reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Trzymam Lana kciuki:)..Widze jestes b. przygotowana..ja sie wciaz boję..Mielismy z mężem 3 rocznice slubu..Zaszaleliśmy:)..Trafiło na dni płodne:)..a co:)..jak szaleć to szalec..Ciekwe czy przy pierwszych strzałach..bedzie gol?:)
Pozdrawiam:)!

reklama
PATINA - GRATULUJE :)
Ja mam dostać @ w niedzielę i też czuję lekkie skurcze (ale mniej bolesne niż zwykle przed miesiączką) a poza tym, jak nigdy kłucie w okolicy jajników.
Poczekam do niedzieli - jeśli nie pojawi się @ zrobię jeszcze raz test :) Chciałabym do Was dołączyć, mamy grudniowe :)

Hej dziewczyny..ten panel powinien nazywac sie.."w niedziele..poniedziałek..będe wszystko wiedziała":)..he..Też mam stresa:)
Lana.., jak zobaczyłam dzis tu Twój wpis..od razu pomyślalam..pewnie juz wiesz i chcesz sie pochwalic pewną "fasolką":)..a tu zong..wciąż dziewuszki czekamy:)
..a co z apetytem..ja zawsze przed @miałam ogromny..a teraz..wcale mi się nie chce jesc..a brzuch na dole mam wydenty :laugh: ..jakbym była już conajmniej w piątym:)

Dzięki dziewczyny za wsparcie :)
Masz rację Dorka co do nazwy panelu :laugh:
Na razie czekam, ale jutro pewnie nie wytrzymam i polecę po test :laugh:
Dzień przed miesiączką już chyba coś powinien wykryć? :)

Nowa-z tymi testami jest różnie i zależy chyba też kiedy doszło do zapłodnienia.Ja robiłam teścik dzień po oczekiwanej miesiączce i tylko jedna kreska-nie wiem może ten test jakiś"lewy",bo kupiłam go na Alegro ten który robiłam jest testem paskowym.Przy pierwszej ciązy robiłam ten QUICK-TAKI Z DZIDZIĄ W RĘCZNICZKU-podobno jeden z lepszych i za pierwszym razem pokazał mi -2 kreseczki. ;D.słyszałam ,że niektorym testy pokazują jescze przed oczekiwaną miesiączką.Ale sie rozpisałam. ;D

reklama
Do góry