reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
No to ja życzę miłego, spokojnego weekendu.
W poniedziałek znowu intensywnie będę Was nadrabiac.
No i odgadnijcie wreszcie zagadke Wandzi!!

Ps. Wando,Donia - Marek jednak znowu się gościł w Karczmie Rzym, może kiedyś i mnie tam zabierze. Pozdrawiam Was

:)

Hejka!

Dziewczyny wpadłam tylko na chwilkę pochwalić się, że mój mężuś szczęśliwie wrócił do domu i jest cudownie. Jestem bardzo szczęśliwa.

Pozdrawiamy serdecznie. ;D

Moskito pisze:
Paulinka i Ada
- no jak tu nie napisać ze są przecudowne - ps. Adzie to diabełka juz w oku widac, a Paulinka....dla takich oczu można zabić ;D ;D ;D

Moskito - a jeśli o oczach mowa, to Karolek też ma ogromne gały :) Zwłaszcza jak się w TV wpatruje :) Super chłopk :)

no zebym ja znowu musiala zagadke Wandy odgadywac ::) dziewczyny starac sie bardziej ! >:D ale ja filmy kocham, jak bylam malolata to chodzilam co tydzien do kina, nawet sama - jesli nikt nie chcial ze mna isc ::) :laugh:

wszystkim zycze wspanialego, przespanego weekendu !!! ;D
my dzis na imprezke sie wybieramy, mialam nadzieje na grilla ale troche pada ::) no ale dla chcacego nic trudnego :laugh:

reklama
Do góry