reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

pierwsza poranna ptaszyna:rofl2:

a wiec witam sie

wiecie co ? u mnie Pablo uwielbia kremowanie buzi..czasem jak juz jest zmeczony po kąpaniu i glodny to placze jak go ubieram...wtedy wystarczy buzie zaczac kremowac i cisza....tak samo czyszczenie nosa, u nas nie ma problemu, jak wyciagamy tylko jakies suchoty to patyczkiem a jak ma katar to jak kiedys juz pisałam uzywamy KATARKA super sprawa podłacza sie do odkurzacza i juz...chwila i nosiu czysty.i bez jakiegokolwiek strachu.
KATAREK - ODCIĄGACZ KATARU + SZCZOTECZKA GRATIS ! (361910750) - Aukcje internetowe Allegro

poczatkowo uzywaliśmy fridy ale to jest o niebo lepsze.

tak wiec mały pablo rośnie mi na dbającego o siebie mezczyzne...oby nie narcyza:-p

a nocka minela w miare, damian juz zawieziony do szkoly, pablo wlasnie zasnął wiec tradycyjnie mamusia idzie na chwilke pokimac..

milego dnia dziewczynki no i buziaki dla solenizantów 5 miesiecznych

reklama
Witam sie w pochmurny dzień

Jeśli chodzi o higienę noska to ja używam wody morskiej, patyczek plus gruszka jak baba sie dobrze przyklej w środku i patyczek sobie nie radzi wtedy wysysamy ją i czasem się dziwie że w tak małym nosku są takie duże baby:sorry2:

Ostatnio mało mam czasu na pisanie ale za to was uważnie czytam:sorry2: Jakoś czasu mi brak na wszystko ten kurs na prawo jady jest 2 razy w tygodniu ale poświęcam czas na nauczenie się tych przepisów drogowych aby na ulicy nie zrobić komuś krzywdy :dry:
Lada moment zaczną się jazdy więc jeszcze bardziej będę mieć mniej czasu bo to 30 godz do wyjeżdżenia
Mam nadzieje że to mi szybko zleci i żebym zdała chociaż jazdy za drugim razem bo jak wiadomo za pierwszy mało osób zdaje

witam sie i ja jestem dziś 2 chyba:-D

u nas nocka dobra mały był wczoraj tak zmeczony że zasnął juz przy jedzeniu kaszy zjadł 100 i padł obudził sie dopiero o 1 taki był głodny że jak jadł to aż cmotkał no i spał do 7"30 tak więc po kilkudniowych budzeniach sie nocnych mamy sukces.:-D

Oj dziewczyny jak czytam o tych facetach to żeczywiście wszyscy tacy sami są te same teksty te same zachowania oczywiście znajdują się jakieś wyjątki które gotuja pomagają ale reszta taka sama jest:-D
Wiecie chyba my po prostu głupie jesteśmy pokazujemy jakie to jesteśmy dobre gospodynie że wszystko umiemy i ze wszystkim sobie radę same damy i ci faceci myślą właśnie tak przez nas po cvo pomagać przecież ona świetnie sobie rade sama daje.
Moja przyszła bratowa to mądra dziewczyna juz teraz ni pierze nie gotuje nie sprząta wszystko mój brat rpobi no może nie wszystko ale każdy dba o swoje ona mu nie prasuje i nie pierze. Jemu o nie przeszkadza za to mojemu ojcu bardzo mówi że on jest pantoflarz i do tego głupek:-D a dziewczyna ma luzy;-)

a co do teściowych ja juz pisałam że mam super teściową i sie nie skarżę
ale patrze na moja mamę ona zawsze mówiła że będzie dobra teściową nie taką jaką ona miała ale ta miłość bezdenna do synka daje jednak o sobie znać bo juz Justyna (narzeczona bojego brata) jest be bo ustawia jej synka bo pewnie go wykorzystuje bo leci tylko na kasę bo przez nią tomek musi sam prać i co to za pani domu :-)

więc wydaje mi się że nici z waszych zarzekań że będiecie lepsze wszystkie będziemy odpierać akatki różnych takich lafirynd co sie do naszych synów będą kleić:-D

ewedja ja sie nie przejmuję tym na naszej klasie po prostu nie wklejam tysięcy zdjęć i nie daje wielu informacji o sobie

daszka u nas butelka do picia ale niedługo wprowadzę niekapek ale ze słomką

sylwia ja uyżywam aspiratora do czyszczenia noska nic się nie wkłada tylko przytykasz do noska i ciągniesz i wszystko ładnie wylatuje jak jest za sucho to troszkę wody morskiej albo fizjologiczej wkraplam

viki chyba juz odłożymy te nasze spatkanie ty sie depiluj i wpokuj na przuyjazd męża a ja w czwartek wyjeżdam do rodziców na troszkę (odpocząć od męża;-))

a u nas słoneczko ledwo sie przez chmury przebija szkoda:baffled:mały śpi trzeba śniadanie zjeść
smacznego

heheh zanim skończyłam pisać to już 4 lub 5 jestem

a ja właśnie czekam na telefon w sprawie sprzedaży mieszkania denerwuję sie bo sa duże szanse że wreszcie sprzedamy ta ruderę oby musze krzyżem paść i się modlic chyba

I my się witamy:-) U nas sprawdza się gruszka i patyczki do czyszczenia noska, a wcześniej zakraplamy solą fizjologiczną;-) Na początku Młody też tego nie lubił, ale teraz już jest ok. Za to do tej pory nienawidzi jak Mu się wklepuje krem (typowy samiec) ;-)
Viki dzisiaj Twój wielki dzień:-) Brawa ogromne, w końcu się doczekałaś :-)

Wszystkiego co najlepsze dla kolejnych 5-miesięczniaków - Łukaszka Soidy i Kayuni Pryzybeli :-)

STO LATEK I WSZYSTKIEGO NAJNAJ DLA ŁUKASZKA SOIDY I DLA KAYUNI PRYZYBELI

WITAMY WE WTORKOWY PORANEK
nocka przespana ale z jedna pobutka na cycusia o2,30 mysle ze to jednorazowy wybryk
pogoda do bani ,słonko sie pogniewało i nie chce wyjsc z za tego zachmurzonego nieba i ze spacerku chyba nici

dziewczyny zeczywiscie z tymi facetami jest tak samo duze dzieci a niektórzy to tacy smieszni ze szok , a z tym szukaniem to u nas tak samo -jak T szuka to zawsze niema a jak ja pójde to mówi ze dopiero wsadziłam:-D:-D:-D:-D

oliwka piciu pije z butelki niekapek jeszcze nie uzywany
, a nosek czyscimy woda morska ,patyczkiem i gruszka i mała tez na poczatku sie wydzierała a teraz podchodze z tym jak zabawa i mówie do niej -kozuchy uciekac mi z noska - i robie przy tym smieszne miny i ona sie cieszy
VIKI CO TY JESZCZE ROBISZ NA BB LEC SIE STROIC ITP,ITD BO MAZ TUZ TUZ:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

viki chyba juz odłożymy te nasze spatkanie ty sie depiluj i wpokuj na przuyjazd męża a ja w czwartek wyjeżdam do rodziców na troszkę (odpocząć od męża;-))
hehe wczoraj pisałam ci na gadu ze wlasnie przekladamy to spotkanie...no ale pogadałam sobie z twoim ślubnym bo ty już spałas:szok:
a odnosnie depilacji to juz taki typ jesem ze zawsze jesem wydepilowana haha jakis taki nawyk i inaczej juz nie potafie:zawstydzona/y:

I
Viki dzisiaj Twój wielki dzień:-) Brawa ogromne, w końcu się doczekałaś :-)

noooooooooooooo juz mam newsy ze moj męzus wylądował w Lisbonie i
a teraz czeka na kolejny lot:tak:
achh juz nie moge doczekac sie wieczora

reklama
Do góry