reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Magduś a mnie ...... strzela jak się ładują takie niezmniejszone a potem wyskakuje błąd. A jak zmniejszę, to trzy minutki i zdjęica załadowane. ;)

Sorbek no co? ::)

reklama
AA i jeszcze byam w Piekielku z Hania tam sa takie super skalki.Bylam z tata i bracmi,a pawel se pil piwka w tym czasie.Mialam go dzis ogolic,ale nie wykazuje checi(spi jak zabity ::))jautro ja nie bede wykazywala checi,ja to niby zawsze musze miec dla niego czas...i eszcze pewnie bedzie spal jutro po tych piwach juz sie denerwuje.

Jak sama z Hania jestem to nei denerwuje mnie zjamowaie sie nia,ale jak tylko jest weekend to znowu tylko ja kolo niej skacze a Pawel sobie spi to mnie krew zalewa!Ale tak sie zachowuje ze dlugo nie pospi

Sorbus-20.08.2005 ;D

Natalia ja juz 2 razy wstawialam zdjecia :laugh: :laugh: :laugh:i moze dlatego jeszcze nie wyskoczyl mi blad,bo tez bym sie pewnie wkurzyla ::)

Natalia wszystko to robi dla nas,zebysmy w latwy sposob mogly wstawiac zdjecia,a jak bedzie sie je latwo wstawialo to bedziemy mogly ogladac wiecej zdjec ::)

A moze cos wstawi na dobranoc.

Dziewczyny dziki seks a moj malzonek lezy jak blin!łee :mad:a ja zaszczepiona przeciwko nadmiarowi ciąż niepożądanych tak siedze przykomputerze :-[

ufff troszke się rozpakowałam a praleczka już działa  ;D kiedy ja się z tym wszystkim pozbieram  ::) ::)
nadrobiłam tylko albumik  ;) :)
wszystkie maluchy prześliczne poprostu bomba  :) ::) ::) ::)
hmm Natalia zdjęć niestety nie mam :(
ale ja byłam u rodziców a nawakacje jedziemy w nastpny poniedziałek  ;D a wtedy już pewnie będe miała ich całą mase więc napewno się poprawie  ;)

dobranoc

jsorbek pisze:
Nathalie pisze:
Sorbek no co?  ::)
no nic, nic - jestem pełna uznania że ci się chciało  :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Zrobiłabym jeszcze ładniej, ale stwierdziłam, że Wanda się będzie ze mnie nabijać.   ;)   :laugh:
A poza tym co mam robić, Tomek leży na kanapie i ogląda jakis baaardzo ciekawy film, a dziś mnie zakaz kompa nie dotyczy bom niedysponowana cały czas... kiedy to się skończy.... ???

magdus23 pisze:
Natalia wszystko to robi dla nas,zebysmy w latwy sposob mogly wstawiac zdjecia,a jak bedzie sie je latwo wstawialo to bedziemy mogly ogladac wiecej zdjec ::)

Dokładnie! Trafnie to ujęłaś. ;D

Zdanka buuuuu..... :-[ :-[ :-[ Musisz to nadrobić na wakacjach.

reklama
Do góry