aha i bylam dzis u dentystki...nie chciala mi dac znieczulenia, ne chciala ryzykowac...powiedziala, ze teoretycznie nie powinno zaszkodzic ale jak zaszkodzi??? wiec woilalam nie ryzykowac, a i tak nie bolalo, bo tylko ukruszyl mi sie zab..;]....poza tym chcialam wybielic sobie zabki laserem, okazalo sie jednak, ze nie mozna w ciazy;/;-)
reklama
jak narazie to muszę wyprawkę dla siebie zebrać bo już nie mieszczę się w ciuchy:-)
ja ciagle to rob ie bo nie mieszcze sie w swoje ciuszki glownie spodnie, wiec kupuje sukienki, jakies dresy itp;] aa no i bluzki rozszerzane, musze stale poszerzac garderobe;]
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ja zapinam wszystko pod brzuchem
Zaraz na wątku brzuszkowym wrzucę fotkę z wczorajszego dnia;-)
Z usg raczej nie wrzucę bo mam dzisiaj tylko zdjęcie akcji serca, maluch strasznie zwiewał przed aparatem usg :-)
Zaraz na wątku brzuszkowym wrzucę fotkę z wczorajszego dnia;-)
Z usg raczej nie wrzucę bo mam dzisiaj tylko zdjęcie akcji serca, maluch strasznie zwiewał przed aparatem usg :-)
Weroniczka
Klub grudniówek'07
a ja mam same wysokie spodnie więc pod brzuchem nie dam rady zapinać. Muszę coś szybko wykombinować bo inaczej za kilka dni nie będę miała w czym wyjść do sklepu:-)
AneczkaK
mama bambulinkow
:-):-):-)KASIU ale sie ciesze!!!!! zaraz pojde po cokolwiek zeby sobie z wami chlapnac za zdrowko Twojego chyba Chlopczyka:-):-):-):-)Urodzisz sliczna zdrowiutka dzidzie
U mnie co do garderoby to nie mieszcze sie juz w spodnie i narazie ratuje mnie ten pas, ktory sobie kupilam.Skladam go sobie narazie na pol i jest wtedy waski ale zakrywa dobrze rozpiete guziki i trzyma spodnie na dupce;-)Poza tym mam juz spodnie ciazowe z poprzedniej ciazy i kilka sukienek, ktore sie nadaja do noszenia przy brzuszku.Gorzej z zimowa garderoba bo wtedy zimno a my bedziemy akurat wieelkie hihiPrzy Witku koncowka byla na lato wiec luzne sukieneczki, koszulki meza itd a zima?Kurtki meza nosic nie bede bo co on wtedy zalozy
U mnie co do garderoby to nie mieszcze sie juz w spodnie i narazie ratuje mnie ten pas, ktory sobie kupilam.Skladam go sobie narazie na pol i jest wtedy waski ale zakrywa dobrze rozpiete guziki i trzyma spodnie na dupce;-)Poza tym mam juz spodnie ciazowe z poprzedniej ciazy i kilka sukienek, ktore sie nadaja do noszenia przy brzuszku.Gorzej z zimowa garderoba bo wtedy zimno a my bedziemy akurat wieelkie hihiPrzy Witku koncowka byla na lato wiec luzne sukieneczki, koszulki meza itd a zima?Kurtki meza nosic nie bede bo co on wtedy zalozy
Weroniczka
Klub grudniówek'07
A no właśnie przy Stasiu miałam ciuszki zimowo wiosenne a teraz letnio zimowe. Więc muszę mieć inne
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Ja chyba też zmykam bo jutro na cały dzień jadę do siostry a ona ma troje rozbrykanych dzieciaczków co na dłuższą metę jest okropnie męczące
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Dobrej i przespanej nocki życzę:-)
reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Żonkilek słodkich snów dla Ciebie i Maleństwa :-)