reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czesc dziewczynki!!!ja mialam dzisiaj bardzo wyczerpujacy dzionek!!!!ale dostalam preazencik i wkoncu sie pokazemy z Szymkiem-aparacik!!!!a tearz lece ogladac filmik z Tomkiem!!!buziaki i zyczymy milego wieczorku!!!!!

reklama
A nio i zapomnialam napisac-Sorbus dorwalam w Kraku wkoncu te pamperki-tez macalam!!!!hehheheeh.....:):):):):):

A no i bylam w albumiku-zdjecia ze spotkania swietne!!!oblednie wygladaja wszyscy razem!!!!male przedszkole!!!!

To teraz juz ide -cial!!!!!!!!!!!!

ale super fotki ze spotkania No Kacperek mógł poszaleć >:D babek do koloru do wyboru ;) I wyciągnęlam wnioski że jeśli chce sięm iec dziewczynke trzeba się przeprowadzić do Warszawy ;D

ide spac pa

ja melduje sie po wczasach w agroturystyce w gorkach ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

mialysmy byc tydzien .. a wyszlo 3 :)

wkleje jutro jakies fotsy
i lece ogladac jak nasze dzidziulce urosly :)

Witam wieczorkiem po przerwie :D
Byłam w albumie wszysztkie dzieci piękne i widać że Warszawskie spotkanie się udało :D
Ja niestety nie wkleję zdjęć bo gdzieś zgubiliśmy ładowarkę do aparatu.Nie mamy żadnych nowych fotek :( szukam jej już z tydzień.
Ewela ja też byłam dzisiaj na macanku w Tesco w Krakowie.Wyglądałam pewnie jak debil, grzebałam w pampersach jak w sklepie z tanią odzieżą :p.

Hejjjjj

Super oglądać dokumentację spotkanka wszyscy prezentują się rewelacyjnie....... aż się nie mogę teraz doczekać ogólnopolskiego spotkanka !!!!!!!!!!!!!!!! i aż chyba dziś zaczne szukać czegoś w tym temacie bo coś nam się odechciało za bardzo tym zajmować ;).....więc apeluje "DO ROBOTY"

no i stoliczani dawać nam tu WIĘCEJ zdjęć bardzo ładnie proszę!!!!

Bata witaj u nas a syncio kochaniutki i uroczy

Magda no nareszcie!!!!!!!!!! już myślałam że gdzieś przepadłyście już pare razy miałam się upomnieć o was tylko zapomniałam napisać :p ale i tak byś pewnie nie przeczytała....... To musiałyście z Majcią na dziesiątą stronę wbyczyć się ;) :laugh: nie mogę się doczekać zdjęć

Bartyś
ty też witaj bardzo ojjjjj brakował też Ciebie....... i też koniecznie i szybciutko zdjęcia poproszę ;)

aaaaaaaa Kamila mialam zapytac i zapomnialam ::)na kiedy zaplanowaliscie ten Wielki Dzien ??? I oczywiscie zapomnialam pogratulowac decyzji !!! ;D ;D

HEJ! HEJ! Cześć Grudniowe Mamy :) Śpicie już wszystkie????
Od kilku dni troszkę Was podglądam. I postanowiłam dołączyć - moja dzidzia też urodziła się w grudniu 2005. A dokładnie 2 grudnia. Mieszkamy w Białymstoku. Czy któraś z Was też jest z tego regionu?

reklama
wiem, wiem - późno już, ale ja niestety mam dostęp do netu tylko wieczorem. tak więc dopiero wtedy będę mogła coś czasem naskrobać.

Do góry