reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

grzechotka my nie na spacerku bo za oknem grzmi i co jakiś czas deszczyk pada. A poza tym Tadeuszek ma dziś dzień śpiocha bo juz trzeci raz od rana dzisiaj śpi:)

reklama
no to mamy lepiej bo słoneczko na niebie wprawdzie chłodniej niż wczoraj ale ujdzie

A Tadek spi może właśnie przez tą pogodę ale jak wstanie to dopiero taki wyspany będzie szaleć:-D:-D

Witam się dość późno. Jestem bez sił bo chyba się czymś zatrułam i od wczoraj nic nie jem. A jak zjem to zaraz przytulanka z białym porcelanowym uchem :no::no::no: bleeee...
Wszystkiego naj dla Łukasza i Kayuni.

Jak nabiorę sił to bede aktywna.

witaj babygirl
fajnie ze do nas dołaczyłas
napisz cos o swoim maluszku
GRZECHOTKA my w domciu siedzimy bo u nas strasznie wieje
obiad prawie gotowy[schabowe ziemniaczki i gyros mniam mniam] i czekamy na tatuuska bo dzis wczesnie do nas przyjedzie :-D:-D:-D
PAULA biedulko oby szybko te choróbsko cie opusciło trzymaj sie
aVIKI to juz w drzwiach pewnie czeka hehe

Paula, a może to taki inny rodzaj zatrucia?? ;-):-p
A my dzisiaj kardiochirurga mamy za dwie godzinki, miałam się nie denerwować, ale powoli mi się nerwy jednak włączają... Ach, musi być dobrze...

Buziaki dla Kajuni i Łukaszka!!!:tak::-)

Paula coś Ty wczoraj piła,co? albo...no wiesz może, może...inny powód:-p:-p
Zdrówka!:tak:
Witaj Babygirl:-)Ale masz fajny nick:-p

Trzymamy kciuki za Olisia!!!

Paula, a może to taki inny rodzaj zatrucia?? ;-):-p
A my dzisiaj kardiochirurga mamy za dwie godzinki, miałam się nie denerwować, ale powoli mi się nerwy jednak włączają... Ach, musi być dobrze...
ach KASIU rzeczywiscie ,trzymamy kciuki bedzie dobrze zobaczysz buziolki dla was

reklama
Dziekujemy za zyczonka i oczywiscie rowniez cmokamy Lukaszka!!!!!
Kurcze jak juz wczoraj wmiare nadrobilam watek glowny, to przestalo mi sie bb ladowac i sie nie moglam odezwac:no:

Ale usmialam sie wczoraj z tego co pisalyscie o swoich panach bo moj wypisz wymaluj tak samo ma. To znaczy z szukaniem roznych rzeczy identycznie, a co do sprzatania, to jedynie smieci wyrzuca regularnie (i zdarza mu sie zapomniec;), natomiast jak mu powiem zrob to czy tamto to jest ok o ile zrobi to od razu, bo jak nie to potem na 100% zapomni. I ciekawe od czego wasi mezczyzni zaczynaja sprzatanie w domu? Bo chyba wiekszosc w tym moj od odkurzania (chociaz moze byc mnostwo porozrzucanych rzeczy i kurz na meblach, ale on pierwsze co, to po odkurzacz siega:-D
I wiecie co ostatnio nawet mala awanture zrobilam, ze moj chlop przyzwyczajony, ze za niego wszystko mamusia albo babcia robily, to sie nie umie jakas inicjatywa w domu wykazac, a to chyba po prostu taka meska natura juz ! Ale i tak staram sie z tym walczyc;-)

Ech nie ma szans, zeby wszystkim odpisac, ale przynajmniej doczytalam zalegle strony i wiem co u Was slychac:) I milego dnia Wam zycze!!!
No i witam babygirl!!!!
Paula ja tez tak raz mialam, ze rano myslalam, ze zemdleje tak sie zle czulam, ale w ciagu kilku godzin przeszlo i to byl tylko taki jednorazowy "wyskok". mam nadzieje ze Tobie tez szybko przejdzie.
Kasia, no wlasnie sciskamy kciukasy bardzo mocno!

Do góry