reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Właśnie zauważyłam w śluzie niteczki krwi, tak że jutro pewnie pożegnam się z marzeniami o fasolce :(

Patina - stosuj się do zaleceń lekarza, trzymam kciuki mocno :)

reklama
Przykro mi AGA32, może następnym razem się uda, będę trzymać kciuki :)

Jeśli się okaże, że nie jestem w ciąży, a wszystko na to wskazuje, to jeszcze długo będę musiała na moją fasolkę poczekać :( Chyba, że sobie "wpadniemy" ;) , ale nie ma co na to liczyć ....

Witajcie!:)
Niestety..musze sie z Wami pozegnac.:(., a zadomowiłam sie tu:)..Nie będę grudniowa..bynajmniej nie 2005:(Dzis robiłam test..negatywny ponownie...
Narazie wstrzymuję sie..dzidzia będzie musiała poczekać..Plany się zmieniły..:(
Trzymajcie się..Patina-jeszcze raz GRATULUJE i uwazaj, dbaj o siebie!
Nowa- zycze, by się udało i @ nie przyszla:)...Tobie Marcia i Izabelka również!
Aga32 wierze, ze uda się nastepnym razem:)-Powodzenia!
A TY Lana, gdzie sie podziweasz..czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc!!:)
Pozdrawiam Was cieplutko!!!!!!!!

ja tez powoli watpie w to ze bede grudniowa...ciagle mam krwawienie....ale czy to normalne w ciazy....zobaczymy co dalej...!

Witajcie :)
Ja też się tu zadomowiłam, a nie powinnam :( Też się będę musiała z Wami pożegnać, niestety wstrętna @ przyszła :( Życzę wszystkim "oczekującym" powodzenia :)
Patina - będzie dobrze :) Lana - napisz, co z Twoją fasolką :)

czesc Dziewczyny....Ja juz drugi tydzien wiem ze bede grudniowa mamusia....Ile radosci i szczescia to sobie nawet nie wyobrazacie, ja w kazdym razie nie sadzilam ze mozna byc tak szczesliwa.... :D

Testy robilam 3 razy. min. 6 dni po ostatnim potencjalnym strzale trafionym (przepraszam za okreslenie) i nic. Potem w czasie kiedy mialam dostac okres po raz drugi tylko daltego ze sie przeziebilam a lekarz przepisal mi antybiotyk i cos tam na tescie niemrawo sie pokazalo ale dopiero po jakichs 10 min czyli stanowczo za pozno wg instrukcji...no i polecialam do apteki po test innej firmy i ten natychmiast pokazal 2 kreski. A byl to Quick.

Teraz szukam dobrego lekarza w Waw. Specjaliste dobrego to jasne ale dla mnie chyba najwazniejsze jest zeby ten lekarz byl po prostu ludzki, cieply, zeby ze mna porozmawial i wszystkie moje watpliwosci rozwial....Najlepiej zeby byl z Lux Medu bo tam mam abonament ale nie wiem czy tam ktokolwiek sie do czegokolwiek nadaje.....

reklama
Gratuluję Pamciaw :) Wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa :) Myśmy z mężem nie planowali, ale czekając na @ marzyłam, żeby się nie pojawiła :( Kiedy spóźniała mi się 1 dzień już wtedy robiłam sobie wielkie nadzieje - niepotrzebnie :( Teraz się męczę, bo mi @ brzuch rozrywa :mad:

Dużo dużo szczęścia życzę przyszłym mamusiom :laugh:

Do góry