No to dzien dobry!!!:-)
U nas caly weekend goscie, ale bylo fajnie i musze przyznac, ze Kaya byla rewelacyjna i grzeczna i wszystkich zauroczyla i w ogole juz tak slodko wyciaga raczki, zeby kogos dotknac i dala sie ciociom porozpieszczac

A jutro tez jeszcze maz posiedzi z nami w domu, bo jest jakies swieto, wiec dodatkowy dzien spedzony w komplecie
Ewedja, to to chociaz fajnie, ze spotkanie z mezem coraz blizej, zawsze to we dwojke (+ synus

) razniej:-)
Kasia, jestem z Toba i Olisiem calym sercem, nalezy Wam sie spokoj i normalne warunki w domu! Oby ulozylo sie po Twojej mysli!
Anetka, moja mala lubi jezdzic autem, ale jezdzimy czesto wiec sie przyzwyczaila, ale mysle ze warto zadbac, zeby dziecko mialo czym sie zajac (np podoczepiane do fotelika zabawki, takie zeby mozna bylo i ogladac i dotykac) no i do auta zawsze lzej niunke ubieram, bo innaczej sie zlosci. I na poczatek krotkie przejazdzki i mam nadzieje, ze Madzia sie jakos przelamie

:-)
No a u nas nie ma harmonogramu dnia, poza wieczornym rytualem spania. Zima byl, ale latwiej to stosowac jak sie ciagle w domu siedzi, a teraz czasem raz idziemy na spacer czasem dwa, do tego wszpolne zakupy czy takie inne i trudno o staly rozklad zajec. No i mala zawsze spi na spacerku, wiec juz nie chce w domu. I mamy jedna zasade, ze wkladamy Kaye do lozeczka tylko wtedy kiedy ma isc spac. A tak poza tym to wolna amerykanka, a juz weekendy jak jest z nami caly dzien tatus, to zupelnie poprzewracane go gory nogami wszystko;-)
A posilki to tez roznie u nas, bo w upal karmie czesciej (poje), bo my jeszcze prawie wylacznie na cycu, ale noca mala spi od minimum4-8 godzin bez jedzenia, potem karmienie i znow zasypia, a wstajemy ok 7 rano.
Ufff, to sie rozpisalam:-)
Ale jeszcze ogromniaste calusy dla
JULCI!!!!
Viki, tez bym sie wkurzyla, ale na szczescie to tylko kilka dni
Weroniczka, no to masz silne nerwy, oby wyszlo po Twojej mysli;-)
A reszte dziewczynek mocno cmokam, bo juz nie dam rady wszystkim odpisac, zeby sie w jednym poscie zmiescilo;-):-)
Wlasciwie i u mnie juz jest 19 maj, wiec tez Jutrzenkowemu
KUBUSIOWI sto lat, sto lat!!!
)))