reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ja tez nie odrozniam tych panow :laugh: :laugh:

Wandzik to pamietaj, ze wez najlepiej Paulinke bez jedzenia a jesli sie nie da to wez tam butelke ze soba, one pobiora i dopiero nakarm, bo w tym mleczku est zelazo, a jesli masz na to badanie to bedzie wyni zmieniony, a siuski tylko sok czy woda i odstaw jej szklanke miedzy nogi - wtedy bedzie czysty a nie z woreczka ;)

reklama
oczywiście, że ich odróżniam :)
Rafał jest przystojniejszy :) Przecież nawet uśmiechy maja inna, pomijając głos no i to, że Marcin ma pieprzyki dwa, a Rafał nie :) W ogóle Rafał wydaje mi się fajniejszy :)

Joeey - a czemu nie z woreczka ??? Ja już kupiłam dwa woreczki, żeby łapać :)

Wanda bo z uzyciem woreczka jest trudniej, dla mnie to niewykonalne, Ada sie za bardzo kreci i nawet jak wloze i na to pampersa to nic nie zlapie ten woreczek, a jak podstawiam naczynie to 100 % sukcesu ;D

Taniec z gwiazdami - oglądałam... jestem ZA Peterem i ZA Liszowską :)
A w drugiej kolejności kibicuję Przemkowi Sadowskiemu i Magdzie Wójcik :) Chciałabym aby te cztery pary były jak najdłużej w programie.

Badania - krew obowiązkowo na czczo, siuśki najlepiej z rana i od razu łapać do pojemniczka sterylnego (jeśli sie uda) mnie to w czwartek czeka.

Joeey dzięki za info :)

Dziewczyny Wy te badania robicie kontrolnie czy ze skierowania pediatry? bo nas nikt nie kieruje na takie badania ???

A Taniec... oglądałam urywkami ;) i jeszcze nie wiem za kim jestem ale i tak myśle że wygra Mroczek albo bedzie drugi :p

no już licze minuty do wyjścia z pracy :D

reklama
no tak wiem....kurcze a nam nawet nic nie wspomniała nigdy o jakichkolwiek badaniach, a teraz jak byliśmy z przeziębieniem tez nic nie mówiła ::) ::) ::) może powinnam sie upomnieć ???

Do góry