reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Aneczka dołączam dziś do Ciebie. Moje bestie, a zwłaszcza Tadek daje po dupie tak że szok. Normalnie nic mu nie pasi. Ciągle ryczy. Łapy dziś sobie tak włożył do buzi że charatną dziąsło i krew mu poleciała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A do tego @ mi się spóźnia i się cholernie martwię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny czy któraś ma jakieś wieści co u Ewy? Bardzo dawno tu nie zaglądała.

witajcie slicznotki !!
troche mnie nie bylo bo bylam na poczcie i wysylalam Gajutka do Belfastu. adres odbiorcy: kacha od Oliska czyli tam gdzie dzis bedzie duuzzoo dzieci dostarczonych :))
kacha gdzie twoja fotka?? bo nie moglam listonoszowi wytlumaczyc jak wyglada adresatka!!
STO LAT OLIWKA !!!

Troche wyrzucilam ale nie skonczylam jeszcze, jutro robie selekcje reszty i pokoj malego bedzie oprozniony i bedzie mozna go gipsowac i potem malowac i kupowac rozne mebelki.

A odnosnie Perfekcyjnej pani domu to mi sie wydaje ze oni tak specjalnie balaganiom bo jakos nie moge uwierzyc ze ludzie w takim syfie mieszkaja :no::szok::szok:.

Aneczka, Weroniczka przesylam Waszym maluchom pozytywna energie. Trzymajcie sie jutro bedzie lepiej.

Tez sie zastanawiam co u Ewy, bo dawno nie zagladala i na blogu tez cisza od paru dni. Mam nadzieje ze wszystko u nich Ok.

jutrzenka niestety ja bylam w paru angielskich domach i oni sa okropnymi syfiarzami !! oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc tylko kupuje nowe ciuchy itd bo im sie nie chce prac. a do tej szkoly w ktorej mam praktyki to niektore dzieci przychodza w tak brudnych tych mundurkach i pod spodem polowki ktore kiedys byly biale...a tu mundurki nie sa takie drogie. jednego dnia jak dzieci mialy miec zdjecie klasowe i musialy sie rozebrac do polowek to tylko pare dzieci mialy uprane i wyprasowane koszulki a jedna dziewczynka wcale nie miala bo zapomniala i nauczycielka dala jej swoja taka wymientolona wyjeta z szuflady i za duza...i luzz nikt sie nawet nie zdziwil he he. u nas kazda mama jak tylko ma czas to dba, zreszta polski uczen mial wyprasowana koszulke :))

reklama
witajcie slicznotki !!
troche mnie nie bylo bo bylam na poczcie i wysylalam Gajutka do Belfastu. adres odbiorcy: kacha od Oliska czyli tam gdzie dzis bedzie duuzzoo dzieci dostarczonych :))
kacha gdzie twoja fotka?? bo nie moglam listonoszowi wytlumaczyc jak wyglada adresatka!!
STO LAT OLIWKA !!!

Nie dosc że MISS POPULARNOŚCI:-p to jeszcze z jakim poczuciem humoru:-D:-D się uśmiałam:-D;-)

Do góry