reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia a ja Ciebie musze doprowadzic do porzadku moja droga. GDZIE SA NOWE FOTKI OLISIA???????????????. Codziennie zagladam to Waszego albumu a tam cisza, nic nowego. Popraw sie szybko i nie zaluj nam zdjec tego Twojego PREZESA. :-D:-D

reklama
A u nas spokojnie - tylko mi Jasiek na spacerze zmarzł i się boję że będzie chory... No dostałam sliczne kwiaty od Ł - to za wczoraj (chyba)- wybaczyłam:sorry2:
WIKTORZE – Wszystkego najlepszego!
SylwiaM – buziaki dla Ciebie i dzięki za link o tej karcie. Chyba o to mi chodziło. A korzystałaś z niej w Polsce? No i uśmiałam się

Daszka fryzura śliczna ale ja nie czułabym się dobrze w takiej bo u mnie krótkie włosy w grę nie wchodzą:no:
Tą karte to ja dostałam ale jeszcze nie miałam okazji używac i szczerze powiem że mam nadzieję że nie będzie mi potrzebna, ale wiesz przezorny zawsze ubezpieczony:tak:
A z tymi kwiatami to mi nawet nic nie mów, to jest zawsze R sposób na przeprosiny. Ale ja zawsze mówię że na co mi te kwiaty jak za jakiś czas on robi to samo:wściekła/y::angry:.

hehhe wlasnie kasia w UK latwo sie utuczyc. wyobrazcie sobie ze wszystkie moje kolezanki nawet najwieksze suchelce tu przytyly :))

Stefanko to ja jestem pierwsza, która nie przytyła:tak:;-)

Jutrzenka gratulacje dla Kubusia.

Kasia ja cos mam takie przeczucia że zmiękniesz i zrobisz ten obiad i posprzątasz:-p Masz za miękkie serce na takie fochy (chyba):tak:

Hej dziewczynki.
Dota ja niestety jednak wczoraj nie byłam u fryzjera bo siostrze nie pasowało i zapisałyśmy się na przyszłą środę. Ale za to byliśmy wczoraj u przyjaciół, których nie widzieliśmy dwa i półroku. Niedawno wrócili z UK do Polski. Ale powiem Wam, że tak długa przerwa we wspólnych spotkaniach spowodowała, że niebyło zbytnio o czym rozmawiać:no::no::no:A kiedyś to potrafiliśmy na okrągło:crazy::crazy::crazy::crazy:

Stefanka ja też próbuję się odchudzić:tak::tak: i nawet mam świetną dietę zrobioną przez dietetyka, która faktycznie działa i nie ma efektu jojo. Tylko, że trzeba jeść o stałych porach i konkretne posiłki więc ciągle mi to nie wychodzi bo albo Tadeuszek nie da mi zjeść albo spacer się przedłożył. Czasem to nawet brak mi czasu żeby grapefruta obarć:-:)-:)-:)-:)-(

I mam pytanie do tych, które oglądały wczoraj YCD na tvn. Dziewczyny kto odpadł?? Bo mnie się na ostatnich reklamach przysnęło:sorry2::sorry2::sorry2:

Jestem debil, debil, debil... Wk... się na tej bajzer i wrzuciłam pranie do pralki, przetarłam kuchnię, a teraz się patrzę na te naczynia i aż się proszą, żeby je też zmyć, ale nie i koniec... Chociaż ciężko jest bo najbardziej właśnie nienawidzę nie zmytych naczyń... Sylwia miałaś chyba trochę racji, że się złamię :zawstydzona/y:Młody usnął, a mnie nosi... Ale kto ma miękkie serce, ten ma twardą d... :-p
Jutrzenka co do tych fotek to są nowe, ostatnio wrzucałam, tylko, że nie wiem dlaczego, ale zamiast być na końcu są gdzieś po środku. No i kilka filmików tam powrzucałam, ale też się wplątały między zdjęcia ;-)

A ja kocham Artura z YCD :biggrin2::biggrin2::biggrin2::-p Powala mnie koleś na kolana :-p

Sylwia wielkie dzięki za odpowiedź. Bardzo się cieszę że to oni odpadli bo mnie okropnie drażnili oboje:tak::tak:

mnie też, szcvzesgólnie on:wściekła/y::angry:

Kasia problem jest w tym że nawet gdybyś zostawiła bałagan to On by nie zobaczył a Ty musiałabyś się męczyc cały dzień patrząc na brud:angry::wściekła/y:

Kto chce pożyczyc mojego syna na jeden dzień??????????
:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Do góry