reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalia super że tak Ci sie układa z tą pracą  :laugh: :laugh: a do tego wyjście pierwsze od dwóch lat  :laugh: i na zakupy sie wybierasz a Ingusia pod dobrą opieką  :D super!!!  :D
a ta Twoja uczennica z Gdańska to dopiero ma życie!!!  ::) ::) :laugh: :laugh:

Pati witaj po wakacjach  
:laugh: mnie nie było w weekend na forum więc dopiero teraz zobaczyłam ze wróciłaś, bo bb czytam teraz tylko w  pracy  :p

Gocha ale zdolniach z tej Twojej córci  :laugh: no i wiadomo czyja to zasługa  :laugh:

Natalia dziękuję w imieniu koleżanki  :laugh:

Magdamaj spóźnione życzonka z okazji rocznicy! wszystkiego najlepszego!!!

Dziewczyny które nie przesypiają nocy, bardzo Wam współczuję :( ....kurcze a ja narzekam że Kacperek budzi sie raz w nocy  :-[

reklama
Agnes jak tam Weronisia sie czuje??? życzymy szysbkiego powrotu do zrowia!! :-* :-* :-*

Joeey moja koleżanka też jak pierwszy raz zrobiła test to wyszedł negatywny a po tygodniu zrobiła drugi i był pozytywny :laugh: :laugh: :laugh:
Joeey fajnie, że weekend Ci sie udał, a Artura powinnaś pochwalić bo faceci to lubią i potem częściej to robią żeby tylko dostać pochwałe ;D

Pati super że wakacje sie udały a Wy zadowoleni!!! :laugh: a Arti biedaczek i właśnie dlatego my nigdzie nie byliśmy na wakacjach bo pewnie przechodzilibyśmy to samo z Kacperkiem w czasie podróży ::) ::) ::)

Joeey w związku jazdą pociągiem z dzieckiem....jak to wygląda? wykupujesz sobie cały przedział czy tylko miejsca?
i ile to kosztuje przykładowo? czy płacisz coś dodatkowo oprócz biletu za przejazd?

Ana biedny Staś :( dobrze że nic mu sie nie stało....no i super że dzidzia daje o sobie znać :)

Natalia spadłaś z konia ??? biedactwo, dobrze że nic Ci sie nie stało :) a co do smoczko to myśle że lepiej stopnio odzwyczajać ::)

no to nadrobiłam wszystko!!!!! ;D

Paula to ja Cie bede zagrzewac do walki !! a co tam!! napisz do tego PKP co o nich myslisz palantach!!
a najlepiej napisz tez do gazety - w sumie nie wiadomo czy to cos zmieni - ale na pewno nie zaszkodzi!!! a kto wie??

a my w ramach rocznicy poszlismy wczoraj do super restauracji!!!!
wesele urzadzalismy w innej restauracji tego wlasciciela to nas zaprosil na rocznice do swojej drugiej rest. splendido (wg newsweeka najlepsza restauracja w polsce 2005) na koszt firmy ;D ;D ;D ;D wiec najdlismy sie za jakies .. 300 pln ;D ;D ;D sałatki, przystawki, winko, steki, desery, soki wyciskane... MNIAM MNIAM pychota!!

i wybaczylismy im bo podczas wesela zgubili nasze babeczki owocowe - powiedzieli ze im upadly! no ale wybaczylismy po takim obiedzie!

Byłam jeszcze w albumiku :)

Pati prześliczne zdjęcia z wakacji!!! ale zazdroszcze ;)  :laugh:

Kamila czadowy zespół!!! ale te Twoje chłopaki pomysłowe!!  :laugh: :laugh: :laugh:

Haniu to widac że Agatka bardzo ruchliwa  :laugh: a nas jezioro Białe to moja znajoma tez jeździ i była w połowie sierpnia :)

Magdamaj no musze napisać koniecznie!!! tylko jeden problem ja jestem antytalent w tych sprawach :p
a rocznica super!!! bardzo fajnie postąpili, miło z ich strony a Wy skorzystaliście i spędziliście cudowny wieczór! :laugh: :laugh: :laugh:

Hej dziewczyny :)

Witajcie po weekendzie :)

Pati - co za bzdury piszesz !!! Matko jedyna... Na dupencje chyba cjcialas :p Przeciez my tu czekalysmy na Twoj powrot i na zdjecia tych luksosow :) Juz tu nam sie nie fokrasnal tylko fotki wstawiaj :)
A moze juz wstawione, ale ja tam pojde po tym poscie :)

Natalko - zmienilas fryzurke widze :) Zaraz lece zobaczyc jak wygladasz :) Ale nie bede komentowac :p Widac zle mi wychodzi tu komentowanie fryzur :p :D :D :D

Klucha, Ziemzia i Natalia
- fajnie, żę Wam też się pomysł nowego wątku podoba. Stworzony właśnie z takich powodów, o których pisała Klucha :) Ja też nie mam z nikim prawie kontaktu :) I dobrze jest nawet po necie poszukać, ale drążyć temat właśnie :)

Joeey
- no właśnie - 4 edycja, na perwno oglądałaś... no to chciałam wymienić poglądy :) Jak Ci się podobał "najprzystojniejszy" tancerz i kolega Zuzi ???
A teraz tak: wg mnie Rusin zawiodła na całej linii, ale mam nadzieje że się poprawi :)
Liszkowska - może pokazać więcej i myślę, że się poprawi
Mroczek - znowu będzie faworytem, niesłychanie lekko sie porusza (ciekawe czy w łóżku też)
Wałęsa - ma kobita talent - gdyby nie Godek za partnera, to bym im kibicowała, bo podobało mi się, tyle ze Pawła nie znoszę :p
no i mój faworyt od wczoraj - Cypriański - będą z niego ludzie ;D ;D ;D a jaki on przystojny - no to będzie mój faworyt :)
Reszta sie nie liczy ;) Milowicz - beznadzieja, tylko partnerke ma ładną :p Sadowski jeszcze może może być niezły, ale jakoś go nie widzę, Peter - hmmm... no cóz, ja tam zawsze za młodymi jednak jestem :) A on zdecydowanie do nich nie należy. Kaja - bez komentarza ;D ;D ;D Wójcik - no cóż - ładna i tyle ;D :D

Hej!

Magdamaj - u nas na weselu podali udka kurczaka w środku surowe (chyba tylko z pół cm w głąb upiczone - fuuuuuuuu) i nie zaprosili nas na rocznicę!! Więc super!! No i fajnie, ze było milusio!!

hej lasencje !
dopiero wcinam sniadanko bo bylam z Ada w laboratorium na badaniach - krew pobierali z zyly i placzu bylo co nie miara....
Wanda sama nie wiem kto mi sie podobal, i tak jestem za Rusin pomimo, ze tak jak myslalam drewienko  :laugh: Walesowna nawet sie spisala  ;)
Paula kupujesz normalny bilet i szukasz w pociau przedzialu dla matek z dziecmi do lat 4, nahczesciej sa zamkniete to prosisz konduktora o otwarcie i jestes albo sama albo z inna mama z dzieciatkiem i jest wesolo  :) za nic dodatkowo nie placisz  :)

Witam dzis z rana,ja przy porannej kawusi.(przepraszam te nie wyspane)Moj Adrian zaspal do pracy,obudzilismy sie jakies 20min temu(juz jest pewnie w pracy tak wyrwał :) )
Ach i musze powiedziec ze ta przerwa odwykowa wcale mi nie pasuje i to nie dla tego ze nie wytrzymam tylko dla tego ze tak milo jest przyjmowac zyczenia a ja mam imieniny 16.09 :D

Wanda
co do tanca z .... ja i tak jestem za Milowiczem,choc za nim nie przepadam to lubie jego partnerke.Oczywiscie juz moge powiedziec iz wygra uroczy pan Mroczek2.A zaskoczyla mnie pozytywnie Wałesowa,smialam sie ze tańcza w trojke(Maria,Wiktoria i Paweł)

Oj Joeey - mnie jutro czeka to samo :( Najpierw łapanie siusków, a potem krew :( Juz mi smutna :(

A co do tańca - hmmm... no nie wiem czy wygra drugi Mroszek, mam nadzieję, że jednak nie :p W ogóle gdyby było na odwrót, to bym była za Mroczkiem, ale Marcina mniej lubię, więc za nim nie jestem, ale rusza sie i tak świetnie :)
Rusin - no jak nie odpadnie za tydzień, to pewnie poleci za dwa :( Chyba, że sie bardziej przyłoży :)

reklama
Do góry