reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
hej laseczki.... wreszcie sobie siadłam... uf... ogladałam przy prasowaniu program jak się 2 żony zamieniły domami.... jedna typowa kobieta pracująca a druga to typowy obibok który wydaje pieniądze męża i nie interesuje się dziećmi......i tak się zastanawiam co by Tomek zrobił jakbym się z taką ja zamieniła na jakiś czas domami....ciekawe czy by przejrzał w końcu na oczy i zauważył kilka rzeczy..... chyba mam jakiegoś doła.... na dodatek mi prawa ręka wysiadła w nadgarstku i boli :(:(:(

no to sobie pomarudziłam..... od razu lepiej

Hej!
Ja właśnie męczę się z projektem do pracy i powoli zdycham! SPAAAAĆ! I jak na złość Misia śpi już od 21 (bo ostatnio nie spała prawie wcale, zasypiała normalnie ok 4:30), więc jutro pobudka o 6:00 - ja się zabiję, bo mam jeszcze kupę pracy i spać pójdę pewnie ok 3!

położyłam sie o 3, a wstałam o 5 przy czym dwa razy karmiłam Miśkę po 30 min, wniosek prosty - spałam niecałą godzinę - SPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!

reklama
No cholera, ruszyć tyłki z tych łóóżek, hahahaha!!

Ja już chyba wszędzie się udzieliłam i pozmieniałam w swoim profilu wszystko co tylko sie dało!!

Do góry