reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej a ile dni ci spoznia@? bo jak mi sie spozniala 3 czy 4 dni to mi test nie wyszedl... a kazdego dnia ciagle biegalam do lazienki ...bo myslalam ze juz dostalam.... ale do dzis nie mam :)

reklama
Patina - na razie jeden dzień, dziś miałam dostać. Na razie nic, zobaczymy jutro. Może rzeczywiście test nie wyszedł prawidłowo ??? Ale wolę sobie nie robić nadziei...

Hej dziewczyny :D myślałam, że tu piszą mamy z terminem na grudzień, a tu niespodzianka :D mam podobne problemy, @mi sie sóźnia 4 dzień dzisiaj zateściłam i nic. Za parę dni-jak @ nie przyjdzie-powtórzę test. Trzymam kciuki za fasolki. Pozdrowionka

Hej dziewczynki-to faktycznie jest wątek dla przyszłych mamuś grudniowych-my niektóre chyba trochę za bardzo się tu rozgościłyśmy.Proponuje aby wszystkie dziewczyny ,które dopiero się starają o "fasolke" przeszły na wątek z tematem "starających się". :D

Witajcie:)..ja też ciążgle w stresie..jutro 28dc..bede się testowac..ciekawe co będzie.., ale skoro ja mam dłuższe cykle zazwyczaj..ponad 30 dni..to czy..Mam Quicka, a tu pisze, ze można robic test 2-3 dni przed @..zobaczymy..Dołem brzunio troszkę boli..
Troche nas tu jest"przyszłych, niepewnych, starających sie, być moze grudniowych:)"

piszcie jutro co tam u was z tymi @...bo nie moge sie doczekac zeby mi ktos dotrzymywal towarzystwa.... :-[smutno tak samej....grudniowej...w domu juz nikt mnie nie moze sluchac!!! a to dopiero poczatek!!! ::)

Dalej nic się nie zmieniło z @. Nadal czekam, chciałabym dołączyć do Ciebie, Patina i innych mam grudniowych i przebywać tu już pełnoprawnie :laugh:

hej jak tam u was bo ja mam dola dzis rano wstalam...i mialam krwawienie.... polecialam do lekarza i przepisal mi jakies leki i kazal lezec.... ciekawe co dalej.... ??? ???

cześć dziewczynki, trochę byłam zajęta i dlatego się nie odzywałam...dziś 25dc i aż mnie korci żeby zatestować...moje piersi chyba zaraz eksplodują, są gorące i bolą coraz mocniej. cały czas wierzę, że to moja fasolcia (mam nadzieję, że tam jest) powoduje u mnie te objawy. Dlaczego te dni tak się ciągną...

Patina nic się nie martw i jeżeli lekarz kazał Ci leżeć to musisz go posłuchać. Wszystko będzie dobrze, głęboko w to wierzę. Głowa do góry, myśl o samych pozytywnych rzeczach!!!! Ściskam mocno.

reklama
Do góry