reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hehehehe mój R jak pierwszy raz przewijał Kubę to tak mu założył pieluchę że tylko go podniusł a ten mu sie cały osikał pieluszka była tak lużno zapięta że mogłam mu ją reka jedną ściągnć a on mówi że nie chciał żeby go uciskała to luźno zapiął hehhe
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
ee elcia mozesz isc spokojnie bo teraz wszystkie ogladaja "na wspolniej" a pozniej you CD czyli dzis za duzego zamieszania na forum nie bedzie.
a i mam pytanie do milosniczek serialu na wspolnej. jak to sie stalo ze ta malgosia sie rozstala z tym swoim mezem?? tym dziennikarzem??
a i mam pytanie do milosniczek serialu na wspolnej. jak to sie stalo ze ta malgosia sie rozstala z tym swoim mezem?? tym dziennikarzem??
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
jak to sie stalo ze ta malgosia sie rozstala z tym swoim mezem?? tym dziennikarzem??
to Ty nie wiesz????

grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
ojej stefanio to długa historia wreszcie sie dowiedziała że on ją zdradzał i że ojeciec jej nie oszukiwał
ale teraz jest maź marta z dzieckiem Lalką do domu przyszła a zachowuje się tak jakby juz przynajmniej 3 miała hehehehh i jak świetnie wygląda ja po powrocie wyglądałam jak zombi i byłam tak przestraszona że nie wiedziałam co mam robic hehhe
ale teraz jest maź marta z dzieckiem Lalką do domu przyszła a zachowuje się tak jakby juz przynajmniej 3 miała hehehehh i jak świetnie wygląda ja po powrocie wyglądałam jak zombi i byłam tak przestraszona że nie wiedziałam co mam robic hehhe
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
a ja to ze szpitala musiałam na krótkim rękawku wrócic bo mój szanowny zapomniał mi przywiezc

reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
stefanka zapale za Ciebie też, i za Ciebie grzehotka teża to od razu za Elcie, Sylwie i Kasie;-)
Matko Agatka nie pal za nich bo jeszcze nam padniesz i cio bedzie ;-);-)

Sylwia nie odpisalam ze ja Ciebie tez bo myslalam ze wiesz

To mnie pocieszylyscie bo juz myslam ze tylko moj Kubus to taki leniuszek ;-)

A Kubus z pigwinka bardzo zadowolony, on sie super kreci jak sie go pchnie na podlodze i fajnie gra a Kubus patrzy jak zaczarowny i nie usmicha.
Ale sie usmialam z tych naszych panow. Moj z ubieraniem tez roznie, zawsze ubiera malego po kapaniu a ja ide kaszke robic ale zanim wyjde sprawdza co naszykowalam do ubrania i czy wie co po kolei zakladac

A gdzie sie podziewa nasza Ewunia?????
A i bylam dzis w pracy i gadalalm z nowa kierowniczka ktora jest od miesiaca bo awansowala z zastepcy. Powiedziala mi ile mi nowych obowiazkow do straych dolozy