reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehheeh a widziałyście jak się za brzuch trzymała ona bóle porodowe miała od żeber chyba bo się za żebra trzymała

a ja jeszcze tak tu obgadujemy to ciekawe w jakim kubraczku Kinga Rusin dziś wystapi powinna zmienić stylistę KONIECZNIE

reklama
Stefanka to ząbki Twoja Gajunia już w brzuszku miała??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Niezłe te nasze chłopy... Bez nich nudno by było, a tak to jest się na kogo powkurzać, z kogo pośmiać...

Stefanka. Z Piotrem był incydent że miał spięcie z Małgosi ojcem i kwas mu się na oczy wylał w szarpaninie. Trafił do szpitala i było ok, ale oszukiwał Małgosię że stracił wzrok, brał ją na litość żeby go nie zostawiła, bo niby kaleki itd. A po cichaczu kochanka do niego przychodziła i sprawa wyszła na jaw bo Gosia dorwała telefon Piotra i przeczytała fajnego smsa. No i jak się skapnęła że ją oszukuje i jednak widzi to rozwód...

No i te filmowe porody, bajka... hihihi... Ja po powrocie do domu też wyglądąłam jak ,,skocz po wino,, a ona promienieje.... Spoko....

A co do Kingi Rusin to nie wiem kto ją ubiera czasem...
No i padam ze śmiechu jak ona zaczyna program i tańczy pod koniec z nimi...

oo jutzenka to ty chyba szeryfem zostaniesz!!
grzechotka a ty sie odchudzasz?? czy mi sie cos pomylilo??
ehh paula wiedzialam ze mozna na ciebie liczyc!!

nie no bo ja tez jestem na diecie ale ciezko mi idzie bo schudlam 2 kg w ciagu 1.5 tygodnia. a juz jem nawet mleko sojowe light z glodu :))

to DUŻO SCHUDŁAŚ!!!!!!ja się nie waże patrze po ciuchach ale mi słabo idzie wiem że idzie bo zaczynam się mieścić w spaodnie wktóre się nie mieściłam:laugh2: ale jeszcze się opinają :baffled: walczę i walczę i walczę

i mam ochotę na ciasto z truskawkami:zawstydzona/y:

eeee wstretna sukienka Kini Rusin

Stefanka nie dość że mleko sojowe to jeszcze light? :baffled: Jak to smakuje? Bo mleko sojowe to dla mnie blee... Jejku współczuję mordęgi. Kobiety mają przekichane...

Ostatnio coś w tym stylu Darkowi powiedziałam że my to mamy życie... Porody, @, wszystko co z tym związane, a on na to- po co żeście jabłko żarły... Udusić to mało!!!

ja chcialam wiecej!!! no a tak to ja sie bede dlugo meczyla!! a ochote to ja mam na wszystko :)) ale pozwalam sobie na extrA tylko w niedziele a tak to staram sie zjadac ok 500-600kalorii dziennie co jest smutne...

reklama
Paula :-D:-D:-D:-D jakbym mojego słyszała dokładnie to samo zwichniete poczucie humoru:laugh2:

stefka bo nie bęziesz miała siły Gajutka trzymać na rączkach to za mało nic ci to nieda

nie będę sie tu wymądrzać ale działa to tak że jak jesz tak mało twój organizm magazynuje te niewielkie liczby kalorii bo się boi że zabraknie ich wkońcu to co tracisz to przede wszystkim woda i nic więcej nie możesz tak całe życie bo w anemie wpadniesz a jak zaczniesz normalnie jeśc to będzie bum wszystkie zgromadzone komórki tłuszczowe przez ten czas wybuchnął i nazywa się to efekt jojo

Do góry