reklama
Izabelka
Oski i Wercia
Hej dziewczyny myślałam, że tu piszą mamy z terminem na grudzień, a tu niespodzianka mam podobne problemy, @mi sie sóźnia 4 dzień dzisiaj zateściłam i nic. Za parę dni-jak @ nie przyjdzie-powtórzę test. Trzymam kciuki za fasolki. Pozdrowionka
LANA
Fanka BB :)
Hej dziewczynki-to faktycznie jest wątek dla przyszłych mamuś grudniowych-my niektóre chyba trochę za bardzo się tu rozgościłyśmy.Proponuje aby wszystkie dziewczyny ,które dopiero się starają o "fasolke" przeszły na wątek z tematem "starających się".
Witajcie..ja też ciążgle w stresie..jutro 28dc..bede się testowac..ciekawe co będzie.., ale skoro ja mam dłuższe cykle zazwyczaj..ponad 30 dni..to czy..Mam Quicka, a tu pisze, ze można robic test 2-3 dni przed @..zobaczymy..Dołem brzunio troszkę boli..
Troche nas tu jest"przyszłych, niepewnych, starających sie, być moze grudniowych"
Troche nas tu jest"przyszłych, niepewnych, starających sie, być moze grudniowych"
cześć dziewczynki, trochę byłam zajęta i dlatego się nie odzywałam...dziś 25dc i aż mnie korci żeby zatestować...moje piersi chyba zaraz eksplodują, są gorące i bolą coraz mocniej. cały czas wierzę, że to moja fasolcia (mam nadzieję, że tam jest) powoduje u mnie te objawy. Dlaczego te dni tak się ciągną...
Patina nic się nie martw i jeżeli lekarz kazał Ci leżeć to musisz go posłuchać. Wszystko będzie dobrze, głęboko w to wierzę. Głowa do góry, myśl o samych pozytywnych rzeczach!!!! Ściskam mocno.
Patina nic się nie martw i jeżeli lekarz kazał Ci leżeć to musisz go posłuchać. Wszystko będzie dobrze, głęboko w to wierzę. Głowa do góry, myśl o samych pozytywnych rzeczach!!!! Ściskam mocno.
reklama
Podziel się: