reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Weroniczko, dla Was także słodkich snów :-)
A ja jestem tak szczęśliwa, że jakaś energia we mnie wstąpiła i nie wiem kiedy usnę, mogłabym góry przenosić
A ja jestem tak szczęśliwa, że jakaś energia we mnie wstąpiła i nie wiem kiedy usnę, mogłabym góry przenosić
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Witajcie Kochane Mamusie i Kochane Dzidziusie tego pięknego słonecznego dnia :-)
U mnie humor bez zmian, tzn. super, znowu mogłabym góry przenosić;-)
I nie uwierzycie co się stało... Odezwał się do mnie sam, z własnej nieprzymuszonej woli ten czubek (czytajcie tatuś Dzidzi) i powiedział, że właśnie mi kasę wysyła:-)
Napisałam mu wczoraj, że będzie na 80% miał syna i okupuje od rana moje gg, ale tym razem to ja jestem dla niego niemiła i oschła...
Niech nie myśli, że pieniędzmi załatwi wszystko i będzie ok;-)
Jadę właśnie do rodziców sie trochę pobyczyć (przyszły dziadziuś grilla szykuje ), odezwę się jak wstanę od stołu ;-)
U mnie humor bez zmian, tzn. super, znowu mogłabym góry przenosić;-)
I nie uwierzycie co się stało... Odezwał się do mnie sam, z własnej nieprzymuszonej woli ten czubek (czytajcie tatuś Dzidzi) i powiedział, że właśnie mi kasę wysyła:-)
Napisałam mu wczoraj, że będzie na 80% miał syna i okupuje od rana moje gg, ale tym razem to ja jestem dla niego niemiła i oschła...
Niech nie myśli, że pieniędzmi załatwi wszystko i będzie ok;-)
Jadę właśnie do rodziców sie trochę pobyczyć (przyszły dziadziuś grilla szykuje ), odezwę się jak wstanę od stołu ;-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
kasia super wiadaomości!!!! Ciesze sie strasznie że dzieciątko zdrowiuteńkie
Widze że i płeć już na 80% znana.... to tak jak moja, ale sie jeszcze nie nastawiam, bo różnie to może być..... Ja podobno dość długo byłam chłopakaiem
Widze że i płeć już na 80% znana.... to tak jak moja, ale sie jeszcze nie nastawiam, bo różnie to może być..... Ja podobno dość długo byłam chłopakaiem
dotaZ
Fanka BB :)
Witajcie babeczki w sobotę!!! :-)
Ja mam dziś przeogromne pokłady energii i od 8 rano sprzątam, piorę, gotuję...
uwielbiam to robic i coś widzę, że znowu jestem sobą..
Przez ostatnie miesiące nic mi sie nie chciało i bałam się, że już mi tak zostanie ale nieeee
Tak sobie myślę, zaczął się drugi trymestr, to i samopoczucie mam lepsze i wszystko wygląda jakos inaczej:-)
papa
Ja mam dziś przeogromne pokłady energii i od 8 rano sprzątam, piorę, gotuję...
uwielbiam to robic i coś widzę, że znowu jestem sobą..
Przez ostatnie miesiące nic mi sie nie chciało i bałam się, że już mi tak zostanie ale nieeee
Tak sobie myślę, zaczął się drugi trymestr, to i samopoczucie mam lepsze i wszystko wygląda jakos inaczej:-)
papa
AneczkaK
mama bambulinkow
Hej hej!
Ale tu pustki w sobote. Normalne ,wszyscy z rodzinkami siedza wiec i ja tylko na chwilke;-)
DotaZ tylko sie nie przemeczaj za bardzo, uwazaj na siebie i dzidzie
Mi natomiast dzis sie nic kompletnie nie chce i wlasnie wyslalam synka razem z tatusiem do "manhatanu" zeby sobie formule1 zobaczyli(Witek narazie niewiele z tego zrozumie) a ja wlaczylam pranie chociaz nie chcialo mi sie wyjatkowo
No to sapadam jak tu takie pustki papa
Ale tu pustki w sobote. Normalne ,wszyscy z rodzinkami siedza wiec i ja tylko na chwilke;-)
DotaZ tylko sie nie przemeczaj za bardzo, uwazaj na siebie i dzidzie
Mi natomiast dzis sie nic kompletnie nie chce i wlasnie wyslalam synka razem z tatusiem do "manhatanu" zeby sobie formule1 zobaczyli(Witek narazie niewiele z tego zrozumie) a ja wlaczylam pranie chociaz nie chcialo mi sie wyjatkowo
No to sapadam jak tu takie pustki papa
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Kacha...ciesze sie ze z dzidziusiem wszystko jest dobrze i ze prawidlowo sie rozwija. gratulacje z powodu chlopca...ja tez chce chlopca bo dziewczynke mam, ale mam przeczucie ze bedzie nastepna
Ataata
Grudniowa Mama '07
asmodis chodź do nas... świętujemy wesele koleżanki ze staraczek;-)
https://www.babyboom.pl/forum/stara...-bylo-im-smutno-444/index342.html#post1420520
https://www.babyboom.pl/forum/stara...-bylo-im-smutno-444/index342.html#post1420520
asmodis
juz do was ideasmodis chodź do nas... świętujemy wesele koleżanki ze staraczek;-)
reklama
asmodis
witam w ten pochmurny dzien. u nsa pochmurnie nie wiem czy bedzie padac czy nie
zycze milego dnia
zycze milego dnia