reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie Kochane :-)
Łaskawca dał mi dzisiaj troszkę pospać, ale za to wczoraj wieczorem zrobił koncert przez ząbki ;-)Pewnie się dziecko zmęczyło i dlatego tak długo spało.

No właśnie ciekawe co tam u Dziewczyn...

Wiem tylko, że u Belki wszystko ok, rozmawiałam z Nią przedwczoraj i ma się tu pojawić na dniach i czymś się pochwali, chociaż mnie język świerzbi ;-)Ale póki co siedzę cicho, może sama się ujawni i wszystko napisze ;-)

reklama
Witam się i ja po długiej przerwie ;-)

Wybaczcie mi nie obecność ale że jest piękna pogoda to siedzę wyłącznie na podwórku i jeszcze te kurs na prawo jazdy nie długo jazdy będę mieć obawiam się że mogę część swojego miasta po przestawiać:blink::blink::sorry2::sorry2::sorry2:

Nie dam rady na wszystkie posty odpowiedzieć to jest dla mnie nie wykonywalne :-p produkujecie tle tych postów że chyba bym musiała poświecić dobre 4 godziny aby je wszystkie przerobić.

Madzia zdrowa (odpukać ) byłam na szczepieniu z nią wczoraj jak zobaczyła pielęgniarkę z strzykawką to od razu był bek;-) ma czuja Ta moja Madzia
Buziulka jest o niebo ładniejsza jeszcze miejscami jest zaróżowiona ale jak na nią patrze to ta skora tak jakby się odnowiła inny kolor i nawilżenie jest
Wkurzyłam się na lekarza ponieważ co zaczęłam leczyć dziecko to było jeszcze gorzej wiec postanowiłam sam to zrobić i poprawę widać już po tygodniu :confused2:

Buziaczki dla Jasia i Madzi z okazji skończenia 5 m-ca. Sto latek.

Kacha no i znów na forum zostało zasiane ziarno ciekawości:tak::tak::tak: I znów będziemy się głowić co to może być z tą naszą Beleczką;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-) Ach...

Witajcie Kochane :-)
Łaskawca dał mi dzisiaj troszkę pospać, ale za to wczoraj wieczorem zrobił koncert przez ząbki ;-)Pewnie się dziecko zmęczyło i dlatego tak długo spało.

No właśnie ciekawe co tam u Dziewczyn...

Wiem tylko, że u Belki wszystko ok, rozmawiałam z Nią przedwczoraj i ma się tu pojawić na dniach i czymś się pochwali, chociaż mnie język świerzbi ;-)Ale póki co siedzę cicho, może sama się ujawni i wszystko napisze ;-)

Oj ja chyba się domyślam chyba zaznaczam :szok:
Czyżby to była no wiesz ||
ale wole poczekać na wyjaśnienia Belki :-):tak:

Kacha no i znów na forum zostało zasiane ziarno ciekawości:tak::tak::tak: I znów będziemy się głowić co to może być z tą naszą Beleczką;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-) Ach...

W ciąży nie jest :-)

Anetko super, że u Was wszystko w porządku, brawa dla Madzi za umiejętność przewidywania ;-)No i super, że te krostki sobie same poszły, a może zrób jakiś kurs na lekarza ;-)

I teraz jak nie wyjaśni tego szybko nie będę mogła spać bo z natury jestem ciekawska :tak:

Wyślę Jej niedługo sms-ka tylko Oliśka nakarmię, bo nie chcę mieć Cię później na sumieniu, że będziesz jutro nieprzytomna chodziła ;-) Lecę do mojego zaślinieńca bo już się wkurza, czas napełnić dziecku brzuszek ;-)

witam sie w ten słoneczny dzionek:-D

dzis humor troszkę lepszy ale nie zupoełnie dobry no trudno:baffled:

co do piosenki to to sa orginalne słowa piosenki może są jakieś inne wersje ale ja nie znam

Daszka Kuba śpi głównie na plecach ale czasem się na boczek przewraca sam . Dziecko samo sobie krzywdy nie zrobi jeżeli się przekręca na boczek do spania to znaczy że tak mu wygodnie w nocy pownie 5 razy zmieni pozycję. Nasze maluchy sa coraz sprawniejsze niedługo będą spać z pupami w górze i znosami szczebelkach:-D:-D

U nas nocka bez rewelacji 120 mleka o 12 i spał do 7:30 to i tak długo. Ostatnio bardzo niespokojnie śpi może to wina kaszki nie wiem czy go brzuszek męczy czy co steka mjęczy kopie nogami kilka razy w nocy sie budzi i musze o lulać dziś dodam sam kleik. poza tym lekarz doradza nam mleczko 2 ale tylko raz dziennie na noc . Najpierw stopniowo będziemy przechodzić. Kuba nie może przejść całkiem na 2 Bo nie mamy wciąż wyników badań na alergię a do tego czasu nie możemy całkiem mleka zmienić:baffled:

BUZIAKI DLA MADZI I JASIA NA 5 MIESIĄC ALE JUŻ JESTEŚCIE DUUUUUUUZI BUZIAKI

CHYBA WSZEDZIE W pOLSCE JEST TAK SŁONECZNIE MAM NADZIEJĘ ŻE NA WYSPACH TEZ MACIE TROSZKE SŁOŃCA

MIŁEGO SŁONECZNEGO DNIA

reklama
MAM NADZIEJĘ ŻE NA WYSPACH TEZ MACIE TROSZKE SŁOŃCA

MIŁEGO SŁONECZNEGO DNIA

No tak nie bardzo, ale nie jest źle:no:

Anetko to tobie by się laptop przydał z przenośnym internetem. To dzieciaki by biegały po podwórku a Ty mogłabyś pisac do nas:-);-)

a wiecie co? wczoraj siedziałam sobie na ławeczce na placu zabaw i czekałam na następną czarownicę:tak: i dosłownie przed moimi oczami taki mały chłopczyk sobie rękę złamał:-( Od razu mi się gorąco zrobiło, trzęsłam się cała:no: i tak sobie myślałam że w sytuacji jak tfu tfu coś się Marcelowi stało to nie wiem czy umiałabym zachowac zimna krew żeby mu pomóc:no: znając mnie to bym pewnie ryczała jak bóbr i nie byłabym w stanie nawet po karetkę zadzwonic:angry::wściekła/y: Kurcze oby takie rzeczy omijały nas z daleka

Do góry