reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

paula usmialam sie z tego pampersa :)) mistrz !!
no ale nie wiem czy wam tego nie mowilam ale J pewnego razu pokazywal nasze USG znajomemu i nagle mowi calkiem powaznie " a tu widac zeby" myslalam ze padne!!

reklama
hehehehe mój R jak pierwszy raz przewijał Kubę to tak mu założył pieluchę że tylko go podniusł a ten mu sie cały osikał pieluszka była tak lużno zapięta że mogłam mu ją reka jedną ściągnć a on mówi że nie chciał żeby go uciskała to luźno zapiął hehhe

ee elcia mozesz isc spokojnie bo teraz wszystkie ogladaja "na wspolniej" a pozniej you CD czyli dzis za duzego zamieszania na forum nie bedzie.
a i mam pytanie do milosniczek serialu na wspolnej. jak to sie stalo ze ta malgosia sie rozstala z tym swoim mezem?? tym dziennikarzem??

ojej stefanio to długa historia wreszcie sie dowiedziała że on ją zdradzał i że ojeciec jej nie oszukiwał

ale teraz jest maź marta z dzieckiem Lalką do domu przyszła a zachowuje się tak jakby juz przynajmniej 3 miała hehehehh i jak świetnie wygląda ja po powrocie wyglądałam jak zombi i byłam tak przestraszona że nie wiedziałam co mam robic hehhe

no i mysle ze nikt nie skladal lozeczka w dzien wyjscia dziecka ze szpitala:)) a widzialyscie jej porod?? jak by moj pokazali to by spadl przyrost naturalny!!!

reklama
stefanka zapale za Ciebie też, i za Ciebie grzehotka też :tak: a to od razu za Elcie, Sylwie i Kasie;-)

Matko Agatka nie pal za nich bo jeszcze nam padniesz i cio bedzie ;-);-):szok::szok:.

Sylwia nie odpisalam ze ja Ciebie tez bo myslalam ze wiesz :szok::szok::-D:-D, cmokus.

To mnie pocieszylyscie bo juz myslam ze tylko moj Kubus to taki leniuszek ;-):-D

A Kubus z pigwinka bardzo zadowolony, on sie super kreci jak sie go pchnie na podlodze i fajnie gra a Kubus patrzy jak zaczarowny i nie usmicha.

Ale sie usmialam z tych naszych panow. Moj z ubieraniem tez roznie, zawsze ubiera malego po kapaniu a ja ide kaszke robic ale zanim wyjde sprawdza co naszykowalam do ubrania i czy wie co po kolei zakladac :szok::szok:, a juz kilka razy zalozyl tyl na przod body z dziwnymi zapieciami albo spodnie ktore mialy napis z tylu to on go na przod. A najbardzije lubie \jak mu rajstopki zaklada. Po prostu pekam ze smiechu :-D:-D:-D.

A gdzie sie podziewa nasza Ewunia?????

A i bylam dzis w pracy i gadalalm z nowa kierowniczka ktora jest od miesiaca bo awansowala z zastepcy. Powiedziala mi ile mi nowych obowiazkow do straych dolozy :szok::szok::szok::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, chyba bede spala w pracy. I do tego to wszystko to co ona robila czyli same porypane typu sprawozdawczosc :no::no: prowadzenie konta egzekucyjnego i uczenie i opieka nad mlodymi pracownikami :szok::szok::szok:. PAdne na pysio i juz wiecej do Was nie zajrze bo bede w pracy nocowoac chyba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-(.

Do góry