reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej i my się meldujemy dziś w znacznie lepszym humorze:-D
Kuba juz nie wyje dał sobie spokój jak na tę chwilę oczywiście teraz spi.
Ja za to sie marnie czuję dziś rano wstałam z kaszlam jak u grużlika to chyba przez ten wczorajszy wiatr:baffled:
Kurcze cieszę się że jest ciepło ale z drugiej strony JA SIĘ NIE MAM W CO UBIERAĆ!!!!!!!! wszystko jest na mnie wciąż za małe muszę zmienić całą garderobę:angry::baffled::crazy: tragedia po prostu co dziennie ten sam problem jak patrze w to cholerne lustro:angry: jak ja wam zazdroszczę wy wszystkie na tych zdjęciach takie szczuplutkie a mnie cały czas zalega te cholerne 15 kg to strasznie dużo!@!!!

wieczorami nawet teraz nie m ogę posiedzieć na bb bo R ogląda samochody mamy zamiar teraz zmienić samochód więc jak tylko przydzie z pracy to nos w internecie:angry:

Dziewczyny ile taka parasolka do wózka kosztuje bo ja też musze dokupić bo małemu słońce po oczach daje i muszę na spacerze wózek tyłem prowadzić

Kasiu cieszę się ogromnie z hurorku Olisia on jest wesoły bo amunia jest wesoła:-D

Viki zdrowiej

stefcia nie daj sie wampirkom w szkole chociaż tam pewnie lepsze dzieci niż u nas

ataata gdzie sie podziewasz?
sylwia fajnie że masz koleżnaki od piaskownicy ja tu jestem sama kurcze muszę sobie zapozna,ć jakąś mamę na spacerze:-)

miłego dnia
może mi się humor też polepszy (jak znajdę coś do ubrania )

reklama
Buu a o mnie to nikt nie pyta gdzie sie podzialam:-:)dry:
No w kazdym razie po kilku dniach komputer w koncu dziala:tak::-)
Nie ma szans zebym nadrobila te strony , ktore nadrukowalyscie przez czas mojej nieobecnosci:zawstydzona/y: No ale ja niestety czesto nie mam czasu zeby nadrabiac.
Moje lobuzy dja mi ostatnio niezle popalic.Malego przestawiam powoli na sztuczne mleczko bo po moim jest glodny w godzinke po karmieniu.Witek jest nieznosny bo ma katar i ida mu zeby.Nigdy sie to u niego nie skonczy:no::baffled:
Kasiu ciesze sie ,ze wszystko u was dobrze.Martwilam sie o Olisia jak nie moglam zagladac na bb.Super ,ze ustawili mu dobrze leki.:blink:
Co do spacerkow to malego wystawilam na taras a duzego wyslalam z dziadkiem do sklepu;-) tym sposobem mam chociaz chwilke dla siebie.
No a w niedziele robimy chrzciny.Przyznam ze wstydem ,ze nie chce mi sie:zawstydzona/y:
Nie jestem specjalnie katoliczka ale doszlam do wniosku ,ze ochrzcze dzieci zeby pozniej mialy latwiej.Beda chcialy to pojda na religie z innymi dziecmi, wezma komunie itd. a jak nie to pojda na etyke.Naucze ich wiary w boga i tego co jest w bilbli ale do kosciola ich zmuszac nie bede.Wiem ,ze wiele z was mysli ,ze to glupie ale dlugo by tlumaczyc jak to jest do konca z moja wiara;-)
No w kazdym razie imprezke robimy w lokalu na 15osob a potem wpadna do nas na jakas salatke i tort jeszcze.Ja w zwiazku z tym ide dzis do fryzjera i az sie boje bo raz ,ze maluchy zostawiam z mezem i dzidkami a dwa ,ze nie wiem gdzie jest dobry fryzjer:baffled::sorry2:

Grzechotka to kuruj się kochana:tak::-D A z wagą to ja rozumiem, że łatwo mijest gadac ale wiesz " więcej ciała do kochania":tak::tak: Jak Kubuś zacznie chodzic to wtedy będziesz miała za kim latac to odrazu zbędne kilogramy pogubisz;-):-)
Cieszę się że Kubuś zluzował trochę z tym płaczem;-)

Aneczka nie upomonałyśmy się o Ciebie bo Ty zawsze raz na kilka dni zaglądasz. Więc jak nie ma Cię przez chwilę my wiemy, że i tak niedługo wrócisz;-) Życzę powodzenia z tym fryzjerem. A jeśli chodzi o Wiarę to ze mną jest podobnie:tak:

Ale ten mój bąbel się rozespał:no::no:czekam i czekam:crazy::crazy:
Ocho, obudził się wreszcie:-) To spadamy na spacerek:tak:

My tez sie witamy!!!:-)

zaraz uciekamy na spacerek....ale najpierw cos tu napisze:tak:;-)

Grzechotka u nas parasolki kosztują od 40 zł wzwyż...najważniejsze to sprwdzic czy dana parasolka pasuje do wózka, nie tylko kolorystycznie:-D

Aneczka Ty juz nas tak przyzwyczaiłaś...pojawiasz sie i znikasz;-)To udanej wizyty u fryzjera:-)ale dużo to chyba nie zrobisz, z tego co pamiętam masz krótkie włoski:baffled:;-)

Zdrówka dla chorych mamusiek!

Dobra zabieram się do ubierania małego...leży sobie właśnie i z ciekawością ogląda paluszki u stóp, trochę to wygląda jakby sobie paznokcie obgryzał:-D:rofl2:

Buziaki dla Bąbelków, miłej srody!
pa:-)

a moja dzidzia też tak śpi słodki teraz czekam aż sie zbudzi i na spacerek idziemy

ubrać się jakoś ubrałam może być nawet wlazłam w jedne swoje spodnie w które nie wchodziłam:-) ale i tak cała szfa ciuchów leży nieużywana
teraz butów do tego stroju mnie mam ach straszne ;-)
chciałabym mieć czarodziejską różdzkę i czry mary i mam nowe buciki:-D czemu nie jestem czarodziejką:-)

dzien dobry
my po szczepieniu, i to calkiem znosnym, bez płaczu, z usmiechem na twarzy:tak:wszyscy mieli ubaw ze pablo ma takie grube nogi ze nie poczuje igły...no i sie nie pomylili:-)
teraz babcia spaceruje z dziecmi a ja przyszłam posprzatac troche bo po poludniu wpadna tesciowie...(inspekcja hehe):tak:

co tam jeszcze...nie wiem...ataata gdzie ty??

Właśnie tak sobie przed chwilą myślałam co z Agatką

No włąśnie Ataata co się dzieje z Tobą kochana?? Martwimy się:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
.

ataata gdzie sie podziewasz?

KOFFANE...:sorry2: JUZ MYSLALAM ZE ZAPOMNIALYŚCIE O SWOJEJ SZEFOWEJ:-p:laugh2:a no zapomnialam sylwia ty tez pamietalas ale mi cytac ucekł:sorry2:
Ja generalni chwilowo zaginęłam w akcji, teraz nadrobiłam puki mala spi ale juz wstaje wiec pseplasam ale nie odpisze nikomu...;-)

Nie jestem specjalnie katoliczka ale doszlam do wniosku ,ze ochrzcze dzieci zeby pozniej mialy latwiej.Beda chcialy to pojda na religie z innymi dziecmi, wezma komunie itd. a jak nie to pojda na etyke.Naucze ich wiary w boga i tego co jest w bilbli ale do kosciola ich zmuszac nie bede.Wiem ,ze wiele z was mysli ,ze to glupie ale dlugo by tlumaczyc jak to jest do konca z moja wiara;-)
Aneczka ja mam identyczne podejście do tej kwestii co Ty :tak:

viki mnie też cos rozbawilo... chyba to samo...;-)

A i niewiem czy sie chwalić czy nie..?
Bo niechce zapeszyć...:dry:
Dobra to narazie sie jeszcze nie chwale;-)

Paaaa bo zaraz bede spadac na pole z wstręciuchą... a wogole to moje dzieci kocha swój wózek, bo nie płacze w nim juz prawie wcale... albo w nim śpi, albo ja sadzam i jezdzi na siedząco, zakładam wiatraczek i mała sie zajmuje:-D a z reszta jak jeżdże i "obraz sie porusza" to jest git, bo coś sie dzieje i dziecie sobie podziwia

Buziaki milego dzionka

reklama
:-) a tak sie do Was uśmiechnę bo nie mam do kogo, a musze sie szybko uśmiechnąć bo mnie jakiś dół łapie :-):-):-):-):-):-):-) może mnie nie złapie do końca :-):-):-):-):-):-)

A Grzechotka, ja to niby wagę mam już sprzed ciąży a jednak i tak nic z moich schodzonych starych ciuszków mi nie pasuje :dry: ale to chyba powinnam się cieszyć że się tu i ówdzie zaokrągliłam :-) ale wole jednak być patyk i sie w mojego Dużego Misia wtulać ;-)
Aneczka chyba pójde w Twoje ślady i powoli będę odstawiać cycysia na specjale okazje ;-)
Viki super że Pawełek tak dzielnie zniósł szczepienie! mam nadzije że Ty się lepiej czujesz. Miłej wizytacji ;-);-);-)

Do góry