reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dziekuje za pamiec :-):-):-)
no ja niestety naleze do tych zwyklych ludzi ktorzy nie koleguja sie z gwiazdami...no coz takie zycie szaraka...
kacha smski luubbieee
no no jutrzenka ja zawsze wiedzialam ze w skarbowce same gwiazy sa ale myslalam raczej o urzednikach:-D:-D:-D i odzywaj sie smialo bo ja nie widze problemu.
monia sorrki no i spoznione zyczenia imieninowe. wiem wiem ze pozno ale ostatnio tylko zagladalam na szybkie czytanie.
sylwia ty musisz bardziej uzewnetrzniac uczucia !!
magdalenka no pupilko tez o mnie zapomnialas!! NAGANA!!!
elcia milo ze mnie zauwazylas bo chyba nie za czesto mialysmy okazje pogadac??

a co do duzych piersi to ( moze dziewczyny z uk ogladaly) ostatnio w uk telewizji puscili serie programow o "wstydliwych chorobach" kazdy odcinek byl o czym innym no i byl o kobietach. niektore rzeczy byly obrzydliwe ale szokujaca byla kobieta ktora miala biust w rozmiarze G. szok. wielkieeeeeeeee

co tam jeszcze...nie wiem...ataata gdzie ty?? viki ty juz sie ze mna nagadalas??

Hej Kobitki. My juz dzień mamy za sobą. Mam pytanie do Mamuś używających wózki Quinny buzz- macie parasolki? Jeśli tak to tam trzeba jakiś uchwyt? Pytam bo Jasiek strasznie się wierci jak słońce mu świeci w buźkę i taki parasol byłby idealny...
Kacha Wawa – to dobrze że Oliś tak dobrze znosi to wszystko
Grzechotka – a może to ta cała trzydniówka? Tylko przy niej chyba jest gorączka, a na końcu wysypka…
Viki bidulo – wyjdź szybko z tego choróbska
Monia – mój Jasiek się też strasznie wydziera jak nie chce jeszcze jeść a ja mu wpycham:zawstydzona/y:
Elcia – po tym deserku mój Jasiek miał kupę raczej normalną, ale każde dziecko reaguje inaczej na nowości. No jagody działają zatwardzająco, a jabłka rozluźniająco na kupkę, więc działania się znoszą, chyba.
Dota – ale miałaś chwilę grozy. Kurcze też sobie uświadamiam że te nasze maluchy to coraz bardziej ruchliwe, wszystko by chciały dotknąć, a jeszcze tak mało o świecie wiedzą
Stefanka – my na to szczepienie idziemy w czwartek, nie wiem jak Mały przeżyje te 3 wkłucia, aż się boję. Daj znać jak się Maleńka czuje.
No to na razie - do jutra. Dobrranocki!

daszka Gajutek malo plakal na szczepieniu nawet sie zdziwilam. a teraz juz spi ale nie miala temperatury byla tylko padnieta po calym dniu wrazen. a co do parasolki to hmm poszukam bo mnie zainspirowalas
no tak daszka jest klips do parasola i parasol w sumie kolo 20 funciakow kosztuje :)
o i jest jeszcze duuuzzza budka tez kolo 20 kosztuje...

reklama
Stefanka - też mnie zainspirowałaś - zaczęłam szukać tych parasolek itd. Rzeczywiście są. Ciekawe czy w Baby'r'us są dostępne.
Mam tą dużą budkę do spacerówki,ale ona nie wystarcza chociaż os wiatru fajnie chroni.

Do góry