reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hehe ja co prawda nie znam Belki ale tez pomyslalam ze dzidzia w drodze :tak::-D:-D.

Mlody spi a mamusia zamiast prasowac to do kompa :laugh2::laugh2:, dobra jestem. Wczoraj chlopaki poszli na 2 godzinny spacer ja mialam tez prasowac a poszlam spac :zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Moze popoludniu sie zmobilizuje bo maly juz prawie nie ma co zakladac ;-);-);-):-D:-D, tylko dzinsy sztruksy i bluzy ma czyste ale w tym go w domu nie mecze tylko jak wychodzimy a w domku raczej body i spiochy lub polspiochy albo jakies spodenki lzejsze.

reklama
heheh jutrzenka znam ten ból prasowanie mni woła od tygodnia ale sie nie mogę zmobilizować dochodzą tylko nowe kupki do prasowania aqle dzis wieczorem będę oglądać Harego Pottera i prasować ahhh cud miód tak zawsze chciałam czas spędzać:-D;-):baffled:

A ja rozwieszam pranie tak, że prasowanie nie jest konieczne, nienawidzę tego robić i nie będę na to marnować i tak za krótkiego życia :-p
A co do słoneczka to niestety jak narazie omija nas szerokim łukiem:-(Ostatnio było tak pięknie, więc w końcu pogoda musiała się zepsuć.No ale może coś tam później wyjdzie;-)Sms do Belki wysłany :-)

Opiszę wam sytuacje która mi się przydarzyła 2 dni temu jak byłam na spacerku ze znajomymi i dziećmi z całą 3
Niech to czytają osoby o mocnych nerwach

Poszliśmy na spacerek z koleżanko i moim bratem nad staw który znajduje się nie daleko naszego domku. Chyba czułam że coś może się wydarzyć :-( Sebastian był bardzo nie grzeczny wyrywał mi się z reki i się popisywał przed ciocią i wujkiem bardzo był nie słuchany tak jakby ktoś go trzymał w zamknięciu i nagle poczuł wolność . Pod koniec spacerku uciekł to znaczy wyrwał mi się z ręki i pobiegł do brzegu stawu aby sobie wrzucić pustą butelkę do wody i nagle cześć brzegu się oberwała i wpadł do stawu ja nie wiele myśląc wskoczyłam do wody dobrze że tylko do pasa był poziom wody ale zawsze mogło się to źle skończyć dla Sebastiana oczywiści moja koleżanka i mój brat jak wryci stali i się patrzyli tylko ja tak wystrzeliłam jak rakieta no i oczywiście biegiem do domu bo Sebek mokry i trzeba go rozgrzać niosłam go na rękach jakieś 600 m biegiem a on waży jakieś 14 kg więc wyczyn był co nie miara ale i ja mam nauczkę i Sebek na jakiś czas odechciało mi sie spacerków. Miał naprawdę szczęście i ja też że to się skoczyło tak a nie:no: inaczej

Witam wszystkie ciekawskie mamuski :)
Rozczaruje Was ale nie jestem w ciazy:-D Ubawilyscie mnie:tak::-D

Niespodzianka o ktorej wspominala Kasia to... dwa zabki mojej Zosienki :) Ma juz dwie jedynki na dole.

Wogole to u nas wszystko wporzadku:) Za 3 tygodnie jedziemy do polski na urlop.
Zosia rosnie jak na drozdzach. Slicznie spi w nocy, przesypia cala noc w swoim lozeczku, w dzien tez jest aniolkiem :)

Widze ze u was tez sie duzo dzieje :) Ale za takim maluchem to normalka :)

Anetka podziwiam Cie :tak: Odwazna z Ciebie mamusia ale pewnie kazda z nas zrobila by to samo :)

Matka jest gotowa na wszystko aby dziecku pomóc czy uratować jego życie jakby ktoś skrzywdził jedno z moich dzieci chyba bym zabiła
I chyba każda z was tak samo by się zachowała ja w takich sytuacjach zawsze jakoś mam zachowaną zimną krew i nie panikuje

witam i ja
u nas tez słoneczna pogoda i zycze wszedzie duzo słonca
dziewczyny znowu jakas tajemnica -a tu wszystkie az skreca od ciekawosci Belka gdzie jestes,-podziel sie nowinkami- czekamy

nocka ładna 1 pobutka o 2,00 ale chyba jej smoka dałam niepamietam taka padnieta byłam ,a 2 o 4,00
oliwka siedzi teraz w lezaczku i dziasełkami se tak jakby zgzyta chyba ja swedza i to mocno oby nie płakała
ANETKA jestem pełna podziwu ze tak zareagowałas gratuluje zimnej krwi
BELKA gratuluje zabków Zosienki i ze z niej taki aniołek jest
GRZECHOTKA JUTRZENKA ja tez znam ten ból dzisiaj zrobiłam pranie i tez trzeba bedzie prasowanko ł. Mam nadzieje ze mnie to ominie bo powiem wam ze mój T.pomaga mi prasowac ciuszki małej , FAJNIE CO?
buziaczki dla MADZI I JASIENKA na 5 miesiac sto lat
DASZKA oliwka tylko i wyłaczni spi na boczku ,potem sama sie przekreci ale zasypia na boczku

No to miałaś Anetka stresa, dobrze, że wszystko się dobrze skończyło :tak:
I mam tak samo jak Ty, jakby ktoś Olisia skrzywdził to najnormalniej w świecie zabiłabym, a jak ktoś Mu będzie docinał z powodu ZD to nie ręczę za siebie, nie mam zamiaru wtedy zachowywać klasy i kultury, tak mu nawsadzam, że para z uszu będzie mi szła :tak:
Dzięki Belka za szybką reakcję ;-)

reklama
Do góry