reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wandzik popieram Kluchę i Ziemzię. Rzeczywiście fajny ten wątek. :laugh:

Agnes :-[ zdrówka dla Weroniczki!!! Pisz co powiedział lekarz.

Ana biedny Staś. Najważniejsze, że nic mu nie jest. Wiem co czuł Staś lecąc z takiej wysokości, bo ja dzisiaj też spadłam ale z konia a nie z kanapy, także łączę się ze Staśkiem w bólu. :-[

Magdamaj super dzięki za info dot. ZUS-u. :)

Joeey ja wiem, ale jak Inga się budzi w nocy to jest jedyny sposób, żeby zasnęła w miarę bezboleśnie. Wcześniej zawsze na początku jej smoczuś wypadał i resztę nocy przesypiała bez. :-[

Dziewczyny - jak myślicie, czy lepiej jest radykalnie dziecko odstawić od smoczka czy może lepiej najpierw zabrać na dzień, ale dawać do zaśnięcia?

reklama
wlasnie sie zaczela 4 edycja Tanca z...

Ana ooooo biedby Stasko :-[ :-[ :-[
Natalia Tobie takze wspolczuje upadku - kiedys spadlam rowniez i bardzo mnie d...sko bolalo :p

a z tym smoczkiem sama nie wiem - sama probuje oduczyc, w sumie w ciagu dnia czasem zdarza sie, ze go nie potrzebuje ale jak tylko zaczyna mocno marudzic np przez zabki to zatykam jej buzke ::) nic na to nie poradze...i do zasniecia jej daje :) takze tez chetnie poczytam madre rady :(

Hej!

Ana - ucałuj Staśka w czulko od nas - bidulka mała!!

Natalia - biedna jesteś!!! a właśnie wczoraj powiesiłam na ścianie puzzle - ŚLICZNE!! Jeszcze raz dziękuję!!!

U nas ze smoczkiem jest tak że Misia sama go odstawiła - jak próbuję jej go dać to wpada w spazmy!!! na sam widok smoka ucieka, jakbym ją z nożem goniła!! Efekt jest taki, że smok wylądowała na dnie przepastnego kosza! Za to Miśka najchetniej nie wypuszczałaby z buzi cycka!!!! ::)

Joeey no własnie du.pa mnie boli tragicznie i bolą mnie nogi w stawach biodrowych. A żeby było lepiej to jeździłam chyba na najwyższym koniu w całej stajni. :mad:

Karolina cieszę się niezmiernie. :)

Może doszłam do tego co może być Ingusi i dlaczego się budzi. Pomyślałam, że może się budzi z głodu. Dostaje mleko zagęszczone 180 ml ok. 16.00, potem dostaje owoce o 18.00 i potem na kolację ok. 20.30 tylko samo mleczko 180 ml. Może to za mało sycący posiłek i to jej nie wystarcza? Dziś dostała 210 mleka zagęszczonego i czekamy na wyniki. :)

Natalia mi pielegniarka mowila, zeby stopniowo od smoczka odstawiac. Mowila tez, zeby kolacja byla najwiekszym posilkiem w ciagu dnia, ze to ma pomoc dziecu przespac noc. Tak robie, ale Atek i tak sie budzi co najmniej raz no i 6 rano to juz wstaje. No i wspolczuje upadku z konia! :-[

Ana biedny Stasio! Ucaluj Go ode mnie! :-* :-*

Natalia - trzymam kciuki, żeby Ingulek ładnie sobie spała. A co do odzwyczajania od smoka to faktycznie chyba lepiej stopniowo, przynajmniej tak zauważyłam na tych programach o niegrzecznych dzieciach... ;)

Witajcie po weekendzie :)

ale ciężko dziś było wstać ::) a jeszcze Paweł jak mu mówiłam żeby mnie wygonił z łóżka to on mnie mocno przytulił....i jak tu wstać ::) ::) ::)

teraz siedze przy kawce i troszkę czytam bb :)

widzę że chyba wczorajsze spotkanie warszawskie sie nie odbyło ???

Beata23 pisze:
Dziewczyny wpadłam tylko na chwilkę pochwalić się, że mój mężuś szczęśliwie wrócił do domu i jest cudownie. Jestem bardzo szczęśliwa.
Beatko bardzo sie ciesze Twoim szczęściem :laugh: a jak tam weekend z mężusiem??? :)

widzę że ma byc jakaś przerwa odwykowa na forum ???

Steffi jak tam ręka??? jest poprawa? a co do mężów to nie jeden by przejrzał na oczy gdyby mu sie taka babsko trafiła!!! ;D ;D ;D wtedy dopiero by docenili jaki skarb mają w domu :laugh:

Magdus zdolna ta Twoja córcia ;D ;D ;D

Magadamaj GRATULACJE!!!! szkoda, że ne wiedziałam wcześniej to bym kupiła w sobote Wyborczą :(
skoro taka zdolniacha z Ciebie to może pomożesz mi napisać coś w sprawie która mnie bardzo zdenerwowała, kurcze tylko nie wiem do kogo mam tą sprawe kierować... ::)
otóż w moim "mieście: remontowali schody kolejowe tzn nad torami i peronami, no i dlatego zrobili ładne przejście przez tory z barierkami, więc łatwo można było przejść na drugą stronę :) bardzo to było wygodne bo często chodziłam z Kacperkiem na drugą stronę do sklepu :) myślałam że już tak zostanie a oni jak skończyli schody (dodam że są bardzo wysokie i nie ma przystosowania dla wózków czy inwalidów) to rozebrali przejście i zagrodzili siatką :mad: :mad: :mad:
normalnie teraz jakbym chciała gdzieś jechać z Kacperkiem z wózkiem w pociągu to muszę zapitalać z kilomert na około żeby kupić bilet w kasie no a o wejściu na peron nie ma mowy, chyba że bede sie tarabanić przez te schody ::) :mad: :mad:
no normalnie wściec sie można, czy oni nie myślą o ludzich starszych, matkach z dzieckiem, kobietach w ciąży czy niepełnosprawnych!!! ::) ::) :mad: a jestesmy w Unii.... co im przeszkadzało to przejście ::) :mad:
no to sobie ponarzekałam z rana ::) :p ale Magdamaj mnie do tego natchneła :p

reklama
czesc dziewczynki!!!witam przy porannej kawusi!!!!

Bardzo sie ciesze ze ialam tak malo stron do nadrabiania-dziekuje wam bardzo1!!!

Pati witaj u nas z powrotem!!!!

Ana biedny nasz Stasiu!!!sobrze ze nic sie nie stalo!!!!

Magdamaj no nic nie wiedzialysmy o artykule -trzeba bylo nas poinformowac!!!teraz wiemy do kogo mamy sie zwracac w dreczocych nas problemach!!!

A teraz na inne watki i do albumiku lece!!!musze zobaczyc Natalie!!!!!!1

Do góry