reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Nikogo tu nie ma ??? Tomek ogląda Forumłę 1, a Ingusia śpi... co ja mam robić? Sprzątać mi się nie chce... ::) No cóż, został mi pasjans, buuuu....

Ciekaw jak tam laski na spotkanku warszawskim.

reklama
Hejo po przerwie :) :)

Jesteśmy już po naszym tygodniu wakacji :) Byliśmy nad jeziorkiem w Sielpi w województwie świętokrzyskim. Mieszkaliśmy w bardzo przyjemnym domku z tarasikiem w jednym z ośrodków wypoczynkowych, których jest tam mnóstwo. Pogoda niestety nie dopisała tak jak byśmy sobie tego życzyli, ale było kilka słonecznych dni i na szczęście wogóle nie padało więc Kamil całe dni spędzał na polku :) Także ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni i obżarci codziennymi kiełbaskami z grilka i goframi z bitą śmietaną i polewą czekoladową  ::) Kamilek popróbował wiele nowych rzeczy między innymi huśtania na huśtawce z prawdziwego zdarzenia, jazdy na karuzeli, był też na ognisku i na dyskotece :) Także pierwszy wakacyjny wyjazd zaliczył  ;D

A poza tym bardzo się za Wami stęskniłam bo już przed wyjazdem prawie tu nie zaglądałam :( Byłam w albumiku przed chwilą i stwierdzam, że chyba każdemu dzieciaczkowi przybyło włosów :) No i oczywiście cudności i śliczności jak zwykle :) Spróbuję nadrobić chociaż trochę Grudnia, bo kompletnie nie wiem, co u Was słychać :( Tymczasem przesyłam buziaczki  :-*

Bartys !!!Sielpia jest ze 30 km od Szydlowca gdzie mieszkam :o :o :o co prawda ja juz w mazowieckim mieszkam ale tak w zasadzie na pograniczu mazowieciego i swietokrzyskiego ::)

A tak wogoe to czesc wszystkim!
Ja dzis jestem kompletnie bez sil,nie wiem po czym,moze po wczorajszym Piekielku.

Dobra zbieram si edo kosciola!
do zobaczenia pozniej!

Nathalie pisze:
jsorbek pisze:
Nathalie pisze:
Sorbek no co? ::)
no nic, nic - jestem pełna uznania że ci się chciało :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Zrobiłabym jeszcze ładniej, ale stwierdziłam, że Wanda się będzie ze mnie nabijać. ;) :laugh:
A poza tym co mam robić, Tomek leży na kanapie i ogląda jakis baaardzo ciekawy film, a dziś mnie zakaz kompa nie dotyczy bom niedysponowana cały czas... kiedy to się skończy.... ???

A czemu mialabym sie nabijac :p hehehe

Bata - duzo napisalysmy ??? ja tu wchodze, a od wczoraj mnie nie bylo i dziwie sie ze tak malo ;D ;D ;D

Bartys
- witaj po wakacjach !!!! dawaj foty !!!

reklama
Do góry