reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Cmok cmok cmok dla slicznej Oliwki.

Dota dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

U nas slicznie i cielpusio, chlopaki na spacerku a mamusia segreguje pudla w ktore sie spakowalismy 2 lata temu przy przeprowadzce i do tej pory nie zostaly rozpakowane i wyrzucam prawie wszystko bo skoro tyle czasu ich nie szukalam bo nie byly potrzebne wiec po co to dalej trzymac :szok::szok::szok:. Po kiego grzyba ja to wogole paskowalam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale to chyba z sentymentu wszystkie rzeczy ze soba zabralam ale teraz z tym koniec :cool2::cool2::cool2:.

Wyrzucaj Jutrzenka, wyrzucaj... Jak to ,,perfekcyjna pani domu,, (TVN Style) powiada- Jeśli coś nie ma szczególnie sentymentalnej mocy, i nie używałaś czegoś z rok to do śmieci... :-D:-D:-D i będziesz miała mnóstwo miejsca...

Ela jak byśmy miały zapomnieć o Oliwce która ma boskie goloneczki... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehhe ja te zawsze wyrzucam wszstko co mi nie potrzebne nie lubie zbierac w przeciwienstwie do mojego R cala piwnica pelna jest tak zwanego "przyda sie":-D

a tak swoja droga to te angielki czy amerykanki to straszne brudasy jak mozna tak mieszkanie zapuscic czasem jak ogladam ten program to az mi nie dobrze i nie moge uwierzyc ze mozna w takim brudzie i balaganie zyc:no:

moj cukiereczek zapadl w sen przed spacerkiem i znowu bedzie jeczal jak wyjdziemy a musze z nim na zakupy sie udac

Pryzybela – no mój Ł tez mógłby czasem powiedzieć że Jasiek nie budzi się w nocy… bo on taki że nic go nie obudzi, on się nawet nie obudził jak mieliśmy kiedyś trzęsienie ziemi!!! Gdybym ja nie zaczęła krzyczeć to nawet oka by nie otworzył. Dzięki za kolejny komplement

Mój tak samo twardo śpi, jak było trzęsienie to wstał, poszedł do okna ale rano już tego nie pamiętał:no:. Ja wogóle to gadac sobie z moim mogę w nocy i on mi normalnie na pytania odpowiada:szok::tak::-p

Dota dobry ten filmik:-D:-D:-D:-D:-D

Kasiu Marcel poszedł:-p Royal Mail'em. Będzie jutro rano;-):-p

Jutrzenka ja ostatnio tak z ciuchami zrobiłam:tak: Nie było zlituj:no:, wszystko czego nie wkładałam od dłuższego czasu poszło OUT:tak::szok:

Oliwia to dla Ciebie od cioteczki i Marcelka.
cake2.gif

AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
zaraz dostane fiola!!! zmowilli sie Ci moi chlopcy dzis i chca mnie wykonczyc.
Antek wlasnie ryczy w lozeczku i nie chce spac, Witek drze sie caly dzien i broi na potege bo mu ida 4 zeby naraz na dole:wściekła/y::baffled::crazy::no:
W doddatku z tej swojej zlosci Witul ciagle probuje przylozyc Antosiowi ,to noga to autkiem i czym popadnie.Juz nie daje rady!!!
Dom wariatow, wyc mi sie chce.Dziewczyny ja juz nie wiem co mam robic, ja chyba oszaleje:sorry2::-:)-:)-(

reklama
AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
zaraz dostane fiola!!! zmowilli sie Ci moi chlopcy dzis i chca mnie wykonczyc.
Antek wlasnie ryczy w lozeczku i nie chce spac, Witek drze sie caly dzien i broi na potege bo mu ida 4 zeby naraz na dole:wściekła/y::baffled::crazy::no:
W doddatku z tej swojej zlosci Witul ciagle probuje przylozyc Antosiowi ,to noga to autkiem i czym popadnie.Juz nie daje rady!!!
Dom wariatow, wyc mi sie chce.Dziewczyny ja juz nie wiem co mam robic, ja chyba oszaleje:sorry2::-:)-:)-(

Aneczka dasz rady! Za parę lat to się będziesz z tego smiać :-):-D
Głowa do góry, nie daj się zwariować i pokarz kto tam u Ciebie rządzi !

Do góry