reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No mnie też się ten pierwszy bardziej podoba. Tylko nie wiem czy on ma wzmocnienie na biust bo ja na mój to potrzebuję bo mam ogromniasty niestety.

Elcia, dobranoc!!!!

Weroniczka, a mi sie wydaje ze ten drugi ladniej na ciele wyglada, albo to po prostu kwestia modelki;-)

Wiesz Pryzybela tak prawdę mówiąc to ja nie lubię kropek, ale im więcej patrzę na to tankini tym bardziej mi się podoba. NO zobaczymy. Mam jeszcze czas:tak::tak::tak::tak:

Pryzybela to teraz żeśmy Weroniczce pomogły w wyborze:-p:-p;-)
:-):-):-) Na pierwszy rzut oka tez mi sie ten pierwszy spodobal, ale wlasnie na biuscie ten drugi jakby sie lepiej ukladal, ale to moze byc tylko takie wrazenie

Swoja droga to powinni te same modele pokazywac na kobietach, ktore nosza te same (czytaj: wszystkie)rozmiary, ktore sa dostepne;-)

No i wyedytuje: Ja tez za kropami nie przepadam, i mogliby ten wzor dokladnie z bliska pokazac, ale tak ogolnie, to wyglada calkiem ladnie:)

Pryzybela właśnie o to chodzi. Bo ja to jestem kuleczka a modelki smukłe więc nie wiem jak będę w czymś takim wyglądać.:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

A co myślicie o takim stroju kąpielowym?
EA0461371
Trochę dziwny ale jak na kulkę która musi wyjść na plażę to może nie zły??

No ja tez znam ten bol i szczerze mowiac musze przymierzyc zamin cos kupie, bo w zaleznosci od fasonu, moze byc rozbieznosc rozmiaru:baffled:
U nas w katalogu, widizalam wlasnie takie stroje na "wiekszych " modelkach, i szczerze mowiac wlasnie to mi sie bardzo podoba, bo nie dosc ze rozna (szeroka) rozmiarowka, to widac, ze zalezy im na klientach i zatrudniaja tez modelki o bujniejszych ksztaltach..

reklama
Do góry