reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam !
U nas pogoda do kitu choc widze DociZ to odpowiada;-) ja nieznosze jak leje i wszystkiego mi sie wtedy odechciewa.
Od rana mnie dzisiaj muli i wlasnie mysle co zjesc zeby mi nie wrocilo i ... nic nie przychodzi mi do glowy:dry:
Co do ruchow maluszka to ja przy Witku najpierw domyslalam sie ,ze to moze wlasnie ruchy czuje ale potem jak poczulam te prawdziwe to nie mialam najmniejszych watpliwosci.Poczulam je jadac w samochodzie ale powiem wam ,ze to bylo chyba kolo 16-17tyg.Dobrze nie pamietam.Niedlugo potem mialam USG, na ktorym Witek pokazal swoje klejnociki:tak: Mysle ,ze wczesniejsze sprawdzanie plci nie jest chyba wiarygodne(mimo tego co pisza w niektorych opracowaniach).No i z dziewczynkami tak bywa ,ze nagle cos im tam wyrasta hihi tzn. wczesniej nie bylo widac ,ze to chlopczyk;-)

reklama
Nie wiem czy nie doczytalam czy nie pisalasKasiu-wawa idziesz jednak na to USG dzisiaj? jesli tak to trzymam kciuki zeby wszystko bylo O.K. i daj znac:tak:

Jestem na chwilkę, wiecie jak mi brzuszek urósł, tak sobie patrze na niego-chyba dzisiaj przez noc i dzień:-)

Zaraz będę miała kolacje, tylko czekam aż mąż zrobi;-)

jest tu ktoś?

Jestem, jestem, jestem :-)
I jestem przeszczęśliwa :-)
Zespół downa właściwie wykluczony, kość nosowa coraz większa, akcja serca idealna, wzrost już 9cm:-)
No i czego chcieć więcej??
Dowiedziałam się, że dzidziusiowi coś dynda między nóżkami, na 80% będzie Olivierek Oskar :-):-):-)
Strasznie ruchliwa ta moja pszczółka się zrobiła:):):)

No to super wiadomość!!!! :tak:

Masz się kobieto z czego cieszyć....:-)

To trzeba opić - mam herbatkę, no to zdrówko!!!;-)

reklama
ależ wam zazdroszczę tych zdjęć z usg ja jeszcze nie małam a terminy są dość odległe. Na prywatne mnie nie stać więc muszę czekać:no:

Do góry