reklama
pierwszy test zrobilam ok 8 dni po zaplodnieniu...i nic, drugi zrobilam dwa dni po terminie @... i nic :-[ a trzeci zrobilam jak mi sie spoznial 10dni no i wyszedl mi ;D pozytywnie ...acha i te pierwsze dwa testy robiloam jakies zwykle a ten ostatni mialam Quick... i byl szczesliwy wiec najlepiej chyba zaufac temu ....poowodzenia w testach!!!
malaga
Fanka BB :)
cześć Patina Ja dalej nic nie wiem, dziś 32 dc, powinnam dostać @ i nie ma... Temperaturę mam podwyższoną (37.0'C), lekkie kłócie w dole brzucha...
@ może jeszcze przyjść.
Zastanawia mnie tylko jedno - zawsze przed okresem, dzień lub kilka przed, miałam śluz lekko zbarwiony (tzn.z "niteczkami" krwi), a teraz - mlecznobiały.
Mam pytanko : czy jak się spóźnia okres, a nie ma ciąży, to temperatura w "prawidłowym" dniu okresu powinna obniżyć się do 36.6 ???
@ może jeszcze przyjść.
Zastanawia mnie tylko jedno - zawsze przed okresem, dzień lub kilka przed, miałam śluz lekko zbarwiony (tzn.z "niteczkami" krwi), a teraz - mlecznobiały.
Mam pytanko : czy jak się spóźnia okres, a nie ma ciąży, to temperatura w "prawidłowym" dniu okresu powinna obniżyć się do 36.6 ???
HI dziewuszki
Niestety Nowa, ja nic nie podpowiem, bo jestem calkowicie zielona..
Dziś mam 27dc..wstrzymuję sie..choc korci, by zrobić test..ale tak sobie myśle, ze skoro mam cykle dłuższe..srednio ok 31 dni..to, skoro robić w dniu@..wstrzymuję się..Quik czeka już
Lana..mów co i jak czekam z niecierpliwoscią na super wiadomosc!!
Niestety Nowa, ja nic nie podpowiem, bo jestem calkowicie zielona..
Dziś mam 27dc..wstrzymuję sie..choc korci, by zrobić test..ale tak sobie myśle, ze skoro mam cykle dłuższe..srednio ok 31 dni..to, skoro robić w dniu@..wstrzymuję się..Quik czeka już
Lana..mów co i jak czekam z niecierpliwoscią na super wiadomosc!!
reklama
Podziel się: