reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witajcie, my wlasnie uciekamy na spacerek, dlatego tez nadrobie wszystko jak wroce a teraz milego dnia dla wszystkich

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TADEUSZKA, STASIA I MADZI :))))))

reklama
Witajcie w ten piękny dzień:-):-) U nas nocka straszna :wściekła/y::wściekła/y:mojemu małemu chyba się pomyliła noc z dniem:-):-);-);-)zobaczymy jak będzie dzisiaj;-);-)Kasiu ja też miałam takie objawy i to wszystko z nerwów :szok::szok: bo przecież mam 2dzieci małego i starego:-D:-D Agnieszka ja nie miałam wogóle takich badań Jutrzenka trzymaj się;-);-) A wczoraj mnie tym w kurzył że on się nie zajmuje mały a ja nie mam czasu dla siebie bo po pracy trening piłkarski na drugi dzień praca do wieczora i tak na okrągło jak wraca to mały już zasypia i mnie szlak trafia cholernie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry: cały tydzień taki tylko sobota wolna bo w niedziele znowu mecz:wściekła/y::wściekła/y: życzę wam miłego dnia oj mały się uśpił na macie idę coś zrobić :-p:-p:-):-)

witam was kochane póznym rankiem
mała jak poszła spac wczoraj o 21,30 to spała dzis do 11 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: szokozja a ja tak se z nia lezałam.W nocy znowu płakała dwa razy niewiem co to ? zeby???:crazy: i o 4 cycus i dalej spała i tak nam dobrze dzis było spac ze az T zaspał do pracy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bez kawki herbatki i kanapeczek i na dodatek dzis on otwierał firme i wszyscy na niego czekali hehe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MOC BUZIAKóW DLA TADZIA , STASIA I MADZI STO LAT WAM WSZYSTKIM
JUTRZENKO trzymamy kciuki zeby wszystko sie udało badzie dobrze zobacz jak Monia swietnie daje rade
KASIU zdrówka zycze i wybierz sie do lekarza bo jestes bardzo Oliśkowi potrzebna na całej lini:tak::tak::tak::tak::tak:
MAGDALENKA wspóczuje ci z tymi zabkami nasze kochane malenstwa tyle musza sie nacierpiec:baffled::baffled::baffled::baffled:
SYLWIA fajnie ze wypad sie udał i dobrze ze juz z R dobrze .Och ci faceci z nimi zle a bez nich jeszcze gorzej:-D:-D:-D:-D:-D:-D
JOANNO nie mam pojecia czemu ten suwaczek tak pózno przesuwa dni moze zła date wklepałas?:crazy::crazy:
WSZYSTKIM ZYCZE MIłEGO DNIA moja myszka gdzies podłapała katar , meczy sie ,zapodałam kropelki do nosa, wit c moze przejdzie jak nie to lekarz nas czeka:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: i cholercia nie wie czy isc z nia na spacer bo wiatr wieje . Jak myslicie isc czy se odpuscic?

ELCIA date mam dobrze wpisaną bo sprawdzałam :tak::tak: nie wiem co ci doradzić bo ja małego brałam na spacer tylko uważałam żeby na niego wiaterek za bardzo nie wiał;-);-)

I ja sie witam poki mala spi i da popisac!;-)
Tez jakas dziwna nocka u nas byla, bo sie niunka kilka razy budzila i nie obylo sie bez cyca (ale przynajmniej nie plakala) tyle tylko ze przwie cala noc przespala z nami:baffled:

STO LAT, SATO LAT!!!! DLA MADZI, TADEUSZKA I STASIULKA, NIECH ZROWO ROSNA DZIECIACZKI!!!

Jutrzenka, spokojnie dasz rade!!! I babcia da sobie rade i Kubus tez da sobie rade z babcia;-):-D

No i popisalam, bo Kaya sie obudzila:-) Wlasciwie to jest cisza, tylko brzeczenie grzechotki w zabawce slychac, ale mala na lozku zostala wiec lepiej uwazac, zeby nie fiknela... Zagladne pozniej!!!

Witajcie dzieweczki!!
Na początek STO LATEK DLA MADZI, TADEUSZKA I STASIA. NIECH ROSNĄ ZDROWO !!!!!

Z tą dzisiejszą nocną to chyba rzeczywiście coś było. Alex zasnął dopiero coś ok 21, a od 1.00 przez prawie 2 godz stałam nad łóżeczkiem bo strasznie się rzucał. Jestem teraz tak pitoma, jak nigdy dotąd, ale jakoś to będzie.

Z tymi facetami to macie absolutną rację, z nimi wielka bieda, ale bez nich życ się nie da. Mój też jak przychodzi z pracy to zaraz leci do nas na budowę, przychodzi ok 20-21 i też za bardzo nie ma z niego pożytku. Najgorsze jest to, że szkrabik przyzwyczaił się do kąpieli z tatą i teraz mam problem, bo za bardzo nie chce się iśc pluskac, jak tatusia nie ma.

Kochane trzymajcie mocno kciuki za nas 9 czerwca, bo jedziemy z małym na operację, albo zabieg, trudno wyczuc, jeden lekarz mówi tak, inny siak. W każdym razie będzie miał usuwanego wodniaka jąderka. Podobno to nic takiego, ale po tym wszystkim co już przeszliśmy to tak bardzo się boję.... Może nie zwariuję do tego czasu. Jedyny pożytek z tego to taki, że strasznie lecę na wadze. Zawsze jak się denerwuję to spada mi waga.

Gorąco pozdrawiam. paputki.

Dziękuję Wam wszystkim w imieniu moich syneczków za życzenia:-):-):-):-)

U nas nocka spokojna tyle tylko, że młody zaczął wstawać o 5.30 i już spać nie chce:crazy::crazy::crazy::crazy: Za to Staś zaczął spać dłużej:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Zamienili się bestyjki:blink::blink::blink:

Baśka będziemy napewno trzymać kciuki za malutkiego ale wszystko będzie dobrze. To jest nie skomplikowany zabieg.

My już po spacerku i wyzycie w księgarni:tak::tak::tak: I znów zaopatrzyłam mojego małego mola książkowego w nowe książeczki:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry