reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

aha i bylam dzis u dentystki...nie chciala mi dac znieczulenia, ne chciala ryzykowac...powiedziala, ze teoretycznie nie powinno zaszkodzic ale jak zaszkodzi??? wiec woilalam nie ryzykowac, a i tak nie bolalo, bo tylko ukruszyl mi sie zab..;]....poza tym chcialam wybielic sobie zabki laserem, okazalo sie jednak, ze nie mozna w ciazy;/:dry::-p;-)

reklama
Ja zapinam wszystko pod brzuchem ;)
Zaraz na wątku brzuszkowym wrzucę fotkę z wczorajszego dnia;-)
Z usg raczej nie wrzucę bo mam dzisiaj tylko zdjęcie akcji serca, maluch strasznie zwiewał przed aparatem usg :-)

a ja mam same wysokie spodnie więc pod brzuchem nie dam rady zapinać. Muszę coś szybko wykombinować bo inaczej za kilka dni nie będę miała w czym wyjść do sklepu:-)

:-):-):-):happy::rofl2:KASIU ale sie ciesze!!!!! zaraz pojde po cokolwiek zeby sobie z wami chlapnac za zdrowko Twojego chyba Chlopczyka:-):-):-):-)Urodzisz sliczna zdrowiutka dzidzie:tak::tak::tak::tak:
U mnie co do garderoby to nie mieszcze sie juz w spodnie i narazie ratuje mnie ten pas, ktory sobie kupilam.Skladam go sobie narazie na pol i jest wtedy waski ale zakrywa dobrze rozpiete guziki i trzyma spodnie na dupce;-)Poza tym mam juz spodnie ciazowe z poprzedniej ciazy i kilka sukienek, ktore sie nadaja do noszenia przy brzuszku.Gorzej z zimowa garderoba bo wtedy zimno a my bedziemy akurat wieelkie hihi:-DPrzy Witku koncowka byla na lato wiec luzne sukieneczki, koszulki meza itd a zima?Kurtki meza nosic nie bede bo co on wtedy zalozy:confused::laugh2:

Aneczka: wyciagniemy z szaf naszym mam albo babc jakies kozuchy i bedziemy smigac hehe:-D;-)

net mi sie pieprzy wiec uciekam..dobranoc Kobietki milej cieplej nocki Wam zycze:)

Buziaki

Ja chyba też zmykam bo jutro na cały dzień jadę do siostry a ona ma troje rozbrykanych dzieciaczków co na dłuższą metę jest okropnie męczące

reklama
Do góry