reklama
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
a słyszałyście o końcu świata 
http://www.dziennik.pl/nauka/article173665/O_polnocy_skonczy_sie_swiat.html

http://www.dziennik.pl/nauka/article173665/O_polnocy_skonczy_sie_swiat.html
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
Oj Grzechotka... Podzielne masz oczy...
Ja mam tv w dużym pokoju a kompa w małym więc siedzę na bb i wcinam świeże pieczywko z Nutelląmniam...
paula ty wredniocho wiesz że my tu ze stefcią na diecie

magda trochę toprzerażające ale juz to wiemy z filmów sf
nie tak na poważnie to mam nadzieję że jednak swiat przetrwa bo zamordowała bym tego kogoś kto by swiat zniszczył bo mój syn musi dorosnąc i byc szczęśliwy
Paula21
Grudzień '07
Magdalenka my tu się rozmarzamy nad tańcem a Ty z końcem świata wyskoczyłaś... 

Ja pamiętam kilka lat temu jak poszła fama o końcu świata... Że nastanie ciemność
takie tam... To ludzie wszystkie świeczki ze sklepów wykupywali. A najlepsze to te
znudzone babcie

Ja tam nie wiem co o tym myśleć!!! Właśnie mnie głupawka dopadła i się chichram...
Nie wierzę chyba, co ma być to będzie...

Oj Grzechotka! Ja też na diecie ale tuczącej bo znikam po mału... :-)

Ja pamiętam kilka lat temu jak poszła fama o końcu świata... Że nastanie ciemność
takie tam... To ludzie wszystkie świeczki ze sklepów wykupywali. A najlepsze to te
znudzone babcie

Ja tam nie wiem co o tym myśleć!!! Właśnie mnie głupawka dopadła i się chichram...
Nie wierzę chyba, co ma być to będzie...

grzechotka
takiej to dobrze

Paula21
Grudzień '07
No nie wiem czy tak dobrze... Jestem trochę za koścista i biust mi znika :-
-
-(
Więc rozpusta... Kanapeczka była dobra...
Tak się wczytałam w ten artykuł- JAK TO DZIŚ KONIEC ŚWIATA???
ŻYCZMY WIĘC SOBIE ŻEBYŚMY SIĘ JUTRO TU SPOTKAŁY...

Popaprane życie naukowców... Kombinują koniec świata. Podróży w czasie im się zachciewa...

Więc rozpusta... Kanapeczka była dobra...
Tak się wczytałam w ten artykuł- JAK TO DZIŚ KONIEC ŚWIATA???
ŻYCZMY WIĘC SOBIE ŻEBYŚMY SIĘ JUTRO TU SPOTKAŁY...

Popaprane życie naukowców... Kombinują koniec świata. Podróży w czasie im się zachciewa...

grzechotka
wiesz Paula najgorsze jest to że to może się zdarzyć nie wierzę w końce świata tylu np na 2000 rok albo jakieś przepowiednie nostradamusa ale może się tak zdarzyć że to człowiek przez swoją zachłanność popsuje ten swiat i może nie będzie to wielkie bum i nicość ale inne zjawiska które w rezultacie doprowadzą do zniszczenia
popatrzmy choćby na dziure ozonową to człowiek ją stworzyla a jakie są skutki globalne ocieplenie powodzie pożary ...smutne
a ja juz padam na pysk
miłej nocki i Paula nie martw sie jeszcze jutro sie spatkamy bedziemy cie męczyć DO KOŃCA ŚWIATA HAHAHAHAHAHAHHAH(śmiech jak zza grobu gruby hahahah żeby klimat był)
popatrzmy choćby na dziure ozonową to człowiek ją stworzyla a jakie są skutki globalne ocieplenie powodzie pożary ...smutne

a ja juz padam na pysk
miłej nocki i Paula nie martw sie jeszcze jutro sie spatkamy bedziemy cie męczyć DO KOŃCA ŚWIATA HAHAHAHAHAHAHHAH(śmiech jak zza grobu gruby hahahah żeby klimat był)
Paula21
Grudzień '07
No Grzechotka zgasiłaś moją wieczorną głupawkę.:-(
Zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o fakt że sami pod sobą doły kopiemy ale jakieś maszyny to dla mnie abstrakcja...
ale co ma być to bedzie...
Idę do wyra chyba... Jakoś ziewać mi się zachciewa...

Buziole dla nocnych forumowiczek i dzień dobry dla pierwszych...

GRZECHOTKA!!! Ale obiecujesz że się jutro spotkamy??? ;-) Ja nie umiem bez was żyć. I możecie mnie męczyć do końca świata i jeszcze dłużej... hihihihi.... ;-) ;-)
Zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o fakt że sami pod sobą doły kopiemy ale jakieś maszyny to dla mnie abstrakcja...

Idę do wyra chyba... Jakoś ziewać mi się zachciewa...

Buziole dla nocnych forumowiczek i dzień dobry dla pierwszych...

GRZECHOTKA!!! Ale obiecujesz że się jutro spotkamy??? ;-) Ja nie umiem bez was żyć. I możecie mnie męczyć do końca świata i jeszcze dłużej... hihihihi.... ;-) ;-)
grzechotka
idę bo tu jakieś straszne filmy na tvn a ja się boję po Pile 3 już nie mogę horrorów oglądać bo sie strasznie boję po tym durnym filmie przez tydzień koszmary mi się śniły
dosłownie miłych snów
a i sorki Paula że ci humor popsułam
dosłownie miłych snów

a i sorki Paula że ci humor popsułam
reklama
Paula21
Grudzień '07
Grzechotka humor dopisuje po twoim śmiechu zza grobu

Nie łatwo mi go całkiem popsuć. Tylko zgasiłaś mnie tymi powodziami, pożarami bo to smutna rzeczywistość.
Kolorowych snów!!!
No i. . . do jutra...

Nie łatwo mi go całkiem popsuć. Tylko zgasiłaś mnie tymi powodziami, pożarami bo to smutna rzeczywistość.
Kolorowych snów!!!
No i. . . do jutra...