reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzieńdoberek –a my dzisiaj na razie nie wychodzimy, bo mi się cioś wydaje że Jasiek będzie kaszlał po tym wczorajszym i na razie wygłupiamy się przy radiu w domu i na bb SIEDZIMY.
Czyli nie wyglądam jak kurczak - dizęki wszytkim za poprawę humoru;-)
Stefka – zdjęcie z boku, bo ja się wstydzę
Ewedja – a Ty mi wczoraj takie komplementy, a ja nawet nie podziękowałam… Dziękuję, miłe to było
Pryzybela – no mój Ł tez mógłby czasem powiedzieć że Jasiek nie budzi się w nocy… bo on taki że nic go nie obudzi, on się nawet nie obudził jak mieliśmy kiedyś trzęsienie ziemi!!! Gdybym ja nie zaczęła krzyczeć to nawet oka by nie otworzył. Dzięki za kolejny komplement
Dota - Jasiek do mnie podobny? Kurcze dzięki, bo ja ciągle z tym jego podobieństwem do nas to jakoś nie mogę go pokojarzyć
Jutrzenka – no i masz już pierwszy raz! Teraz będzie próbował częściej się przewracać. A Jasiek nie przewraca się jeszcze z brzucha na plecy wcale… ale odwrotnie to tak
Grzechotka – fajnie że Mazury itd. – wypoczywajcie i dobrej pogody zyczę
Kacha – powodzenia i wytrwałości, no i dobrej pogody na tym spacerze, weź wałówkę dla Was i zmykajcie. Popieram!! No i doczytałam dalej , a Ty już miękniesz…
Weronicznka -no właśnie wiem że regularność w posiłkach to klucz do schudnięcia, a tak samo jak tobie brakuje mi na wszystko czasu, więc tu sobię skubnę a tam podgryzę
Sylwia – ja już mojego syna chciałam po weekendzie sprzedać, ale mi przeszło

reklama
a ja poczekam do 15 godz na was bo moze sie nie obudziłyscie i zucam focha:oo::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nic wiecej nie dodam :-p:-p

Cześć Wam :-D
Dotka ja chyba w tym tygodniu nie dotre do fryzjera przez ten remoncik - nie wychodze z domu, bo to robi nam jeden pan i trzeba go pilnować, a K. oczywiście w pracy.

O tak z rana o facetach to i ja dorzucę. Wczoraj miałam taaaaakiego doła że już dawno nie doświadczyłam.
Robię obiad, młody wydziera się w leżaczku, nerwy mi strzelają, a Wielmożny PAn przyszedł z pracy usiadł sobie na krześle i patrzy. Po chwili stwierdza, że jak robie to mogłabym w okół siebie nie robić takiego bałaganu i chować od razu co wyciągnęłam. Kur..ca mnie strzeliła.
Oczywiście wielmożny Pan raczył zjeść, nawet trochę z Wiktorem się pobawił i wział i wybył.
No i oczywiście u nas było to samo - że Wiktorek taki Grzeczny - śpi całą noc :-D

hehehe ale się uśmiałam z tym przesyłaniem Marcela kurierem :szok:;-)
haha dobre sobie.

Witam w południe. :-D
A ja nie lubię gotować bo słyszę to co Magda o bałaganie dookoła i że trzeba zmywać na bieżąco, poza tym Darek gotuje lepiej i jak ma czas to chętnie to robi. A ja bardzo chętnie to zjadam :tak:
Dziś u nas piekna pogoda i pewnie cały dzień na spacerku będziemy. :-)
Jutrzenka gratulacje dla Kubunia.
Sylwia no nie mów że Marcelka chcesz wyeksmitować? Może do Julci? Niech się razem wyszaleją i wróci padnięty i zgrzecznieje...
Dota ja to nie znam angielskiego :-(
Elcia a o co foch???
Sto latek dla Oliwki i buziaczek od Julci i ciotki Pauliny!!!

reklama
Do góry