reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No i czemu nie strzelacie? ciecie z farbowaniem za ile??;-)
Jutro wam pokarze bo dzis mam zla mine i nie bede fotki sobie robic;-):-D

reklama
Aneczko, niestety nie wiem jakie są teraz ceny w Polsce :baffled: No, ale pewnie coś ok. 100zł, albo lepiej, przynajmniej w Wawie rok temu tyle płaciłam.

Aneczka wspolczuje wiem ze Ci nie do smiechu ale dobre z tym pampersem :-D. Ja place 100 za balejage i ciecie ale strzelam ze ty 200 zaplacilas. I pokazuj sie w tej fryzurce moja droga

A moj synek dzis oszalal przy kapieli:szok::szok::szok::szok::szok:. Do tej pory raczej nie lubil sie kapac bo mine mial srednia. A dzis tak mu sie spodobalo chlapanie nogami ze :szok::szok::szok:. Tak chlapal ze ja bylam cala mokra ze juz nie wspomne o podlodze, a mine mial przy tym zabojcza :-D:-D. A na koniec jak go R wyjal z wanienki i polozyl na recznik to zrobil taki krzyk i placz i wrzeszal przez cale ubieranie. Tak mu sie spodobalo to kapanie. Jutro chyba wstawie ta foczke do kapieli do kabiny bo mam gleboki brodzik wiec wody bedzie mial tyle co w wanience i niech chlapie do woli :-D:-D:-D. W sumie juz nie wiem czy nie wole zeby jednak nie spacjalnie lubil kapiele ;-):baffled::baffled:.

Jutrzenka ja mam taką akcję po kąpieli codziennie :baffled: Kąpiel - super - chlapanie, przekręcanie się, a po wyjęciu tragedia.
Aneczka - udani dziadkowie, biedny Antoś taki pościskany. Strzelam 150 zł. No i możemy sobie podać rękę z tym dołem.

Wiecie co...nie dziwię się że sąsiad do nas przyszedł jak Młody się wydzierał po 22. Właśnie siedzę w komletnie cichym mieszkanku, nic nie gra i wiecie co słychać :baffled: kapanie wody do wanny pełnej wody autentycznie. I jeszcze coś - to żeśmy się z Krzyśkiem uśmiali bo słychać jakby ktoś gazy puszczał w kąpieli :laugh2::rofl2::laugh2:
Uroki mieszakania w bloku.

Ależ dziś jestem wyrąbana:-:)angry::crazy: ....
Pobudka o 6, badania okresowe, wypad na miasto pozałatwiać różne sprawy, potem spacer .... długaśny ... pranie, sprzątanie itp. itd., a to dopiero w poniedziałek się zacznie:crazy:
A i jeszcze dostałam @!!!!

Mam dość ... ale nadrobiłam:-)

Magdalenka :-)
Stefanka:-)
Sylwia "zlot czarownic" dobre:-D ale zazdroszczę, ja tu w okolicy nie mam żadnej znajomej mamuśki ... choć ich mnóstwo się kręci:-(
Grzechotka też mam te problem z ciuchami, szafa pusta a od poniedziałku do ludzi trzeba wyjść:baffled:
Aneczka jeśli chodzi o Wiarę i Kościół, to podzielam Twoje zdanie, a chrzciny mimo wszystko TAK, a co potem ... zobaczymy:tak:
A do fryzurki na pewno się przekonasz jutro i humorek Ci się poprawi ... 120zł obstawiam:tak:
Ataata trzymam kciuki;-)
Jutrzenka krzesełko do karmienia stoi u rodziców nieużywane, póki co ... dopóki nie będziemy dobrze siedzieć, a na razie karmimy na łóżku na poduszce albo w leżaczku, który też ma blokadę bujania.
Natomiast fotelik nadal mam ten do 13 kg, a większy również na wyjazd na wczasy pewnie małemu sprawimy...:-)
Kasia super że humorek Prezeskowi dopisuje, i że Mamusi też się udzielił:-)
Paula biedna Julka:-(
Viki zdrówka życzę:-)
U nas też w sprawie zębów nastała cisza ....:baffled: uffff, odpukać ... dziąsełka prawie białe, ale ząbków ani śladu:tak:

Spadam, bo ledwo żyję ...
Spokojnej nocki;-)

Magda dobre ale sie usmialam :-D:-D, moi tesciowie tez maja ten sam problem bo sasiedzi z gory lubia sobie baki w wannie popuszczac :no::no::szok::szok:.

Mowisz ze Twoj tez taki plywak ;-):-D:-D, dobrze ze moj tak pozno to zalapal :-D:-D

magda:-)
aneczka no ja tez obstawiam ze około 150:tak:

a ja wlasnie skonczylam 30 minutową rozmowe z moim ginem i w przyszłym tygodniu ide załozyc wkładke wewnątrzmaciczną...boje sie jak cholera no ale przekonal mnie....bo tabletki zdecydowanie mi nie slużą, a karmiąc piersią tylko te jedne moge brac wiec do bani.

reklama
Jak mieszkałam w Wawie to sąsiedzi z góry non stop bąki w wannie sadzili, chyba sobie jacuzzi robili ;-) A jeszcze co lepsze to mieli dwoje dzieci, które notorycznie coś do kibla wrzucały i wszystko się później przy odpływie blokowało, a że mieszkałam na parterze to niejednokrotnie wszystko odbijało u nas w kiblu i że tak powiem taplałam się w g...;-)Upominanie i gadanie nic nie pomagało, za koszty remontów też zwracać nie chcieli, więc nasz g...niany koszmar skończył się dopiero jak mieszkanie sprzedali ;-)
A co do wiary, to ja wierzę, ale nie praktykuję, najchętniej pozostawiłabym Oliśkowi decyzję co do chrztu, ale nie chce mi się słuchać już gadania rodziny... Jakoś mi się szczególnie z tym nie spieszy. Chciałam Go ochrzcić to ksiądz się wypiął, a jesteśmy tu skazani na jednego polskiego księdza tak jak już wcześniej pisałam i jego łaskę lub niełaskę...Ja wierzę w Boga, ale nie wierzę w kościół jako instytucję, za dużo brudów jest w tym naszym kościele i za dużo niedomówień i mieszania się w ludzkie życie.

Do góry