reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Anetko - gratulacje, byłaś pierwsza, ale Paweł zdecydował, że Klucha podała pełno odpowiedź i to ona powinna zadać kolejne pytanie :)
A tak z ciekawości - po którym zdjęciu się kapnęłaś ze to ten film ???

reklama
Słyszałyście coś o tym, że forum będzie nieczynne w dniach 15-17 września? Podobno będą zmieniać szatę graficzną. To prawda?

ja nie slyszalam ale przyda sie Nam wszystkim maly odwyk jesli to prawda ;) :laugh: :laugh:

Wanda kapnelam sie jak spojrzalam na 3 zdjecie bo tam byl Kevin Spacey - aha i ja tez mam ten film na dvd jak sie okazalo :laugh:

no to teraz juz naprawde spadam na ta imprezke, niestety grilla nie bedzie :p

Donia, ja to ślepa jestem i nic nie widzę, ::) już wiem, dlaczego mi okulista okulary zalecił ;D o odwyku dowiedziałam się z drugiej ręki.

Joeey
, udanego wieczoru życzę. A jak wrócisz to zadajesz pytanie, pamiętaj :)

o już widzę, :laugh:

puk, puk, ktoś tu jest?
Donia była, ale już sobie poszła i znów zostałam sama...
a jak sobie pójdę to się rozpiszecie i znów nie będę mogła nadrobić, zawsze tak jest :(

ja jestem :) wlasnie wkrecilam w mojego niejadka pyszny (wg mnie) obiadek :)
zaeaz ide w siebie wkrecac leczo ;D ;D

oo do odwyku jeszcze duzo czasu..

Hanka gratulacje dla małej, no zdolniacha z niej ;) jestem w szoku :D i najwazniejsze że przyzwycziła sie do żłobka :)

Kamila no widzisz Cypsyś wynagrodził ci wczorajszy dzień :D :D

Niedługo do domku i weekend :D :D

Wrocilismy z kina.Bylismy na "step up" jesli komus podobał sie film "milosc w rytmie rap"to polecam i ten.Mi sie strasznie podobal.Nawet sie poryczalam a i w glownym bohaterze zakochalam :D hehe

reklama
Hej hej jest tu kto??

Ja właśnie wróciłam z makro i mam czas wolny :laugh:

Kamila 100 latek w zdrowiu , szczęściu Tobie życzę, jutro będę w Starym Fordonie :(

Do góry