reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Weroniczko, dla Was także słodkich snów :-)
A ja jestem tak szczęśliwa, że jakaś energia we mnie wstąpiła i nie wiem kiedy usnę, mogłabym góry przenosić ;)

Witajcie Kochane Mamusie i Kochane Dzidziusie tego pięknego słonecznego dnia :-)
U mnie humor bez zmian, tzn. super, znowu mogłabym góry przenosić;-)
I nie uwierzycie co się stało... Odezwał się do mnie sam, z własnej nieprzymuszonej woli ten czubek (czytajcie tatuś Dzidzi) i powiedział, że właśnie mi kasę wysyła:-)
Napisałam mu wczoraj, że będzie na 80% miał syna i okupuje od rana moje gg, ale tym razem to ja jestem dla niego niemiła i oschła...
Niech nie myśli, że pieniędzmi załatwi wszystko i będzie ok;-)
Jadę właśnie do rodziców sie trochę pobyczyć (przyszły dziadziuś grilla szykuje;) ), odezwę się jak wstanę od stołu ;-)

Witajcie babeczki w sobotę!!! :-)

Ja mam dziś przeogromne pokłady energii i od 8 rano sprzątam, piorę, gotuję...
uwielbiam to robic i coś widzę, że znowu jestem sobą..
Przez ostatnie miesiące nic mi sie nie chciało i bałam się, że już mi tak zostanie:szok: ale nieeee:-D
Tak sobie myślę, zaczął się drugi trymestr, to i samopoczucie mam lepsze i wszystko wygląda jakos inaczej:-)

papa

Hej hej!
Ale tu pustki w sobote. Normalne ,wszyscy z rodzinkami siedza wiec i ja tylko na chwilke;-)
DotaZ tylko sie nie przemeczaj za bardzo, uwazaj na siebie i dzidzie:tak:
Mi natomiast dzis sie nic kompletnie nie chce i wlasnie wyslalam synka razem z tatusiem do "manhatanu" zeby sobie formule1 zobaczyli(Witek narazie niewiele z tego zrozumie) a ja wlaczylam pranie chociaz nie chcialo mi sie wyjatkowo:zawstydzona/y::dry:
No to sapadam jak tu takie pustki papa

Kacha...ciesze sie ze z dzidziusiem wszystko jest dobrze i ze prawidlowo sie rozwija. gratulacje z powodu chlopca...ja tez chce chlopca bo dziewczynke mam, ale mam przeczucie ze bedzie nastepna:tak:

reklama
Do góry