reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

17.gif

Buziulki dla Madziulki

Dzień dobry Dziewczynki:-):-):-):-)

reklama
Kochane błagam nie gadajcie o tych wszach, bo wpadnę w jakąś obsesję i będę non stop Młodego wiskać ;-):-p
Oliś już w żłobku od ponad godziny, a ja głupia krowa zamiast sobie poleżeć posprzątałam już cały dom i nawet obiad przyszykowałam i powiem szczerze, że się nudzę... Tak mi brakuje tego Olisiowego gadania, mi to nikt nie dogodzi. Jak Młody nawija to mi głowa pęka, a jak Go nie ma to mi tego gadania brakuje:-pNa szczęście za dwie godzinki Go odzyskam :-) Miałam zostawić go na dwie godziny, ale w sumie 3 tam będzied ;-) Jak narazie nie było telefonu, żebym Go sobie zabierała, czyli pewnie moje dziecię grzeczne jest;-)

Dzień dobry!

Sto latek dla Madziulki !!!!! :-):-):-)

Kasia wychodzi na to, że Olisiowi dobrze będzie w żłobku, a Ty dzięki temu będziesz miała czas na swoje potrzeby ... wiem, że Ci go na razie brakuje choć to dopiero godzinka czy dwie ale za jakiś czas na pewno poczujesz, że przydaje Ci się ta chwila a i on będzie miał radochę będąc wśród innych dzieci :-)
Joanna witam Cię bo chyba jeszcze nie miałam okazji :-)
Ataata najwyraźniej Daria potrzebuje większej widowni niż tylko Mama ... a swoją drogą mój Wiktor również przy mojej mamie jest zupełnie innym dzieckiem ... ściemniacz jeden :-D

Wszystkim wyjeżdżającym i nie wyjeżdżającym, imprezującym i nie imprezującym ... życzę miłego wypoczynku i ... mimo wszystko ... choć odrobinę słońca ... bo u nas na razie beznadziejna pogoda jest :crazy:

Miłego weekendu;-)

element.gif
element.gif
element.gif

element.gif
Wszystkiego Najlepszego Madziuniu, żeby alergia szybko
element.gif

element.gif
przestała Ci dokuczać ! BUZI BUZI
element.gif

element.gif
element.gif

Witajcie Słoneczka Duże i Małe :tak:
Oj oj Kasiu jak Ty wytrzymujesz tę rozłąkę :szok:

U nas noc o niebo lepsza od poprzednich, pobudka o 2 i o 5. O 5 standardowo zabrałm młodego do naszego łóżka, nawet nie próbowałam go przekonywać i chyba w nagrodę ( o wspaniałomyślny Jaśniepan ) pospaliśmy do 9 :-):-):-)

Po przeczytaniu poradnika wiem że byłoby dobrze nauczyć Wiktorka do samodzielnego zasypiania i wprowadzenia ładu i spokoju w naszym gniazdku, ale bardzo się buntuję przeciwko takim metodom wychowawczym i wiem że nie podołam słuchaniu przez 3 minuty heavy metal'u mojego synka.
Jeszczę się z tym przespię parę nocy i może jednak się przełamię.

Wszystim życze miłego, spokojnego dzionka
Buźka
buzki.gif

Prezes już odebrany ze żłobka :-)
Kochany chłopczyk od 9 do 10:30 sobie smacznie spał, później wciągnął 270ml kaszki i chyba nawet nie zauważył, że mamusi nie było ;-)Podobno był bardzo zadowolony, zresztą jak po Niego przyszłam jakoś specjalnie zachwycony nie był moim widokiem;-) Leżał sobie na takiej ogromnej macie do zabaw z innym chłopczykiem i wyrywał mu grzechotkę :-pA jak Mu się nie udało, bo tamten chłopczyk starszy to zasadził mu kopa:zawstydzona/y: Hmm, chyba moje dziecko nie da sobie krzywdy zrobić :-) A jeszcze znakomicie odwdzięczył się za tamtą zabawkę, którą we wtorek zwinął, a mianowicie w ramach wdzięczności wyprodukował dzisiaj na przewijaku ogromnego węża ;-):-pI to akurat jak Mu pani spod pupki pieluszkę wyjęła:-D

A ja mam najmądrzejsze dziecko na świecie :-D
Wyczuwa że chcę się psychicznie przygotować do ponownego nauczania samodzielnego zasypiania w łóżeczku i jest dzisiaj taki bosko grzeczny :-) i śpi (uśnięty przy cycusiu :sorry2:)
Heh
Mama jej pozamiatana :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry