reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No a ja jak zwykle nie mam z kim "live" pogadac:-). Ale dzisiaj kiszke mialam, bo zapomnialam ze mialo u nas wody przez kilka godzin nie byc i zaliczylam zonka jak sie rano poszlam myc:baffled: Przez to spacerek zaliczylismy dopiero po poludnu, wiec jutro musze troche nadrobic;) Ale nie bylo tak zle bo sobie chociaz z rodzinka na skypie pogadalam, ale co sie dziwic, kazdy chce
od czasu so czasu poogladac malutka:-)

Monia, to u Ciebie w sumie fajnie, bo jednak i tak bedziesz przez wiekszosc dnia z synkiem, a babcia na pewno zadba o kochanego wnusia:)

Jutrzenka, z ta integracja, to nie tak do konca, bo przez ta zapomniana tabletke, grzecznie trzeba byc przez jakis czas:zawstydzona/y::tak::-D

No dziewczynki, Wy to macie "znajomosci". Mi sie tylko zdarzylo raz jechac autobusem z Emilia Krakowska, a tak to jakos nie mialam szczescia do spotykania znanych osobistosci;-)

No i zmykam znow system do komputera wgrac, wiec jakby mnie dluzej nie bylo na bb, to znaczy ze cos popsulam:rofl2: Ale ja kochac grzebac w komputerze!:happy:

No i dziendoberek dla pierwszej rannej ptaszynki!!!:)))

reklama
Witamy się w ten kolejny piękny słoneczny dzień :-)
Olisiek chyba zmęczony szpitalem dał mi dzisiaj pospać i dopiero teraz się obudził, a jaki chłopczyk ma dobry humor :-DCały czas gada i się śmieje,takie dni uwielbiam :-D
Miłego dzionka Dziewczynki, a dla Pryzybelki słodkich snów ;-)

Witam :tak:
Troszkę niewyspana i w zwolnionym tempie:dry: Jak sie kładłam spać o 1 to się Wiktor obudził i tyle było z mojego spania. Wkońcu musiałam go wziąć do nas do łóżka. Może coś mi się uda dzisiaj zrobić ale wątpię.

Kasia bardzo się cieszę że Oliś w cudnym humorze i Tobie się udziela...albo na odwrót ;-):-D

Pryzybelka Ty maniaku komputerowy ;-):-)

witam:-):-)
my juz na nogach od 9 nocka ładna 1 pobutka o 3 a 2 o 5,40 dzisiaj łobuziara nie chciała spac do 12:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
dzien zapowiada sie bazwietrzny wiec wybedziemy na długasny sacerek
KASIA fajnie ze Oliskowi humorek dopisuje no i tobie tez tak trzymajcie
PRZYBELA rzeczywiscie z ciebie maniak pomputerowy
STEFANKA nie miłysmy okazji bo ja wieczorkiem szybko mykam lulu a ty nocny marek jestes no i super ze mała dobrze zniosła szczepienie i nie goraczkowała
VIKI współczuje tych zatok mój T zawsze sie z tym meczył ale odpukac odstukac jakies2 lata juz go nie bola trzymaj sie kochana i wracaj do zdrówka
MAGDALENKA ciezka noc miałas podzuc mi małego i idz spac jakos se poradze hehe

Witam wszystkich w ten sloneczny i piekny poranek. Az sie chce zyc jak za oknem taka pogoda. Cudnie.

Viki wspolczuje bolu zatok, nigdy nie mialam ale slyszalam ze to masakra :no::no::no:.

Pryzybelka postaraj sie z tym systemem i szybko wracaj na BB.

Milego dnia dziewczynki

To i ja się z Wami dzisiaj witam.:-):-):tak:
Czekam aż Marcel obudzi się z drzemki, dam mu jeśc i wypad na spacerek. Oczywiście tradycyjnie na plac zabaw gdzie mamy "zlot czarownic":-D:-D:-D. Mam tu w okolicy kilka koleżanek z dzieciaczkami to się spotykamy na ploty jak jest ładna pogoda.

A czy Ataata obraziła się na nas??????

No włąśnie Ataata co się dzieje z Tobą kochana?? Martwimy się:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

A ja dziś mimo dość długiego snu to jetem obrzydliwie śpiąca a mam do załatwienia kilka spraw w mieśćie:baffled::baffled::baffled::baffled: Idę zrobić sobie kawusię, umyć się i wyapdam z domu. Miłego dnia dziewczynki.

reklama
Do góry