reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki fiu fiu ale żeś się rozpisała:tak:;-) Swięta prawda ten tekst:tak::tak::tak: Szkoda, że faceci nie zdają sobie z tego sprawy:crazy:

hehe no tak nie zdają sobie sprawy ..i szkoda:tak: a tekst skopiowałam..mialam gdzies tam na starym kompie:)uff chyba nie dałabymmrady tak sie rozpisać;-)

reklama
Sylwia ani przez myśl mi nie przeszło żeby się obrazić :tak: Masz prawo myśleć że Wiktor nie jest najmądrzejszy - w końcu go nie poznałaś :-)
A o Gajutku to pewnie Marcel Ci opowiedział po wyprawie do Olisia :tak:

No tak mężczyźni nawet po przeczytaniu nie sa w stanie docenić :dry:

U nas dzień przebiegał sielankowo do ubierania się po kąpieli. Standardowo u nas na tę okoliczność jest wrzask, ale dzisiaj doszło jeszcze rzucanie się :szok::szok::szok: Ja nie wiem...mam podejrzenia że może ma bardzo wrażliwą skórę po kąpieli i może go ubieranie boli :hmm::unsure:
A jak skończymy ubieranie to już jest wszystko super :baffled:
Mam nadzieję że z tego wyrośnie...tylko kiedy ??

magdalenka moja nuinia ma tak ze jak ja klade po kapieli w reczniku to gada, bawi sie i jest zadowolona a jak tylko przekladam ja na pizamke i zaczynam wkladac raczki w rekawki to zaczyna plakac :)) i nie sadze ze ma nadwrazliwosc moze poprostu woli byc golaskiem :))

wszystkiego naj dla MADZI.... Witam wszystkich:-):-):-) u nas nocka też była ok jedna pobudka o 2.30 na małe co nie co obiat z teściami był i spokuj na jakiś czas mały śpi laba ;-);-):-):-) KASIU gratulacje dla OLIWIERKA za odwagę spryciasz z niego z tym wężem :-);-) VIKI zaje fajny tekścik:-):-)

magdalenka moja nuinia ma tak ze jak ja klade po kapieli w reczniku to gada, bawi sie i jest zadowolona a jak tylko przekladam ja na pizamke i zaczynam wkladac raczki w rekawki to zaczyna plakac :)) i nie sadze ze ma nadwrazliwosc moze poprostu woli byc golaskiem :))

u mnie jest DOSŁOWNIE tak samo:tak::tak: identycznie:tak:

Może...jeszcze myślałam żeby najpierw Wiktorka nakarmić po kapieli a potem ubrać, ale boję się że mi zaśnie a przy ubieraniu się obudzi i dopiero będą klocki :baffled:
Ale jutro tak spróbuję - zobaczymy.

Ale mnie poceszyłyście że nie tylko u mnie jest taki bunt po kapieli.

magdalenka ja najpierw ubieram bo pozniej tez mi czasami usypia przy jedzeniu. jak ja ubieram to staram sie zrobic to szybko i sprawnie no i nie przejmuje sie jej buntem bo zaraz jak zobaczy butelke to jej caly zal przechodzi :))

reklama
Do góry