reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

heheh ja tez nie mam zakazu bo ma @ ale te chłopy okropne :p

Zdanka Donia witajcie

Kupiłam dzisiaj bella Happy chusteczki nawilzone czy ktos uzywał ?? w ogóle nie wiedziałam że takie są ::) ::) ::) jak tak to po ile kupowałyście bo ja w aptece to pewnie przepłaciłam ale na próbe wziełam po 6,50 to w sumie tanio

reklama
Czesc dziewczyniki!ja tylko wpadlam sie przywitac i powiem ze "zmeczona" jestem p onocy...hmmmm...My dzisiaj jedziemy do Krakowa na zakupki,wiec mnie nie bedzie a teraz wpadlam do was na momencik bo Toemk poszedl z pieskiem!!!zycze udanego dzionka!!!!!!buziaki!!!!!

dzięki dziewczyny za życzliwe przyjęcie do waszego grona ;D

ale wy piszecie, byłam zaledwie wczoraj wieczorem a wy do dzisiaj rana tyle stron już zapisałyście, eh

wklejam na razie tutaj kilka fotek moje synka, tylko napiszcie gdzie macie ten albumik, gdzie w którym można się pokazać

1sb8.jpg

2qp4.jpg

Nathalie ja jestem z pieczewa, więc mieszkamy niedaleko

miałam tak napisac coś o sobie, to piszę: jestem mama pracującą, ale ledwie co poszłam do pracy to wypisałam o urolp - 8 tygodni -więc sobie z synkiem odpoczywam, i taj jak po urlpoie macierzyńskiem w miarę chetnie wracałam do pracy (synek nieco dał popalić mamusi, a że pracuje po 4 -5 godzin, to taka rozłąka dobrze nam zrobiła), to teraz za nic nie chce mi się wracać do pracy
mam tylko nadzieję, że do końca uroplu Hubert nabędzie umiejetność jaką jest raczkowanie, i nie zrobi tego po raz pierwszy przy swojej opiekunce ;D

Hej Bata - synuś kochaniutki!! Ja miałam tak samo, wróciłam do pracy na pół etatu (z czego się nawet cieszyłam) jak Misia miała prawie 4 miesiące, a teraz jestem na wychowawczym i za nic bym do pracy nie wróciła.

Bata witaj styczniowa grudniowko ;D ;D milo nam Cie powitac :laugh: :laugh: synus uroczyyy

Natalia instrukcja jasna i czytelna ja wklejalam tak samo ale myslalam ze jest jeszcze prostsza metoda bo len jestem :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Bata to nie jest dużo jak na nas bo weekend mamy i wakacje, he he. ;) :laugh: Zresztą wystarczy spojrzeć na ilość stron w wątku głównym. ::)

Fajnie, że mieszkasz tak blisko, może kiedyś wybierzemy się razem na spacerek, hm?
Masz prześlicznego synka! Co do albumiku to jest dostępny tylko dla "Grudnoiwych mam" także musisz do nas dołączuć, żeby mieć do niego dostęp. ;D

Ok, lecę pilnować ciasta bananowego. W końcu mam piekarnik, więc muszę trochę nadrobić zaległości wypiekowych. Dziś mamy ciasto bananowe. :p

Do góry