reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cześć dziewczynki

Magdamaj gatuluje artykułu ;)
Paaricia witaj po wakacjach :)
Nathalie Weronika jeszcze nieprzespała ani jedej nocy całej, także ja jestem juz przyzwyczajona ;D z tym że teraz tez budzi się częściej niż zwykle ::) kiedys 1,2 razy w nocy a teraz potrafi co godzine, dwie budzic sie z płaczem i tez nie wiem co z tym zrobić ::) :p

Kurcze mała mi sie niexle rozchorowała, miała zwykły katarek, a teraz dostała kaszlu i cięzko oddycha :( po obiadku jedziemy do lekarza, zobaczymy co powie :( :p

reklama
hejka dziwuszki !!!

Donia ale menu  :laugh: a ja ciagle przed @ i nie chce nadejsc  ::) ale przeciez wynik testu negatywny   :p a apetyt mam niesamowity - ciagle jestem glodna  :(

Pati witaj po przerwie kangurku !!! wklejaj fotki !!!

Natalia musze Cie zmartwic bo nie znalazlam sposobu na nieprzespane nocki - poprostu przeczekalam i teraz jest znowu jak dawniej czyli Ada spi do 7 czy 8  ;) a chcialam jeszcze napisac, ze bardzo niedobrze jak dziecko cala noc spi ze smoczkiem, po zasnieciu powinno sie wyjmowac i ja zawsze tak Adzie robilam i sama zaczela wypluwac i jest jej niepotzrebny...

Magdamaj czemu wczesniej nie napisalas ??? kupilabym Wyborcza :( ale gratuluje i tak ;D
i wspanialej rocznicy zycze !!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

a ja czekam az Adula zasnie bo chce ogarnac chate pomimo, ze niedziela :laugh:
Artek pojecha to jestem na posterunku przy kompiku :laugh: weekend byl fajny tylko czemu tak krotki ??? :( imprezka sie udala, a wczoraj dostalam jeszcze wychodne, a raczej wyjezdne bo zabralam sie ze znajomymi do Gdanska na zakupy, a Artur zostal sam z Ada od 14 i nawet sam ja wykapal :o :o :o bylam pelna podziwu i mega dumna zniego - oczywiscie mu tego nie powiedzialam zeby nie urosl :laugh:

Dzieki dziewczynki! No to sie juz czuje przywitana i dopieszczona. :D

Na wakacjach bylo super, odpoczelismy bardzo! Podroz "w te" Maly zniosl bardzo dobrze, plakal tylko przy ladowaniu, natomiast "we w te" plakal cala droge, trzeba Go bylo zabawiac na wszystkie sposoby, chodzic z Nim po samolocie, skakac Nim itd itp,. Maly sie uspokoil dopiero kiedy pod koniec lotu samolot wpadl w dosc silne turbulencje. :D Tak ze po zaledwie 1.5h locie bylismy oboje wykonczeni i przerazeni perspektywa okolo 24h lotu w jedna strone, co nas czeka juz pod koniec listopada, czyli Mlody nie bedzie wiele starszy... Chyba poprosze lekarza o jakies dziece srodki nasenne albo co... Serio! Po tym krotkim locie juz moj optymizm na temat "damy raaaade" nieco przyblakl... ::) ::)

Ach no i Atek tez cos ostatnio sie budzi sporo w nocy...

Pati znam ten bol - mialam takie same jazdy z Ada w samolocie z tym, ze bylam sama i caly czas z nia na kolanach - to byl koszmar ! za to jak ostatnio jechalam do Wandy pociagiem - to byl relaks ! byla grzeczna, mialam odzielny przedzial dla matek z dziecmi, moglam swobodnie spacerowac i wozeczek mial rozlozony - niebo a ziemia w porownianiu z tym, ze w samolocie dosc dlugo musiala wiercipietka wytrzymac w pasach ::)

PATTTIII WITAJ!!! ;D ;D

Nathalie

jak bedziesz na zwolnieniu z okazji ciazy (czy z jakiejs innej okazji) to nie placisz Zusow tylko zdrowotne ubezpiecznie czyli 160
a oni tobie placa jakies 900 pln wiec sie oplaca nie zawieszac dzialalnosci :)

a kosmetyki dostane dr eris seria young & unique i jakoms ksionzke

nie mowilam wczesniej bo sie nie spodziewalam - wyslalam im list i tyle..
otwieram gazetke i .. szok :) :) ze to wydrukowali :) :)

reklama
ja sie zglaszam :)

taki mily week i popsuty - Stas spadl dzis z kanapy :( skulnal sie glowka w dol i przekoziolkowal na podloge na plecy, na szczescie chyba wszystko ok, zadnych guzow czy siniakow, mam nadzieje :( glupi starzy zawinili, bo siedzielismy obydwoje na tej kanapie ze Slawkiem i ogladalismy film.

informuje, ze moja druga dzidzka kopie na calego ;D co prawda male i slabe te kopniaczki ale sa, mam nadzieje, ze coreczka, przekonam sie w czwartek o 18.

jeszcze chcialam Natalii pogratulowac fryzurki :) i powitac Pati, dawaj zdjecia

Slawek poszedl z malym na spacer przewietrzyc go przed snem - o dziwo ostatnio spi ok nawet od 21 do 7 z 1 przerwa ok 5 na mleko, ale jak zasypia musi byc we mnie wtulony, albo trzymac mnie za raczek - mamy piescidelko ;)

Do góry