reklama
malaga
Fanka BB :)
Przykro mi AGA32, może następnym razem się uda, będę trzymać kciuki
Jeśli się okaże, że nie jestem w ciąży, a wszystko na to wskazuje, to jeszcze długo będę musiała na moją fasolkę poczekać Chyba, że sobie "wpadniemy" , ale nie ma co na to liczyć ....
Jeśli się okaże, że nie jestem w ciąży, a wszystko na to wskazuje, to jeszcze długo będę musiała na moją fasolkę poczekać Chyba, że sobie "wpadniemy" , ale nie ma co na to liczyć ....
Witajcie!
Niestety..musze sie z Wami pozegnac.., a zadomowiłam sie tu..Nie będę grudniowa..bynajmniej nie 2005Dzis robiłam test..negatywny ponownie...
Narazie wstrzymuję sie..dzidzia będzie musiała poczekać..Plany się zmieniły..
Trzymajcie się..Patina-jeszcze raz GRATULUJE i uwazaj, dbaj o siebie!
Nowa- zycze, by się udało i @ nie przyszla...Tobie Marcia i Izabelka również!
Aga32 wierze, ze uda się nastepnym razem-Powodzenia!
A TY Lana, gdzie sie podziweasz..czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc!!
Pozdrawiam Was cieplutko!!!!!!!!
Niestety..musze sie z Wami pozegnac.., a zadomowiłam sie tu..Nie będę grudniowa..bynajmniej nie 2005Dzis robiłam test..negatywny ponownie...
Narazie wstrzymuję sie..dzidzia będzie musiała poczekać..Plany się zmieniły..
Trzymajcie się..Patina-jeszcze raz GRATULUJE i uwazaj, dbaj o siebie!
Nowa- zycze, by się udało i @ nie przyszla...Tobie Marcia i Izabelka również!
Aga32 wierze, ze uda się nastepnym razem-Powodzenia!
A TY Lana, gdzie sie podziweasz..czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc!!
Pozdrawiam Was cieplutko!!!!!!!!
czesc Dziewczyny....Ja juz drugi tydzien wiem ze bede grudniowa mamusia....Ile radosci i szczescia to sobie nawet nie wyobrazacie, ja w kazdym razie nie sadzilam ze mozna byc tak szczesliwa....
Testy robilam 3 razy. min. 6 dni po ostatnim potencjalnym strzale trafionym (przepraszam za okreslenie) i nic. Potem w czasie kiedy mialam dostac okres po raz drugi tylko daltego ze sie przeziebilam a lekarz przepisal mi antybiotyk i cos tam na tescie niemrawo sie pokazalo ale dopiero po jakichs 10 min czyli stanowczo za pozno wg instrukcji...no i polecialam do apteki po test innej firmy i ten natychmiast pokazal 2 kreski. A byl to Quick.
Teraz szukam dobrego lekarza w Waw. Specjaliste dobrego to jasne ale dla mnie chyba najwazniejsze jest zeby ten lekarz byl po prostu ludzki, cieply, zeby ze mna porozmawial i wszystkie moje watpliwosci rozwial....Najlepiej zeby byl z Lux Medu bo tam mam abonament ale nie wiem czy tam ktokolwiek sie do czegokolwiek nadaje.....
Testy robilam 3 razy. min. 6 dni po ostatnim potencjalnym strzale trafionym (przepraszam za okreslenie) i nic. Potem w czasie kiedy mialam dostac okres po raz drugi tylko daltego ze sie przeziebilam a lekarz przepisal mi antybiotyk i cos tam na tescie niemrawo sie pokazalo ale dopiero po jakichs 10 min czyli stanowczo za pozno wg instrukcji...no i polecialam do apteki po test innej firmy i ten natychmiast pokazal 2 kreski. A byl to Quick.
Teraz szukam dobrego lekarza w Waw. Specjaliste dobrego to jasne ale dla mnie chyba najwazniejsze jest zeby ten lekarz byl po prostu ludzki, cieply, zeby ze mna porozmawial i wszystkie moje watpliwosci rozwial....Najlepiej zeby byl z Lux Medu bo tam mam abonament ale nie wiem czy tam ktokolwiek sie do czegokolwiek nadaje.....
reklama
malaga
Fanka BB :)
Gratuluję Pamciaw Wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa Myśmy z mężem nie planowali, ale czekając na @ marzyłam, żeby się nie pojawiła Kiedy spóźniała mi się 1 dzień już wtedy robiłam sobie wielkie nadzieje - niepotrzebnie Teraz się męczę, bo mi @ brzuch rozrywa
Dużo dużo szczęścia życzę przyszłym mamusiom :laugh:
Dużo dużo szczęścia życzę przyszłym mamusiom :laugh:
Podziel się: