reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Karolinko kochana jedziemy na zakupy tylko na 1 dzień, wyjeżdżamy rano a wracamy wieczorem i jedziemy ze znajomymi 1 samochodem, więc niestety nie damy rady się z Wami zobaczyć. :-[ Także jak Misia chce się z Ingusią zobaczyć to serdecznie zapraszamy do Olsztyna. ;D

reklama
Natalio musze ci powiedziec ze masz sliczna fryzurke.Tez mysle o zmianie ale to juz po slubie,z drugiej strony nie chcialabym na krotko bo juz tak dlugo zapuszczam ze mi zal.
A m0j adi caly czas sie pyta czy napisalyscie cos na temat jego "zespolu"Pewnie nic nie piszecie bo zrobil z siebie takiego wariata ze szkoda gadac ;D

Kamila, nie piszemy, bo to po prostu brak słów dla takiech zespołu, z wrażenia dech nam zaparło! Pomysł Twoi Panowie mieli świetny! Przekaż gratulacjony!

Kamilko dzięki. ;) Idę do albumiku zobaczyć czy jeszcze coś napisałyście na temat mojej fryzurki.

A zespół czadowy oczywiście. Ten Twój Adrian to musi być zdolna bestia, jeśli udało mu się cokolwiek zagrać na tym czymś. :laugh: A Cypryś rozumiem grał na blacie od chodzika?

A Tomek dalej na awarii, idę się pochlastać, nie wiadomo o której wróci. :-[ A przyjaciółka już pojechała, buuuu... A Ingusia najukochańsza moja córeczka śpi sobie słodziutko w łóżeczku z laleczką u boku. ::) A tu nikogo nie ma pewnie.... :-[

Hej babolki!

na początek - życzenia dla Kamili - wszystkiego naj naj naj, żeby nowy rozdział pt. "Małżeństwo" był baaaardzo szczęśliwy pod każdym względem

Hanka - jestem w szoku, ale ta twoja Agatka szybko się rozwija!!!

Klucha, Ziemzia, Ewela oby Wasze dzeiciaczki stały sie trochę "łaskawsze" i pozwiliły sie wam w końcu wyspać

Magdamaj gratuluję. a jakie kosmetyki dostaniesz???

reklama
zapomniałam napisać - Kamilcia pokazuje, który to jest miś, który piesek i kotek. i pokazuje, gdzie mis ma nosek i uszka.
ale najgorsze jest to, że gdy chcę przed kimś pochwalić się jej umiejętnościami, to zazwyczaj ona nie ma na to akurat ochoty.

a gdzie jest Sorbuś????

Do góry