reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Właśnie zauważyłam w śluzie niteczki krwi, tak że jutro pewnie pożegnam się z marzeniami o fasolce :(

Patina - stosuj się do zaleceń lekarza, trzymam kciuki mocno :)

reklama
Przykro mi AGA32, może następnym razem się uda, będę trzymać kciuki :)

Jeśli się okaże, że nie jestem w ciąży, a wszystko na to wskazuje, to jeszcze długo będę musiała na moją fasolkę poczekać :( Chyba, że sobie "wpadniemy" ;) , ale nie ma co na to liczyć ....

Witajcie!:)
Niestety..musze sie z Wami pozegnac.:(., a zadomowiłam sie tu:)..Nie będę grudniowa..bynajmniej nie 2005:(Dzis robiłam test..negatywny ponownie...
Narazie wstrzymuję sie..dzidzia będzie musiała poczekać..Plany się zmieniły..:(
Trzymajcie się..Patina-jeszcze raz GRATULUJE i uwazaj, dbaj o siebie!
Nowa- zycze, by się udało i @ nie przyszla:)...Tobie Marcia i Izabelka również!
Aga32 wierze, ze uda się nastepnym razem:)-Powodzenia!
A TY Lana, gdzie sie podziweasz..czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc!!:)
Pozdrawiam Was cieplutko!!!!!!!!

ja tez powoli watpie w to ze bede grudniowa...ciagle mam krwawienie....ale czy to normalne w ciazy....zobaczymy co dalej...!

Witajcie :)
Ja też się tu zadomowiłam, a nie powinnam :( Też się będę musiała z Wami pożegnać, niestety wstrętna @ przyszła :( Życzę wszystkim "oczekującym" powodzenia :)
Patina - będzie dobrze :) Lana - napisz, co z Twoją fasolką :)

czesc Dziewczyny....Ja juz drugi tydzien wiem ze bede grudniowa mamusia....Ile radosci i szczescia to sobie nawet nie wyobrazacie, ja w kazdym razie nie sadzilam ze mozna byc tak szczesliwa.... :D

Testy robilam 3 razy. min. 6 dni po ostatnim potencjalnym strzale trafionym (przepraszam za okreslenie) i nic. Potem w czasie kiedy mialam dostac okres po raz drugi tylko daltego ze sie przeziebilam a lekarz przepisal mi antybiotyk i cos tam na tescie niemrawo sie pokazalo ale dopiero po jakichs 10 min czyli stanowczo za pozno wg instrukcji...no i polecialam do apteki po test innej firmy i ten natychmiast pokazal 2 kreski. A byl to Quick.

Teraz szukam dobrego lekarza w Waw. Specjaliste dobrego to jasne ale dla mnie chyba najwazniejsze jest zeby ten lekarz byl po prostu ludzki, cieply, zeby ze mna porozmawial i wszystkie moje watpliwosci rozwial....Najlepiej zeby byl z Lux Medu bo tam mam abonament ale nie wiem czy tam ktokolwiek sie do czegokolwiek nadaje.....

reklama
Gratuluję Pamciaw :) Wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa :) Myśmy z mężem nie planowali, ale czekając na @ marzyłam, żeby się nie pojawiła :( Kiedy spóźniała mi się 1 dzień już wtedy robiłam sobie wielkie nadzieje - niepotrzebnie :( Teraz się męczę, bo mi @ brzuch rozrywa :mad:

Dużo dużo szczęścia życzę przyszłym mamusiom :laugh:

Do góry