reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

już nie mogę. wcale mi siły nie wróciły mimo upływu dnia a myślę że wręcz przeciwnie. Czuję się fatalnie. I do tego jeszcze boli mnie brzucho. nie wiem czy nie chwyciłam grypy jelitowej bo to u mnie częsta przypadłość a teraz takowa panuje:-(

reklama
A mnie głowa cholernie boli, generalnie humor jest ok, ale przez tą głowę pewnie niedługo się popsuje ;-)
Na dodatek czuje jakby takie fale w brzuchu, jakby coś mi z jednej strony brzucha na drugą się przelewało, może to już maluch zaczyna szaleć tak na maksa...

Witajcie!!!:-)

Aneczko a jeśli można zapytać w jakim szpitalu byłaś?

No i jaki teraz bierzesz pod uwagę....ja mam taki mętlik w głowie, chociaż na dzień dzisiejszy to będę chyba w Klinicznym....

DotaZ ja rodzilam w Wojewodzkim a teraz mysle o Klinicznej albo Zaspie.Kliniczna jest chyba teraz po remoncie albo jeszcze w trakcie wiec warunki, ktore byly slabe powinny byc teraz spoko.Sama narazie nie jestem jeszcze jednak zdecydowana:dry:

A słuchaj mam jeszcze jedno pytanie.
Myślałaś o szkole rodzenia, bedziesz chodziła?......może bardziej jesteś zorientowana w tej kwesti;-)

dziewczyny mam do was pytanie? Czy możemy teraz uzywać samoopalacza? Nie zaszkodzi to maleństwu? Bo wiecie ja mam nogi blade jak chol... i wcale się nie chcą opalić i wyglądają śmiesznie.:tak:

reklama
ja tylko sie przywitam...jestem teraz u rodzicow i nie moge tak pisac bo brat prace mag pisze i komp zajety..jak tylko bede mogla to bede zagladac

zycze milej nocy

Do góry