reklama
A nio i zapomnialam napisac-Sorbus dorwalam w Kraku wkoncu te pamperki-tez macalam!!!!hehheheeh.....:
A no i bylam w albumiku-zdjecia ze spotkania swietne!!!oblednie wygladaja wszyscy razem!!!!male przedszkole!!!!
To teraz juz ide -cial!!!!!!!!!!!!
A no i bylam w albumiku-zdjecia ze spotkania swietne!!!oblednie wygladaja wszyscy razem!!!!male przedszkole!!!!
To teraz juz ide -cial!!!!!!!!!!!!
A
aOLA
Gość
ale super fotki ze spotkania No Kacperek mógł poszaleć > babek do koloru do wyboru I wyciągnęlam wnioski że jeśli chce sięm iec dziewczynke trzeba się przeprowadzić do Warszawy ;D
ide spac pa
ide spac pa
Amelka22
Fanka BB :)
Witam wieczorkiem po przerwie
Byłam w albumie wszysztkie dzieci piękne i widać że Warszawskie spotkanie się udało
Ja niestety nie wkleję zdjęć bo gdzieś zgubiliśmy ładowarkę do aparatu.Nie mamy żadnych nowych fotek szukam jej już z tydzień.
Ewela ja też byłam dzisiaj na macanku w Tesco w Krakowie.Wyglądałam pewnie jak debil, grzebałam w pampersach jak w sklepie z tanią odzieżą .
Byłam w albumie wszysztkie dzieci piękne i widać że Warszawskie spotkanie się udało
Ja niestety nie wkleję zdjęć bo gdzieś zgubiliśmy ładowarkę do aparatu.Nie mamy żadnych nowych fotek szukam jej już z tydzień.
Ewela ja też byłam dzisiaj na macanku w Tesco w Krakowie.Wyglądałam pewnie jak debil, grzebałam w pampersach jak w sklepie z tanią odzieżą .
Hejjjjj
Super oglądać dokumentację spotkanka wszyscy prezentują się rewelacyjnie....... aż się nie mogę teraz doczekać ogólnopolskiego spotkanka !!!!!!!!!!!!!!!! i aż chyba dziś zaczne szukać czegoś w tym temacie bo coś nam się odechciało za bardzo tym zajmować .....więc apeluje "DO ROBOTY"
no i stoliczani dawać nam tu WIĘCEJ zdjęć bardzo ładnie proszę!!!!
Bata witaj u nas a syncio kochaniutki i uroczy
Magda no nareszcie!!!!!!!!!! już myślałam że gdzieś przepadłyście już pare razy miałam się upomnieć o was tylko zapomniałam napisać ale i tak byś pewnie nie przeczytała....... To musiałyście z Majcią na dziesiątą stronę wbyczyć się :laugh: nie mogę się doczekać zdjęć
Bartyś ty też witaj bardzo ojjjjj brakował też Ciebie....... i też koniecznie i szybciutko zdjęcia poproszę
G
GOCHA-N
Gość
HEJ! HEJ! Cześć Grudniowe Mamy Śpicie już wszystkie????
Od kilku dni troszkę Was podglądam. I postanowiłam dołączyć - moja dzidzia też urodziła się w grudniu 2005. A dokładnie 2 grudnia. Mieszkamy w Białymstoku. Czy któraś z Was też jest z tego regionu?
Od kilku dni troszkę Was podglądam. I postanowiłam dołączyć - moja dzidzia też urodziła się w grudniu 2005. A dokładnie 2 grudnia. Mieszkamy w Białymstoku. Czy któraś z Was też jest z tego regionu?
reklama
G
GOCHA-N
Gość
wiem, wiem - późno już, ale ja niestety mam dostęp do netu tylko wieczorem. tak więc dopiero wtedy będę mogła coś czasem naskrobać.
Podziel się: