reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam

U mnie dzis deszcz lał przez caly dzien wiec o spacerku nie bylo mowy. Dzis zostaliwsmy juz z malym we dwoje bo tatusiowi skonczyl sie urlop i poszedl do pracy.

Monia to maly zdolniacha Ci rośnie.

Anetka moze sie myle ale z tego co slyszalam to teraz wymrazaja nadzerkie, moja szwagierka to miala fakt ze prywatnie i pewnie duzo zaplacila ale nie kojarze zeby mowila ze to bolesne, moze podpytaj lekarza.

A ja dzis zrobilam ciasto o wdziecznej nazwie STEFANKA :tak:;-);-):-D:-D.

agata jesli chodzi o gryzak..początkowo okazał sie lipą..ale jak zęby na serio dały o sobie znac to pablo o mało go nie zjadł...wścieklizna byla tylko w momencie jak mu gdzies wypadł...darł sie w nieboglosy i najlepiej jakby ktos stał i trzymał mu go w dziubku:tak:
ale mam propozycje. ja kupilam w 2 paku i w zasadzie nie są nam dwa potrzebne. jesli chcesz mogę ci jeden wysłac:tak:
viki dzięki kochana, ale mysle ze jednak ten drugi napewno sie wam jeszcze przyda.... jeszcze tyle ząbków przed wami...:tak:

Monia gratulacje dla Wiktorka... jest niesamowity.

dziadki przyjechaly i wybraźcie soie że Daria inne dziecko:szok:
Pierwszy raz od 3 dni usłyszałam śmiech, śpiewy i gaworzenia:szok:
Aktorka jedna!!!:crazy: Chyba faktycznie potrzebuje widowni:crazy:

Dziewczyny bede miala do was prośbe o porade na odpowiednim watku..:sorry2:
Moze któras będzie wiedziala cos na ten temat....
Ide produkować:sorry2:

Lecę lulu, bo nikogo nie ma:-(
Wszystkiego najlepszego dla Madzi!!!

Kacha - przypomniało mi się coś- w żłobkach i przedszkolach nają problem z wszami:szok:, niestety więc zwracaj uwagę na Oliśkową łepetynę i może dowiedz się profilaktycznie co można stosować u takich maluszków. Oczywiście nikomu nie życzę, ale lepiej zapobiegać... itd

Ja tez ide pcia. Rano musze wstac i zrobic salatki bo gosci mam na 16 :-):-).

Do jutra moje drogie. Slodkich senkow i przesapnej nocki :tak::tak::tak::tak:

Kacha - przypomniało mi się coś- w żłobkach i przedszkolach nają problem z wszami:szok:, niestety więc zwracaj uwagę na Oliśkową łepetynę i może dowiedz się profilaktycznie co można stosować u takich maluszków. Oczywiście nikomu nie życzę, ale lepiej zapobiegać... itd

No to mnie pocieszyłaś, ale myślę,że nie będzie tak źle, tam w grupie jest tylko 5 dzieci;-)

Wszystkiego naj, naj dla Madzi :-)

reklama
Witam się w zimny poranek

Dziękujemy za życzenia :-):-):-)

Jeśli chodzi o o wypalanie to ja się kwalifikuje na nie ponieważ moja nadżerka jest duża zajmuje dużą cześć szyjki więc nie mam co marzyć o zamrażaniu bo zabieg by się nie powiódł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ostatnia cytologi była 2 to może nic się nie zmieniło bo chyba raczej się nie poprawiło :-:)-(

Madzia wczoraj pobiła własny rekord w kupkach dość duże były i w dodatku 5 sztuk wczoraj :baffled: nie była marudna nic ją nie bolało a tyle tego z niej wyszło że byłam w szoku :szok: i w dodatku mi się jeszcze odparzyła :szok:

daszka pamiętam jak musiałam myć głowę jak ktoś przyniósł do naszego przedszkola te robactwa :baffled: 30 min chodzenia w tym śmierdzącym jakby szamponie :dry::dry: a fujjj

Do góry