reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hej. Jestem tu całkowicie nowa i zielona. Pisze i nie wiem, czy uzyskam odp??:)BYć moze jestem w ciazy..niby robiłam test 7 dni po wariacjach:) z mezem, wyszedł negatywny..sądziłam, ze nie..ale jak teraz naczytałam sie..że..były i takie..ojej..znowuu się denerwuję:(
Boję sie..mialam plany na wakacje..mieliśmy zacząć starania w paxdzierniku dopiero..coś nam strzeliło do głowy..a co tam..pewnie sie i tak nie uda..chwila..i teraz sie denerwuję..Gdzie mój instynkt macierzyński:(?
ps:) piersi mnie nie bola..wcale..trochę jajniki:(..co to oznacza?..za 4 dni powinnam dostać@..jej..ale do tego czasu sfiksuje!!

DZIEWCZYNKI JESZCZE NIC STRACONEGO MOŻE DO WAS DOŁĄCZE[MAM TAKĄ NADZIEJE].W 29dc.MIAŁAM LEKKO ZABARWIONY ŚLUZ I POMYŚLAŁAM ,ŻE TO @ ,ALE OD TAMTEGO CZASU NIC ANI KROPELKI A DZIŚ MIJA 31DC. .Cykle mam zawsze28-29 dniowe.Zrobiłam wczoraj rano test paskowy zakupiony na Alegro i wyszedł negatywny.-nie wiem co mam myśleć,mam takie napięcie w podbrzuszu i nie raz takie kłucia w okolicy jajników.Jesli nie dostane do poniedziałku @ ,to idę zrobić beta hcg z krwi ,ale do tego czasu zwariuje.

No Lana:) Znowu sie spotykamy:) ..i identyczną mamy sytację;)..w Niedzielę powtórze test ..a we wtorek śmigam do gienka.., gdyby@ nie pojawiła się. Pozdrawiam Was
ps. Fajny bylby prezent na świet:)

ale tu cisza i spokój..Pewnie wiekszosc jeszcze nie wie, ze będzie grudniowa mamą;)..ja juz w przyszłym tyg wszystko bede wiedziała;)..ale nie mogę sie doczekać!!!!!!!!!!!!!!

Dorka -to faktycznie mamy podobną sytuacje -ja śmigam w poniedziałek na badanie krwi-oczywiście jeśli tez mnie wcześniej nie dopadnie wredna @,Życzę Ci powodzenia. :D

Witam
dzis rano zrobilam test i wyszedl pozytywnie...! u ginekologa bylam ale nie mogl jeszcze nic konkretnego powiedziec! mam pzyjsc za dwa tygodnie alesie ciesze....

Gratuluję Patina:):)Pierwsza z nas konkretna, która już cos wiecej wie:)..a my Lana musimy czekac..:(
..ale mnie bolą jajniki...:(to coś oznacza?:)
:D

reklama
Dorka-to tak samo jak mnie ,przynajmniej tak mi się wydaje ,że to jajniki .Mam takie napięte podbrzusze i ciagle mnie kłuje raz z lewej strony a raz z prawej ,a czasami to mam nawet "stereo"[po obu stronach]-tak jakby jajniki. Piersi też jakieś dziwne nie są powiększone ,ale przy ugniataniu troszkę pobolewają-a nigdy wcześniej ,nawet przed miesiaczką nie bolały.Dobra nie napalam się ,bo jeszcze nic napewno nie wiadomo.Dorka -trzymam za Ciebie piąstki.Powodzenia.

Do góry