reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Klucha jestes kochana! Dzieki! Od razu mi lepiej! :D :D

Oczywiscie nie udalo mi sie wszystkiego nadrobic, tym bardziej, ze jakas malo ruchliwa dzis jestem, Atka i mnie jakis wirus lapie... ::) ::)

Ziemzia - wspolczuje bardzo Twoich klopotow ze spaniem! Z tego co pamietam, to jeszcze w ciazy pracowalas siedzac po nocach, wiec choc jestes zaprawiona w boju, ;) ale wspolczuje bardzo i tak!

Hanka - jestem baaardzo pod wrazeniem!!! Gratulacje dla pierwszego forumowego dzieciaczka chodzacego samodzielnie!!! :D :D Moj Atek to z tych czolgajacych sie i kiwajacych sie na kolankach. :D

Magdamaj - gratuluje zaciecia w walce o swoje!! :laugh: No ipochwal sie jakie kosmetyki dostalas! ;D Moze jakies ladne perfumy? zeby tylko trafili w gust!

Beatko - bardzo, bardzo sie ciesze, ze nie jestes juz sama!! :D :D

Paaricia zapewniam Cię, że to nie jest tak, że nie tęskniłyśmy i się nie ucieszyłyśmy z Twojego powrotu z wakacji. Po prostu jak jest tyle postów to zapomina się co się chciało napisać. :-[ Powiem szczerze, że jak nie usiądę z kartką i długopisem przed komputerem to kaplica - nie pamiętam co komu miałam odpowiedzieć. :p A jak już jedna zacznie witać to od razu druga też pamięta itd. Także nie gniewaj się na nas i WITAJ PO WAKACJACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Słuchajcie dziewczyny, dołączam do chronicznie niewyspanych. :-[ Ingusia budzi się coraz częściej i to bez powodu. Ja rozumiem jak zacznie płakać bo jej smoczek wypadnie, ale ona teraz ryczy co 5-10 minut!!! Jak przyjdę i ją pogłaszczę po główce to się uspokaja, ale potem jest znowu to samo. :-[ Już nie wiem co robić... Co jej może być? Już wymiękam i bierzemy ją do łóżka, wtedy jest trochę lepiej, chociaż i tak się budzi co jakiś czas. I budzi sie teraz przed 6, a zawsze spała do 7.30 mniej więcej. :-[ Pomóżcie, bo nie daję rady!

Tomek wczoraj wrócił o 1.30 w nocy... :-[ Nieźle, nie? Na szczęście za to ma 13 godzin do wybrania sobie, czyli toprawie 2 dni wolne. ;D

Natalia, witaj w klubie. My dzisiaj mamy noc jako tako przespaną, bo Gaba nie budziła się już co 15 minut tylko co 1,5 godziny :laugh:. Za to postanowiła wstać o 4.40. dla mnie najgorsze jest, że muszę ją karmić, bo nie zaśnie bez tego tylko płacze i szuka piersi. Na je się w nocy i w dzień nie je - poprzestawiało się jej kompletnie.

Hej hej :laugh:

My juz tez na nogach i kolanach :D

Siedzimy sami w domku bo mężus pojechał do Poznania , a Oski u babci :laugh:

Natalia i inne niewyspane mamuski szczerze współczuję bo ja to straszny spioch jestem czyt. borsuk i dziekuje ze mam takie kochane dziecko co da się wyspać :laugh:

Idę jakąś kawkę zapodać :D

Ja się jeszcze wypowiem, w temacie nowego wątku zagadkowego. Uważam, że to bardzo dobry pomysł. Wanda gratuluje i ciesze się, że go założyłaś. Bo sobie myślę, ze nawet jak nie znamy odpowiedzi od razu i musimy poszukać w Internecie czy w innych źródłach, to się dowiadujemy czegoś nowego i w ten sposób uczymy. I nawet jak same nie mamy o czymś pojęcia i ktoś inny poda odpowiedz, to też się nam na twardziela nowa wiadomość ładuje i jesteśmy o nią mądrzejsze. Pisze to z własnego doświadczenia, bo ja już od roku siedzę w domu i mam dosyć mały kontakt z innymi, mam wrażenie, że trochę się cofam w rozwoju, dlatego wątek Wandy znów zmusił mnie do ruszenia mózgownicą, a nie tylko zupki i kupki. kropka

Hej jestem identycznego zdania co klucha!! Dobry pomysł Wandziku!!

Pati - okrutnie mi smutno i przepraszam, że nie pamiętam o co pytałaś - przypomnij mi to napewno odpowiem. WITAJ PO WAKACJACH - PISZ JAK BYLO I WLEJ ZDJĘCIA!!

reklama
Do góry