reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejka :)

Mała spi, mąz tez spi a ja na booma szybko ;D Weronika dostała kaszel i w nocy tez mi kaszle ::) chyba w poniedziałek wybiorę się do lekarza :p

Ziemzia podziwiam cię, ty masz zdrowie :D ja bym dawno na padła ;)

reklama
Hej nadrobilam wsio!!! ;)

Tyle co pamietam to odpisuje:

Kamila sto lat w zdrowiu i szczesciu!!

Natalka gratulki ogromniaste!!

Wiola to "super" ze cie ta lekarka podniosla na duchu.Wszystko jest do wyleczenia!!

Hanka gratulacje dla agatki!!!

Gochna Hania teznie jest cyganskim dzieckiem i juz sie bojE jak pojde do szkoly a ona zostanie z moja mama ;(

co tam jeszcze....

A ziemzia i klucha i ewela wspolczuje nocnych "igraszek",a ja tu narzekam ze Hania si e budzi co 2-3 h na jedzenie!

Beatka super ze maz przyjechal,wiecej rzeczy nie pamieram,za wszystkie pominiete osoby przepraszam ;)

Hania dzis rano wyciapala sie sudocremem.Bo rano posadzilam ja na podlodze a sama pzysnelam.Ja sie budze i patrze a ona caly ten sudocrem wsmarowala sobie w spiochy i w dywan rece cale biale.Normalnie chcialo mi sie smiac ;) tylko balam sie zeby sie tego nie najadla.Moze teroche wziela do buzi i jej nieasmakowalo.Bo akurat buzke miala najczystsza. ;)

ŁAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wydrukowali moj list w Gazecie Wyborczej w Wysokich Obcasach!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

i to w dodatku jako list tygodnia - czyli dostane jakies kosmetyki!!!!

to jest list w sprawie jak mnie dyskryminuja jako przedsiebiorce ze nie moge wziac urlopu wychowawczego

wyslalam tez do Rzecznika Praw Dziecka i mi odpisali ze zajmowali sie ta sprawa tj. wyslali do rzadu takie uwagi. odpisali mi ze ministerstwo pracy i polityki spolecznej powiedzialo ze nie ma w planach zmiany tej sytuacji. gerealnie rzad się wypiął w tej materii.

i wyslalam tez do Rzecznika Praw Obywatelskich i odpisali ze ciekawy temat i ze sie zajmą..

no to przynajmniej dostane kosmetyki i ksiazke na pocieche ze rząd ma mnie w d...

Magdamaj brawa dla Ciebie ogromne! Podziwiam osoby, które jeszcze wierzą, że może w tym kraju być lepiej. A powiedz mi, bochyba jesteś w temacie, co z urlopem macierzyńskim. Mam działalność i planuję 2 dziecko i zastanawiam się, czy będę musiała w tym czasie przymierać głodem czy nie.

Widziałyście to:

BARDZO WAżNE

od nocy 15.09 do 17.09 forum będzie nieczynne, wiąże się to z nową wizualizacją, którą kończymy przygotowywać. Proszę się już zaopatrywać w leki przeciwdepresyjne;-))

Kurcze, ciekawe czy nam tu dużo pozmieniają. ::) Jużs ie przyzwyczaiłam do tego forum w takiej właśnie szacie graficznej.

Jeszcze nie nadrabiałam, bo nie wiadomo kiedy moje dziecko raczy się obudzić.

U mnie ok, szkolenia przełożone na 16.00 więc bomba, a moja stara niech się w du.pę ugryzie. 8) A wiecie co, za 2 tygodnie chcemy jechać do Warszawy na zakupy i zadzwoniliśmy do mamy Tomka czy by mogła przyjechać do Ingusi i powiedziała, że oczywiście, kiedy tylko chcemy, przyjedzie choćby pociągiem (wtedy może bo to weekend). Aż się ucieszyła, że będzie mogła wnusią się zająć! :laugh: Nie to co moja mama. :mad:

A wracając do pracy to wczoraj byliśmy w pubie naszą grupą nowo przyjętych lektorów i było bardzo miło. To moje pierwsze wyjście chyba od 2 lat, he he. Szkoda tylko, że nie mogłam pić przez dietę...

To już chyba wszystko co chciałam napisać, teraz idę nadrabiać.

Witka ;D ;D ;D ;D

Alez piękną pogode dziś mamy ;D ;D ;D

Ziemzia ;D ;D ;D ;D jestes niezmordowana!!!

Magdamaj
;D ;D ;D ;D GRATULACJE - suuupeerrr!!!! moze wywalczysz tez coś dla bizneskobiet ;D ;D ;D ;D MAGDAMAJ NA PREZYDENTA ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Magduś - no niezły widok musiałbyć!!Hania juz od "maleńkości" wie, ze trzeba o siebie zadbać, kremować, wcierać ;D ;D ;D

Steffi - ojjj, tez chętnie urządziłabym strajk ::) ::) ::) doskonale Cie rozumiem!!pocieszajmy sie tym - ze bez nas to by zginęły te nasze chłopy ::) ;D jak Twój nadgarstek?????

Nathalie - kuurcze, czuć ze rozkwitasz ;D ;D ;D ;D ciesze sie razem z Tobą ;D ;D ;D i zakupy w stolnicy - 8) 8) 8) i jeszcze teściowej przy okazji przyjemność zrobisz 8) 8) :laugh: :D

Kamilko wszystkiego najlepszego, szczęścia i pociechy z Synusia!!!

7.gif

i... nie pamiętam więcej co miałam napisać. :p Nadrobiłam tylko po łebkach.

Aaaa, jeszcze chciałam Wam troszkę pochwalić moją byłą uczennicę z Gdańska - pojawiła się na okładce Elle. ;D Robi karierę dziewczyna w Nowym Yorku obecnie, życzę jej wszystkiego najlepszego, bo jest naprawdę baaaaaaaaaardzo fajna i skromna, mimo, że mogłaby patrzeć na wszytkich z góry. Już w liceum jak ją uczyłam latała po świecie i pozowała dla sławnych projektantów i fotografów.

CZesc dziewczynki!

Wrocilismy z wakacji! :D :D Stesknilam sie za Wami1 No i widze nowy watek! Musze go zaraz obadac. :D :D Nawet sie nie cofam, zeby sprawdzic ile jest stron do nadrabiania, bo nie mam kilku wolnych godzin... ;D ;D ;D Chcialam sie teraz tylko przywitac, napisze cos wiecej pozniej. :-* :-* :-*

Wracam z albumiku i padam z zachwytu dosłownie!!! Cudne te nasze dzieciaczki! :laugh:

Przy okazji umieściłam tam swoją nową fryzurkę. :p

Jestem zła troszkę, bo własnie 15 minut temu zadzwonili z Tomka pracy i go wezwali na awarię. :-[ A to prawdopodobnie ostatni weekend jeszcze na luzie, bo potem juz pracę zaczynam. :-[ Na szczęście zaraz przyjeżdża moja przyjaciółka z mężem z Gdańska. :laugh: A Tomka nie będzie...

reklama
Do góry