reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sylwia a ja się zastanawiam czy zjeść coś lekkiego na kolację czy lepiej sobie odpuścić. Najchętniej też bym zjadła jakieś łakocie ale moje kilogramy krzyczą nie:crazy::rofl2:
No ale muszę coś zjeść bo mam lekarstwo zarzyć przed posiłkiem:sorry2::sorry2::sorry2:

Nie ma Was to sobie idę.

reklama
siema laski cos mi net nie chciał bb właczyc :wściekła/y::wściekła/y:
niestety ryby nie było a na obiad zrobiłam gulasz z mieskiem ,ziemniaczki ,mizerie z ogórka no i dla mnie marchewke blllle mam juz jej dosyc
joasiu brawo wkoncu ci sie udało
;-);-);-)

W koncu sie conieco doczytalam co u Was Grudnioweczki i wybaczcie, ze tak malo sie udzielam, ale to moje dziecie znow szaleje (czytaj zabki, a wlasciwie dziasla, bo zabkow ni widu, ni slychu:baffled:) A teraz jakims cudem mi zasnela, bo ostatnio ma z tym problemy, powod jak wyzej, a wiadomo: zmeczone dziecko=niegrzeczne dziecko...
Wyslalbym ja dzisiaj do Kasi, ale do Europy ze 2 miechy by szlo, a do tego czasu moze sama z siebie zgrzecznieje(???) - mam nadzieje:-)
A tak ogolnie, to mi jej zal i czasem mam wrazenie, ze to nie zebiska, tylko zwykle fochy i potem mam wyrzuty sumienia...

Wiem,, ze temat juz nieaktualny, ale mi sie dzisiaj gotowac nie chce (i nie mam czasu) wiec tylko ziemniaczki z jajem sadzonym + salata lodowa ze smietanka... Malo wyszukane, ale moj R uwielbia:tak:

No i popisalam, bo sie wlasnie maruda obudzila i wola:baffled: Ech... kiedy te kly powylaza????

I tylko szybciutko gorace buziaki dla dzisiejszych jubilatow i spoznione dla Oliwci!!!

Buziam Was Kobitki i Dzieciaczki!!!

EDYTKA:
Ech, przez sen wyla bidulka.... Ide kogel-mogel na pocieszenie wrabac....

Pustawo tu.
U nas sprzatanie.
Taaak mi sie nie chce.
Najchętniej poszłabym już spać.
A co do słodyczy to nawet nie komentuje, bo ostatnio baaardzo mi się przytyło...a miałam jeszcze 10 kg zrzucić :sorry2:

Pryzybelka :szok: o tej porze to Cię jeszcze tu nie widziałam

A ja jednak ciągle tu jestem bo mąż tv ogląda:tak::tak::tak:
Szukam sobie w internecia jakiegoś fajnego tankini na wakacje. Ale nie mogę nic znaleść.

Magdalenka, bo ja zazwyczaj o tej porze jestem na spacerku, albo gotuje obiad:tak: A dzisiaj to mi sie jakos nic nie chce.. Chyba zmeczona troche jestem.

Weroniczka, mi sie tylko glowna strona quelle otwotzyla, a nie konkretne modele, ale zaraz sprobuje przez mozille, bo tu mam chyba blokade jakas...

laski ja ide kapac mała i tez lece sie myc i spac miłej nocki ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

reklama
Do góry