reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Bardzo dziękuję za życzonka :tak:
buzki.gif

Jakas alergia mnie dopadła :crazy: głowa mnie boli, puchnie taki jak i gardło i nos :no: fuuuj
blee.gif

Wynaleźliśmy z Wiktorkiem sposób na spacerkową nudę w gondolce :-)
Kładę Wiktorka na brzuszku przodem do mnie no i można świat podziwiać :tak::tak: Nawet nie wiecie jak mu się spodobało. Uff jakiś sposób :-)

Buziaki...lece z K. oglądac film :tak:

Jutrzenka Super, będzie lepiej !

reklama
Jutrzenka to Agatka sporządziła listę grudniowych mamusiek ;-);-);-)
No widzisz kochana, a tak się martwiłaś tym powrotem do pracy...
Super że wszystko poszło dobrze i babunia Kubusia sobie poradziła...

Monia to wariackie tempo po powrocie do pracy... :tak:;-)
Ale najważniejsze że dajesz radę... :-)

Madzia ja to już zapomniałam o głębokim wózku :-D :-D
My już od dawna w spacerówce. A Julkę też woziłam na brzuszku. No bo ile można plackiem na pleckach leżeć... :-D

Jutrzenka dzielna babka jestes pierwszy dzień za tobą :-D

a co do wodniaczków to Kuba miał po urodzeniu ale położna kazała nam podkładać watkę pod jąderka żeby styczności z ciałem nie miały i wchłonęło się samo jak narazie nie odzywał sie wodniak już

Basia to zabieg mały mój brat miał taki wszystko pójdzie dobrze a lepiej teraz niż później

znalazłam chyba fajna zabawkę w każdym razie mojemu sie to bardzo spodoba dziś pół dnia bawił się reklamówką (biedne dziecko zabawek nie ma hehe)ale biedny mama mu jej do buzi nie dała brać więc to mu się spodoba szzzzzzeeszcząca kula

a tak poza tym to szukam pomusłu na prezent dla 5latki na dzień dziecka i na urodziny

na dzień dziecka to wymyśliłam etui pluszowe do telefonu(bo ona takowy juz posiada paranoja swoja drogą) i smyczke do tego taki drobny prezencik bo ona zaraz ma urodziny i tu już trzeba sie popisać może zegarek jakiś różowy z czarodziejkami nie mam pomysłu
help tylko żeby to majątek nie kosztowało heheh bo bida

cały czas siedze i edytuję
GDZIE JESTEŚCIE
samam zostałam bidulka jedna jak wreszcie R od kompa oderwałam to sama do siebie muszę gadać w domu przynajmniej pies mnie słucha no i Kuba czasem

a na dzień ojca dam r to
I ty możesz zostać super tatą heheheheh

grzechotka moj J dostal takie dwie :) ale wg mnie ta ksiazka troche za pozno bo w niej jest sporo o ciazy!!
moja malutka dziewczynka juz spi :))

o której ty ja spać kładziesz? a zapomniałam że u was jest o godinę do tyłu

stefcia wspieraj mnie GŁODNA JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zjem sobie rzodkiweczkę

sluchaj ja cie wspieram ale ostatnio sama mialam kryzys ale to przez @ !!! powiem ci ze mnie chyba najwiecej daje to pilates bo brzucha juz prawie nie mam tylko wielka duu...pcia mi zostala :)

pilates mówisz hmmmmm
ja chodziłam trochę na fitnes i basen ale niestety trzeba było przerwać wiesz kaska ale R mi obiecał że jak tylko sprzedamy chate to mi karnet na rok wykupi:-D

he własnie wylałam herbatę na laptopa dobrze że R spi bo by mi sie dostało ale działa to sladów przestepstwa nie ma heh

ja kiedys uwielbialam aerobik ale pozniej mi przeszlo bo na pilates nie tylko sie mecze i spalam ale tez sie relaksuje :) a za basenem szczerze mowiac nie przepadam...
grzechotka to uwazaj bo lacznasc stracisz z bb jak laptopa wykonczysz!!

łączność to ja zaraz stracę bo misię spać juz chce

na pilates chodziłam przed ciążą i nawet troche w ciąży jak byłam ale szybko mi brzuch wyskochzył i nie mogłam sie na nim kłaść ja za areobikiem takim typowym też nie przepadam ale chodziłam na różne treningi np kardio albo streczing (takie spolszczone) bodyball kiedys to byłam kobieta guma bo się rozciągnąć pożądnie mogłam chodziłam juz na zaawansowany a teraz normalnie ręką podłogi nie dotkę tak mnie kregosłup boli

reklama

Hej !
Buziaczki dla solenizantów!!! Tadziulka, Ksawerka i Stasia i oczywiście damy Madziulki!
Dzień minął, nawet miło,bo byliśmy na spacerze w lesie (prawdziwym!!!). Teraz już pada. Fakt że już humor mam zwarzony – oczywiście – chłopy… nawet nie chce mi się gadać, jakaś paranoja czasami.
Grzechotka – dzięki za wskazówki odnośnie posiłkoów
Jutrzenka- zazroszczę Ci że Ty już po tym pierwszym dniu w pracy. Teraz powinno być już tylko lepiej, Babcia się wdroży, Kubuś się przyzwyczai, a Ty będziesz spokojniejsza.
Kacha – wiem że lekarzy masz już po dziurki w nosie, ale dla Oliśka powinnas być silna i zdrowa! Jedz to żelazo jak nie chcesz iść do lekarza, ale musisz wziąć pod uwagę że anemię może powodować tez niedobór witaminy B12 (nie da się łatwo uzupełnić tabletkami) lub kwasu foliowego… więc spróbuj zrobić jakieś badania… i już nie będę Cię męczyć. Próbowałaś coś z tych cwiczeń rehabilitacyjnych co Ci dziewczyny podesłały? Jak dajecie sobie rade?

Pójdę już spać, bo weny nie mam i jakaś zniechęcona do życia jestem. Pa:-(

Do góry