reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
My nie mamy problemu z fotelikiem, najpierw samochód kupić musimy :-p
A ten co mamy narazie nam w zupełności wystarcza do sporadycznych wypadów samochodami z wypożyczalni, albo taksówkami ;-)

Dobra ja uciekam narazie bo idziemy cos wszamac na miescie ze znajomymi (Kubus tez idzie ale nic nie dostanie oprocz butli ;-):-D).

Milego wieczorka, do uslyszenia.

dota wez zreferuj !!! myslisz ze kazdy ma tak czas czytac??
grzechotka ty nie zartuj z tym 5 dkg !!

Viki ja mam taki parasol tylko 45zł za niego dałam.
Fotelik mam Coneco, ale żadko mała jeździ autem i jak już to krótko więc nie mam opinii, ona od razu zasypia w aucie.

Nie odzywałam się bo prądu u mnie nie było pół dnia a teraz ze spaceru wróciłam.

Kasia fajnie że Oliś już w domku...

Stefanka pilates na pewno pomoże jak sumiennie będziesz wykonywała każde cwiczenia.

Grzechotka całe szczęście że Kuba spokojniejszy... A kilogramy na pewno zrzucisz...

Idę coś zjeśc bo mnie sśie...

Normalnie podziwiam to moje dziecko, dzisiaj cały dzień Mu się buzia nie zamyka, non stop ma gadane i non stop się cieszy :-) A ja razem z Nim, idę sobie dalej z dzieckiem pogadać ;-)

reklama
Kasiu to dobrze że Oliś taki pogodny dziś...
Julka znów ma dzisiaj straszny humor... Nie wiem czy brzunio jej nie pobolewa... Bo takie napady płaczu ma :-( biedniusia. Mocno ją tulę i przechodzi. Mój skarb kochany...

Do góry