reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Nikogo tu nie ma ??? Tomek ogląda Forumłę 1, a Ingusia śpi... co ja mam robić? Sprzątać mi się nie chce... ::) No cóż, został mi pasjans, buuuu....

Ciekaw jak tam laski na spotkanku warszawskim.

reklama
Hejo po przerwie :) :)

Jesteśmy już po naszym tygodniu wakacji :) Byliśmy nad jeziorkiem w Sielpi w województwie świętokrzyskim. Mieszkaliśmy w bardzo przyjemnym domku z tarasikiem w jednym z ośrodków wypoczynkowych, których jest tam mnóstwo. Pogoda niestety nie dopisała tak jak byśmy sobie tego życzyli, ale było kilka słonecznych dni i na szczęście wogóle nie padało więc Kamil całe dni spędzał na polku :) Także ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni i obżarci codziennymi kiełbaskami z grilka i goframi z bitą śmietaną i polewą czekoladową  ::) Kamilek popróbował wiele nowych rzeczy między innymi huśtania na huśtawce z prawdziwego zdarzenia, jazdy na karuzeli, był też na ognisku i na dyskotece :) Także pierwszy wakacyjny wyjazd zaliczył  ;D

A poza tym bardzo się za Wami stęskniłam bo już przed wyjazdem prawie tu nie zaglądałam :( Byłam w albumiku przed chwilą i stwierdzam, że chyba każdemu dzieciaczkowi przybyło włosów :) No i oczywiście cudności i śliczności jak zwykle :) Spróbuję nadrobić chociaż trochę Grudnia, bo kompletnie nie wiem, co u Was słychać :( Tymczasem przesyłam buziaczki  :-*

Bartys !!!Sielpia jest ze 30 km od Szydlowca gdzie mieszkam :o :o :o co prawda ja juz w mazowieckim mieszkam ale tak w zasadzie na pograniczu mazowieciego i swietokrzyskiego ::)

A tak wogoe to czesc wszystkim!
Ja dzis jestem kompletnie bez sil,nie wiem po czym,moze po wczorajszym Piekielku.

Dobra zbieram si edo kosciola!
do zobaczenia pozniej!

Nathalie pisze:
jsorbek pisze:
Nathalie pisze:
Sorbek no co? ::)
no nic, nic - jestem pełna uznania że ci się chciało :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Zrobiłabym jeszcze ładniej, ale stwierdziłam, że Wanda się będzie ze mnie nabijać. ;) :laugh:
A poza tym co mam robić, Tomek leży na kanapie i ogląda jakis baaardzo ciekawy film, a dziś mnie zakaz kompa nie dotyczy bom niedysponowana cały czas... kiedy to się skończy.... ???

A czemu mialabym sie nabijac :p hehehe

Bata - duzo napisalysmy ??? ja tu wchodze, a od wczoraj mnie nie bylo i dziwie sie ze tak malo ;D ;D ;D

Bartys
- witaj po wakacjach !!!! dawaj foty !!!

reklama
Do góry