reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie :tak:

Buziaki i Tulaki dla 5miesięcznych Kai i Łukaszka !

Viki, dziś wielki dzień w końcu !
No i bardzo dobry nałóg :tak:

Wiktorek tez raczej nie narzeka jak mu grzebie w nosku, ale nie uywam patyczków bo sie boje zeby mu krzywdy nie zrobic, tulko z watki robie wałeczki

Dziś mieliśmy ciezka noc. Młody obudził sie koło północy potem o 3 i juz nie mógł zasnąć :-( a jak zasnął w koncu to K. nas zbudził bo szedł wczesniej do pracy :crazy:

No, ale słońce u nas świeci i jest ślicznie więc nie będzie źle :-):-):-)

reklama
Hej dziewuszki.

U nas piciu z kubeczka niekapka:tak::tak::tak:

Viki zazdroszczę nawyków częstego depilowania to zazdroszczę. Mnie ciągle na to brakuje czasu więc chodzę tlko w długich spodniach i długich spódnicach.

A wczoraj byłam tak okropnie zmęczona, że przysypiałam sobie już na m jak miłość a na na wspólnej odpłynęłam:tak::tak::tak: Na całe szczęście chłopcy ślicznie przespali noc:tak::tak::tak::tak:

Witam. U nas dzis dzien pochmurny wiec chyba nici ze spacerku.

hihi (gdyby wiedział że to pisze :szok:) dwa dni temu poprosiłam K. żeby mi przyniósł smoczek z torby i powiedziałam że jest w którejś kieszonce. K. szuka szuka i woła wściekły że nie ma, ja mu mówię że jest niech dokładnie poszuka. Przyszedł stwierdził że nie ma. Musiałąm sama sobie wziąć- oczywiście zaraz znalazłam

Hihihi, skad ja to znam :-D:-D

Daszka moj synek pije tylko z butelki, narazie nie probowalam dawac z kubeczka. Oby szybko te problemy brzuszkowe u maluszka sie skonczyly.

Viki milego spedzenia czasu z mezem zycze.

Sylwia moj mlody nie znosi czyszczenia noska. Jak mial katar to rozne podchody robilam ale on juz na widok gruszki glowe odwracal a Frida nie na kazdy katarek se nadaje. Jak juz mial bardzo zapchany nosek to wtedy nie bylo wyjscia i R mu trzymal glowe a ja wyciagalam. A i uzywam tez czasem wody morskiej ale nie na codzien tylko jak jest potrzeba.

Anetka dasz rade z tym prawkiem. Wierze w Ciebie :tak:. Mnie maz prawie sila wyslal na prawko bo ise panicznie balam i myslalam ze to nie dla mnie. A mialam fajnego instruktora i tak mnie wyszkolil ze za 1 podejsciem zdalam i teraz mnie z samochodu wygnac nie mozna. Uwielbiam jezdzic.

Grzechotka trzymam kciuki za sprzedaz mieszkania.

Buziole dla Lukaszka i Kayuniu. Sto latek maluszki.

o pewnie wszystkie na spacerku się spacerują amy czekamy dziś na babcie krysię niech sobie pospaceruje bo nie będzie widziała Kuby długi czas

reklama
Do góry