reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witaj Gocha ja jestem i Cie witam gorąco pisz często i gesto ;) napisz coś więcej o sobie

wkleiłam zdjęcia ze spotkania i ide spać dobranoc

reklama
Dzień dobry,

GOCHA-N witaj w naszym gronie. Mnie i mojej Gabrysi jest szczególnie miło, bo Gaba też urodziła się 2 grudnia. Napisz coś więcej o sobie i Twoim dzidziusiu. Czekamy.

A poza tym to nie wiem co napisać, bo mam kilkudniowe zaległości.

miłego dnia, u nas słońce dzisiaj świeci

Witajcie :)

U nas też dziś słoneczko świeci :) nie mogło być tak wczoraj ::)

Bartyś, Magadamaj witajcie po przerwie jak miło Was znowu widzieć :) :D czekamy na fotki :)

Beta, Gocha widajcie serdecznie wśród grudniówek :) zobaczycie jak u nas fajnie i z czasem trudno będzie się od nas uwolnić ;) Gocha napisz cos więcej o sobie i swojej niuni, bo masz chyba córeczkę. :)

No i nie wiem co miałam jeszcze napisać....też nie czytałam kilka dni grudnia i nie wiem o co biega ::) a nie chce mi sie nadrabiać :p

o co chodzi z tym Wielkim Dniem u Kamilii ??? czyżby zaplanowali ślub? :)

Cieszymy się że zdjęcia z naszego spotkania bardzo Wam się podobają :) :laugh:

Dorotko a Ty nie masz dziś imienin??? jesli tak to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! :-* :-* :-*

Hej laseczki :)
Zdjecia z W-wy powalily mnie na kolana !!!! Cudnowne !!! i tyle dzieciaczkow naraz...
Was drogie mamusie tez poznalam prawie bez problemu - Emma niezbyt czesto nam sie pokazywala, wiec tu mialam problem, no i Pamcia !!!! Cos Ty zrobilas z wlosami ??? Pewnie i tak tego nie przeczyta.....
Ale zdecydowanie lepiej bylo w dluzszych wg mnie :)

A teraz lece na inne watki :)

czesc ;D ;D

Gocha-N witaj na formu  ;D uwaga bo wciaga  ;) :laugh: :laugh:

ide do albumu  ;D ;D

no wlasnie tez mialam problem z rozpoznaniem Pamci bo sobie wloski skrocila :laugh: :laugh:

_Gabi pisze:
no wlasnie tez mialam problem z rozpoznaniem Pamci bo sobie wloski skrocila :laugh: :laugh:

Skrocila ??? jak dla mnie to pod kosiarke wpadla ;D ;D ;D
napisze tak, bo Pamcia na pewno sie nie obrazi :) Tu akurat jestem pewna tego, ze moge sobie tak pozwolic :) mnie sie krotkie, tak krotkie wloski nie podobaja :p

Pamcia ścieła włoski pewnie dlatego że było jej gorąco w te upały ;)

Mój Paweł od kilku dni namawia mnie żebyśmy kupi sobie psa a raczej szczeniaka, chcemy kupić Akite i jest okazja za 650 zł ,piesek jest po matce po rodzicach rodowodowych i ojcu z rodowodem. Bardzo podoba nam sie ten pies i już nie raz rozmawialiśmy że kiedys bedziemy takiego mieli, ale nie wiem czy to odpowiedni moment, czy Kacper nie jest za mały a piesek czy nie bedzie gryzł jego zabawek ::)
W sumie to Paweł narazie będzie siedział w domu więc zająby sie też pieskiem i go wychował bo ten pies potzrebuje mocnej ręki do ułożenia. sama już nie wiem ::)
oto ten piesek którego możemy mieć :)

reklama
Do góry